עישון במהלך ההופעה

ronatd

New member
עישון במהלך ההופעה

אינני יודע אם הנושא עלה כאן, אך הייתי בהופעה של עידן רייכל, בבית הכחול, אותו מקום שבו מירי תופיע בעוד כשבוע. אנשים עישנו סיגריות במהלך ההופעה. בעיני זהו זלזול, מה גם שזה בניגוד לחוק, האוסר לעשן במקומות ציבוריים, במיוחד במקומות סגורים. רוב מהאנשים שעמדו, וגם חלק מהאנשים שישבו, עישנו במהלך ההופעה. מה אתם אומרים על התפועה? דוד.

Rony 05

New member
../images/Emo4.gif

האמת שלי זה מפריע ולכן אם הייתי יודעת על כך מראש כנראה שלא הייתי מזמינה כרטיס לאותה הופעה. במקרה שכבר הלכתי, אז או שהייתי זזה למקום שפחות מריחים או מעשנים פחות, או שהייתי מבקשת מאנשים שלידי אם הם יכולים לכבות את הסיגריה בתקווה שהם יהיו אנשים נחמדים ויתחשבו..... מה לעשות שלחלק מהאנשים לא אכפת לא מחוקים ולא מהאנשים שסביבם..... בהופעות של מירי באולמות זה לא קורה, אז אם בא לך לצפות את עצמך...

ronatd

New member
../images/Emo51.gif רוני

אני באמת שמח לשמוע שבהופעות של מירי לא מעשנים, ואני מקווה שלא יעשנו בהופעה שלה בבית הכחול. אגב, למי שלא יודע איפה זה הבית הכחול, זה בחלק הצפוני של נמל ת"א, מול "דרך חיים" וליד ה- TLV. לא רחוק מרידינג ומאיצטדיון אוסישקין ז"ל. דוד.

ronatd

New member
כן, קניתי כרטיס

חבל שלא הלכתי להופעה שלה בנס ציונה. מההופעה של עידן רייכל, נאלצתי לקחת מונית לרחובות, אאוץ', כואב בכיס, 150 ש"ח. לילה טוב, ושבת שלום, דוד.

Rony 05

New member
תהנה,יהיה כיף!

לילה טוב... (איזו מקריות עם השעה...)

אני עכשיו חזרתי מהבית הכחול../images/Emo9.gif

מן הסתם יעשנו לפחות בהופעה שאני הייתי בה עישנו כי מותר שם לעשן אם זה מפריע לך -מעירים

hilali1

New member
../images/Emo47.gifהם טובים אבל אף פעם לא ראיתי אותם בהופעה

ההופעות שלהן מעולות../images/Emo47.gif

הייתי כבר בשתי הופעעות בבארבי השנה וזו ההופעה השלישית באוגוסט תהיה הרביעית בזאפה ההופעות שלהם מעולות מבחינת אנרגיה מומלץ
יש להם הופעה ב4/8 בקיסריה

hilali1

New member
באולמות לא מעשנים זה ידוע אבל

במקום שהם לא לגמרי אולם - הכי טוב לדעתי זה להפריד בין איזור מעשנים ואיזור לא מעשנים. אין מה לעשות יש כאלה שזה חלק מהבילוי שלהם... מצד שני שלא יפריע לאלה שלא. אגב - בזאפה יש הפרדה ובתמונע מתחילים לאסור על עישון

ronatd

New member
עישון במקומות ציבוריים

הקלדתי בגוגל "עישון במקומות ציבוריים" וקיבלתי מגוון קישורים בנושא. לדעתי זה זלזול ואף חוצפה לעשן במקום סגור, שיש בו שטיחים מקיר לקיר, וכסאות מרופדים, ואין בו מאפרות. (איפה האנשים מאפרים?) אגב, אפילו בצרפת ובאירלנד הגבילו את העישון בפאבים ובמקומות בילוי. אגב, כתבתי על הנושא גם בפורום של עידן רייכל:

כשהזמנתי כרטיסים להופעה של מירי

בהאנגר שאלו אותי אם אנחנו מעשנים או לא ואמרתי לא ושאלתי למה אז אמרו לי שהמעשנים יושבים בגוש אחר. שמחתי לשמוע את זה.

Nimrod121

New member
דעתי על התופעה.

גם אני חושב כמוך, שזו התנהגות מזלזלת כלפי האומן שמופיע על הבמה. וגם זה גם ככה לא נעים. לי אישית זה היה מאוד מפריע אם היו מעשנים במהלך הופעה שאני נמצא בה ועוד כשההופעה נמצאת במקום סגור. זה בטח היה מחניק והריח היה מזוויע. גם כך, אני מטבעי שונא סיגריות. חוץ מזה שאני חושב שהעניין של הפרדה בין "מעשנים" ל"לא מעשנים" יכול להועיל אבל ממש במעט. אולי חלק מהעשן והריח יסוננו ולא יחדרו לחלק של ה"לא מעשנים" מ"המעשנים". אבל אם זה מקום ממש קטן, אז העשן ייתפזר לו בכל המקום של ה"מעשנים" וכך גם ימשיך אל האיזור של ה"מעשנים" (מטבעיותו) וזה לא שהעשן יאמר לעצמו שזהו האזור של "הלא מעשנים", שעד כה הוא הגיע גם אליהם ושהוא חייב לחזור אחורה. כך שאני נגד התופעה של עישון במהלך הופעה. אם הם רוצים שיעשנו בחוץ, באוויר הפתוח או שיחסכו את זה לתום ההופעה. אי אפשר לשרוד שעה ויותר ללא סיגריה? שיעשנו לפני ההופעה אם זה ייספק אותם ואחריה.

ady18

Well-known member
גם לי זה מפריע

אבל זאת הבעיה בכול המקומות שהם לא אולמות ומקווה שבמהלך הזמן ימצא פתרון לבעיה

למעלה