עישון - בעד/נגד

Under the GUN

New member
עישון - בעד/נגד

יש לי סקר קטן אתם מעשנים? ניסיתם? נרגילה, סיגריות, ג'וינט? מה אתם חושבים על אנשים שמעשנים?

eladan1

New member
נגד!

ואני גם לא מתכוונת לנסות.. ממש לא בריא אם יש כאלה שמעשנים.. לדעתי הם צריכים להפסיק אפילו אם יהיה להם קשה

נייטרלית.

מעשנת[ווינסטון אדום/קאמל בבקשה.] נרגילה כשיש(לעיתים רחוקות) וסיגריות קבוע. בחיים לא אגע בסמים. מה אני חושבת על כאלו שמעשנים? שלא יהיו קמצנים, ויביאו לי אחת.
סתם, בדוגרי עישון דופק אחושילינג ת'חיים כסף, בריאות, להסתיר מההורים, וכל זה. אם אתם לא מעשנים- אל תכנסו לזה לא מומלץ, מניסיון.

nse

New member
נגד,

בחיים לא ניסיתי,ובחיים אני לא אנסה. רק הריח של זה יכול להרחיק אותי קילומטר

...

נגד. ועזבו אותכם בריאות וכאלה, אני פשוט לא יכולה לסבול את הריח של זה. לא של סיגריות, ולא של נרגילות. ובסמים אני בחיים לא אגע... ואני לא חושבת על אנשים מעשנים כלום. מה אכפת לי? חיים שלהם. כל עוד הם לא עושים את זה לידי, שיהיה להם בכיף
אבל מאוווד יפריע לי אם חבר שלי יעשן או משהו כזה, זה פשוט ממש מגעיל אותי הריח ו... הכל.

galileho

New member
נגד.

בחיים לא ניסיתי ואני לא אנסה לפחות זה מה שאני חושבת עכשיו. כמו שחלק כאן אמרו הריח ממש מגעיל אותי וזה בכלל לא מסקרן אותי לנסות זה פשוט ניראה לי מוות מהיר. בקשר לאנשים שמעשנים אם זה חבר שלי אני אהיה נגד אני לא יכולה להיות עם מישהו שמעשן פשוט לא. אבל מצד שני אחד הידידים שלי מעשן כבר מכיתה ד' ככה ש..בכייף שיהנו. ואין לי בעיות שיעשנו לידי. [אלא אם כן זה במסעדה זה פשוט מגעיל :X ]

Phoebe D best

New member
נגד..

כאילו בעיקרון מי שרוצה לעשן שיהנה כאילו אלה החיים שלו אבל מבחינתי שיעשנו כמה שיותר רחוק ממני... הריח ממש מפריע לי
נרגילה הרבה ידידים שלי מעשנים אבל אני לא ממש בעניין לא נראה לי כיף.. לא שניסיתי או משהו אבל אני מעדיפה גם לא לנסות.. וסמים בחיים לא! זה פשוט לדפוק לך את החיים!

מכושפת15

New member
באמצע

ניסיתי נרגילה וסיגריות, סתם מתוך סקרנות (מתישהו זה היה קורה ככה שזה לא משנה) סיגריה מגעיל, כמעט נחנקתי וצחקו עלי XD זה סתם ממכר ואין בזה כל הנאה ונרגילה דווקא די סבבה וסמים בחיים אבל בחיים לא. זה באמת דופק ת'חיים. ואנשים שמעשנים לא מפריעים לי ממש
אלא אם כן זה ממש לידי והריח ממש מפריע, אבל בדרך כלל לא

mikmikonet

New member
נגד נגד נגד.

עישון זה הדבר הכי שנוא עלי בעולם... הריח של זה זה דבר נוראי ודוחה, ההשפעות של זה אפילו יותר. אנשים שמעשנים- הרוב אומרים "מה איכפת לי, זה החיים שלהם, שיהיה להם בסבבה"... אבל אצלי זה פשוט לא ככה
וזה משהו שלא יודעת אם הוא בסדר בי. אני יכולה לאהוב אנשים/מפורסמים כלשהם, ואז לשמוע שהם מעשנים וזה ממש ידפוק לי את האהבה אליהם
זה משהו שמאד משנה לי.

Snow fairy

New member
נגדדדדד

דבר טיפשי שיש בו רק חסרונות. יש לי לא קצת חברים מעשנים, ואני אומרת להם מדי פעם שזה לא חכם, אבל בסה"כ, מי שרוצה לעשן שיעשן, בעיה שלו. [על סמים אני בכלל לא מדברת, ברור שזה הדבר הכי נורא ומטומטם שקיים בערך]. זהו, אין לי עוד מה להגיד בנושא בעיקרון

R o n 2 5 6

New member
נגד

אף פעם לא עישנתי,ואני מקווה גם לא לנסות(אני מאוד אשתדל שלא). הדבר סתם עולה כסף,זה מסריח ואתה פוגע בסביבה ובבריאות שלך. אין לי שום דבר נגד אנשים שמעשנים.אני פשוט לא אוהב להתקרב אליהם. אם הם יודעים שהם פוגעים להם בבריאות ומקצרים להם את החיים,ואם הם יודעים שהם פוגעים גם באחרים,אז סבבה,אבל שידעו שזה לא שווה כלום. אני בעד שאנשים יפסיקו לעשן,אבל לצערי הרצון שלי לא ממש מציאותי,וחבל...

R o n 2 5 6

New member
אה,ויש כאלה שאומרים שזה פעילות חברת

*חברתית. אני אומר-אם אתם רוצים פעילות חברתית,לכו לבאולינג!

nse

New member
באולינג ../images/Emo6.gif

אני אוהבת פעילויות חברתיות

P i x i e s

New member
באולינג? ../images/Emo12.gif

באולינג זה ללוזרים!!
~משלה את עצמי כי אני גרועה בבאולינג~

הו הו../images/Emo4.gif

לפני איזה חודש הייתה לי תקופה שעישנתי גם סיגריות וגם נרגילה אמרו לי לעשות לעצמי טובה ענקית ולהפסיק כל עוד אני יכולה.. והפסקתי כרגע אני נייטרלית..סתם רעל אולי לעיתים רחוקות! אני מאוד נגד סמים ומה אני חושבת על אנשים שמעשנים? חבל...

S n o w White

New member
נגד ../images/Emo128.gif

אני פשוט לא סובלת את הריח. וזה גם נורא מגעיל לראות בחורה מעשנת, לפי דעתי. זה לא מוסיף כלום, רק פוזה. יש לי חברות שמעשנות ותכלס מי שהיה רואה אותן ביומיום בחיים לא היה אומר שהן מעשנות! נראות ילדות כ"כ טובות... הכל בשביל פוזה או רק לנסות מסקרנות (בעיקר בגילאים שלנו...) אניוואי, אני לא בעד סיגריות!

Angel On Earth

New member
מעולם לא עישנתי

ולפי דעתי זה מפגר.. כאילו ראבק,אתם עוד צעירים..מה אתם עושים לכל הרוחות?!

noyy

New member
../images/Emo28.gifעישון? לגמרי בעד ../images/Emo45.gif

הרגע סיימתי קופסה

למעלה