עישון,שאלה מעניינת.

swingy

New member
עישון,שאלה מעניינת.

שלום, אני חיי בין אנשים מעשנים ורציתי לדעת האם יש טווח מרחק כלשהו שאם אני מתרחק מאדם מעשן ובכל מקרה אני מריח את הסירחון אני נחשב כמעשן פסיבי? כלומר אם אני לא נושם את העשן ובכל מקרה אני מריח אותו ,זה נחשב מעשן פסיבי? האם יש קשר בין עשן לריח?

0 אור 0

New member
כל מה שאת מריחה את גם נושמת

ככל שהמקום יותר סגור , כך הסיכון גדול יותר

swingy

New member
לא הבנתי!,האם יש קשר בין ריח לעשן?

זה שהמקום סגור ,מה זה אומר לי? ואם אני נמצא במקום פתוח לגמרי ואני בכל זאת מריח את הסרחון, האם אני פסיבי? כלומר הדגש פה הוא , האם יש קשר בין ריח???????לעשן????? אם אני מריח סגריה אני נחשב מעשן פסיבי? או רק אם אני נושם את העשן ,אני נחשב מעשן פסיבי? אשמח אם תדייק*

ודאי שיש קשר בין ריח לעשן

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%97 אם אתה מריח סיגריה, אתה מריח מולקולות של עשן-טבק המרחפות באוויר. אם יש עשן נראה לעין, ברור שאתה שואף יותר סיגריה מאשר כאשר יש רק ריח - אבל עדין, ריח סיגריה = עשן סיגריה.

0 אור 0

New member
בודאי

הריח הוא סימן האזהרה שמאותת לך שאת נושמת עשן לא נקי במקום אוויר נקי (ואגב, תעשיינים מנצלים תכונה זו כדי להוסיף ריח לוחמרים מזיקים כמו גז בישול, על מנת שתדעי מתי הוא מסכן אותך) בניגוד למה שטוענים הרבה מעשנים, גם אם את יושבת באוויר הפתוח ונושפים עליך עשן סיגריות, אז את נושמת אותו ואת מעשנת פסיבית. במקום סגור, המצב יותר גרוע, פשוט כי די מהר האוויר כולו ספוג בעשן, ואז את ממשיכה לנשום את הסיגריה גם אחרי שהמעשן כבר כיבה את הסיגריה או יצא מהחדר.

למעלה