עישון, הפסקת עישון וניקוטין

עישון, הפסקת עישון וניקוטין

מה עדיף, בעל מעשן, או מנסה להפסיק עישון בעזרת טבליות ניקוטין ? מה מפריע יותר לפוריות ?

נועם@בת

New member
קשה לדעת,

כדאי לשאול מומחה. אין לי מושג מה הניקוטין עושה לזרע, מה שבטוח בעל שמנסה להפסיק לעשן זה לא דבר נעים
. מצד אחד סופסוף הצלחנו לשכנע אותו ומצד שני הקריז שלו זה חבל"ז. שיהיה לאיש בהצלחה בגמילה נועם ~שלא מרשה לנועם@בן להתקרב למסטיק ניקוטין~

פינקי33

New member
אני יודעת שניקוטין זה רע מאוד מאוד

לזרע.... אני מרשה לבעלול לעשן 2 סיגריות ביום למרות שגם ככה הוא לא מעשן כמעט ... אבל אני... אני עדיין עם הקופסא ליום וזה רע מאוד לכל הניסיונות והטיפולים....מתי כבר אכנס להריון כדי שאוכל להפסיק עם המקלות עשן האלה??????????????.

פינקי, אני כבר שבוע וחצי בלי..

סיגריות, ותאמיני לי שכל פעם שבא לי לרוץ לחנות לקנות חפיסה, אני חושבת על התינוק שיהיה לי, ומהר מאד זה עובר לי. אז יאללה בואי נעשה את זה ביחד. מהיום את זורקת. אבל אבל אבל - יש ימים, מודה, שעישנתי אחת, זה קרה שלוש פעמים בשבוע וחצי, אז אני בדרך הנכונה, וגם אני עישנתי כמעט קופסא. אז יאללה את עושה את זה עכשיו..... ולא צריך להכנס להריון כדי להפסיק, תחשבי כמה הוא ירצה להשתרש בתוך רחם של אמא לא מעשנת - אני מגזימה, כדי שתפסיקי... ואז מה אם משמינים קצת, זה למטרה טובה, תמיד זכרי את זה.... החודש הזה הוא שלנו....

rozi3

New member
עישון גורם לבעיות פוריות ! וגם

מזיק לבריאות. אני הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים אז גם אתם יכולים!

פינקי33

New member
אוף, זה לא פייר, אתן מדברות כאילו

שזה קלי קלוטו... זה קשה. מה שכן, לא יודעת למה, בזמן האחרון הסיגריות פחות טעימות לי אז אני מצמצמת בכל מקרה... אני מבטיחה מבטיחה מבטיחה שכשאהיה בהריון זה ייגמר. אני לעולם לא אעשן בהריון. וגם ככה השמנתי מבלי להפסיק אז אם אפסיק אהיה פרה... ואני יודעת שזה מזיק לפוריות ולבריאות אבל בגלל שהבעיה שלנו היא בעיית זרע אני מרשה לעצמי...

פינקי, זה קל קלוטו בהחלט

קודם כל שנני לפנייך את כל הדברים שאת רוצה שיקרו השנה: אחד מהם לפחות, כולם יודעים. ואח"כ, להודיע לבעלול, אני הולכת להיות שמנה ואכלנית בשבועות הקרובים, אז אנא סבלנות. ללכת למכולת ולקנות ממתקים, מסטיקים, קרמבואים, ואולי סופגניות. ככה זה היה אצלי בשלושה הימים הראשונים, ולי יש חברה שהיא בענייני בריאות, אז היא אמרה לי "את פשוט הורסת את הבריאות שלך". אמרתי לה שזה למטרה טובה. אחרי זה פשוט מבקשים מבעלולי, שגם מעשן, לעשן אך ורק במטבח, עם דלת סגורה (שאני לא אריח). ולשתות הרבה מים. אין לזה פתרונות, אבל את חייבת לנסות. גם אצלי בעיית זרע, משגעת את בעלולי להפסיק, אבל אצלו זה מקרה אבוד - כי בעבר היה שמן מאד, פוחד להשמין. גם לי הסיגריות היו פחות טעימות, אולי זה עשה את זה הרבה יותר קל. בכל אופן, מדווחת - שבוע וחצי אחרי, ואני עדיין בקטע של שוקולד, ופיצוחים וממתקים אחרים למיניהם,אבל המינון ירד. אני תופסת את עצמי, ואני חזקה, כי אני חושבת על מה שאני עברתי ועל מה שאמשיך לעבור (ושיגמר בקרוב) וזה פינטס לעומת להפסיק לעשן. שוב יצא לי ארוך, אבל לפחות תנסי. בהצלחה

rozi3

New member
גם הבעיה שלי היא בעית זרע וזה בכלל

לא קשור! את חייבת להפסיק עוד לפני שאת נכנסת להריון כי זה מפריעה להיכנס להריון ויש סטטיסטיקות המוכיחות את זה. גם לי היה מאוד קשה אבל יותר חשוב לי זה ההריון והעובר העתידי ולכן זה עלה על הכל והפסקי עם כל הקושי בעניין! בהצלחה

למעלה