עישון - בעד/נגד

גם אני מעשנת,

אבל אני לא לגמרי בעד אני יודעת שזה סותר אבל תקשיב/י- זה הורס ת'גוף אחושילינג זה מסריח זה להסתיר מההורים ומהמורים(אם את/ה מעשן/ת בביצפר) זה המון כסף(סביבות ה450 ש"ח לחודש(!)) ויש עוד פול חסרונות מול מה? "הרגעה"? אני יודעת שאני סותרת את עצמי אבל באמת אם יכולתי הייתי מפסיקה. [סתם שאלה, ממש לא קשורה. מה את/ה מעשן/ת?]

B a m b o o k

New member
נגד../images/Emo128.gif

אפעם לא נסיתי לא סיגריה ולא נרגילה ולא גו'ינט... הריח מגעיל אותי ואני ועשן לא מסתדרים ביחד... לא מסקרן אותי כרגע. אולי מתישהו.. תמיד יש פעם ראשונה. זה רע. המון המווווון אנשים שאני מכירה מעשנים אבל הם הדבר הכי חשוב לי בחיים אז אני לא אתרחק מהם רק בגלל סיגריות... ומה אני חושבת עליהם? בכיף שלהם.. זה הורס להם...

2nd me

New member
עקרונות.. עקרונות...

אני לא מעשנת, וגם לא ניסיתי. אבא שלי מעשן וזה סיפק לי סלידה לכל החיים מהריח ומההרגל המגונה עצמו... כמה שההתמכרות שלו הורסת לאנשים שסביבו את החיים, זה משהו.. נרגילה, סיגריות, ג'וינט וכל סם אחר... לא אצלי, לא איתי, לא ליידי. יש לי חברים מעשנים, הם יודעים שהם פשוט לא מעשנים ליידי. אני לא נגד "מעשנים", אלא נגד "עישון". וזהו, בעצם. |פואנטה|

זונע

New member
מה זה בעד ונגד? שאלה מפגרת

מי שרוצה שיעשן, מי שלא-לא. מכעיס אותי אנשים שמעשנים כדי להיות מאגניבים אבל תכלס זו החלטה שלהם וזה מעניין לי תביצה. אני בכל מקרה לא מעשן כי זה דבילי לדעתי.

נגד, אבל

זה לא ש"כל מי שמעשן מפגר". אני אישית לא מבין מה מניע אדם לעשן, אבל אני חי עם ההחלטה שלו בשלום.

טל קארי

New member
נגד!!

לא עישנתי לא ניסיתי וזה לא יקרה. אני לא חושבת שאנשים שמעשנים הם מגעילים/פריקים/ערסים וכל אלה... יש להם סיבה אולי קשה להם בחיים..לא צריך להאשים אותם

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif כמוני בדיוק. ../images/Emo47.gif

P i x i e s

New member
מממ

יש לי חתיכת היסטוריה עם עישון. חצי משפחה מעשנת, ככה שלומדים לחיות עם זה בגיל מאד צעיר. אני לא מעשנת סיגריות, אבל נרגילה מדי פעם זה נחמד. כל כמה חודשים יוצא לי. מה אני חושבת על אנשים מעשנים? שצריך להתייחס אליהם כמו כאלה ששותים- שהם לא מטומטמים בגלל שהם מעשנים או אנשים פחות טובים, זה אידיוטי.

yaelhr

New member
נייטרלית.

אני פשוט חושבת שזאת בחירה לא נכונה, לא משנה מה הנסיבות. אני לא אעשן כי זה טיפשי, וזה הרגל שאין בו שום יתרונות, אבל אני לא מבקרת אף אחד שמעשן, כי זו זכותו לעשות החלטות טיפשיות.

נגד.

רק חבל שאני לא תמיד אומרת את זה..... אנשים סביבי {דוד שלי וסבתא שלי לדוגמא} לא מעשנים לידי. גם כשדוד שלי מעשן באוטו אז הוא ממש משתדל שלא יגיע אלי העשן. לא ניסיתי אפעם. לא סיגריות, לא נרגילות, לא ג'וינט או כל דבר דומה, ואני גם לא הולכת לנסות, בחיים. מה אני חושבת על אנשים שמעשנים? שהם יודעים מה שהם עושים לעצמם, ושזה לא טוב. שהם יודעים שהם היו יכולים לבחור בדרך אחרת, אבל עכשיו קשה להם להפסיק את הדרך בה בחרו מההתחלה.... אני מכירה אנשים שנגמלו, רק כי הם אמרו "די, נמאס לי. לא רוצה יותר. לא יכול יותר לעשות את זה לעצמי". והאמת שלדעתי כולם יכולים לעשות כזה דבר. שרק ינסו. {יש לי פה טיפה בעיות ניסוח אבל אני יודעת למה אני מתכוונת
}

Rose131

New member
נגד

ניסיתי כמה פעמים מאמא שלי אבל זה פשוט מסריח. אנשים שמעשנים מסריחים ונגררים.

GaluP

New member
נגד.

בעיקרון, כל עוד אנשים עושים את זה בבית שלהם ממש לא אכפת לי (כל עוד אני לא נמצאת בבית כזה) לעשן בחוץ זה אומר לעשן ליד אנשים, ויש כאלו שלא רוצים שיעשנו לידם אבל אנשים לא ממש מתחשבים.. אצלי נגיד גם השכנה מרשה לעצמה לעשן בחדר מדרגות וזה מרתיח אותי. חוץ מזה שזה גם מלכלך את הסביבה. אנשים זורקים בדלי סיגריות על הרצפה וכאלו. זה מגעיל.

למעלה