עישון בהריון

אני לא חושבת שיש מישהי שמתווכחת ש"צריך"

להפסיק לעשן... אבל רצון לחוד ומעשים לחוד.... לי דרך אגב, היה הרבה יותר קשה בהריון... הצורך בסיגריה הגיע למצב מטורף.. ולגבי ה"בחירה האישית" - הכל טוב ויפה אך כפי שכבר כתבתי, אם הכל היה עניין של "פשוט לבחור" אז מכוני הגמילה היו נסגרים, שומרי משקל היו פושטים את הרגל וכו'... זה נשמע יפה ונכון להגיד ש"הכל בראש" וזה אפילו די נכון, אבל גם להגיע ל-state of mind הרצוי זה מסע פתלתל ורחוק מלהיות קל....

מיבת

New member
יפה.

אבל בחירה לא בריאה לגוף.. אסור להפסיק הרגל בבת אחת...את דופקת את המערכת ... הגוף ישתמש בדרכים שונות כדי להשיג תחליפים..

bestat1

New member
יש פיתרון נוח

להפסיק לעשן לפני שמתכננים הריון ואז לא צריכה להיות בעיה. זה באמת מאוד קשה להפסיק לעשן איך שנכנסים להריון ובתור מעשנת לשעבר אני בהחלט מבינה. בכל מקרה למי מכן שרוצה להפסיק לעשן אבל היא מעשנת חברתית או כבדה אז לוקחים כדורים (זיבן ונגזריו) בזמן שמעשנים!! (חובה לעשן כשלוקחים הכדורים) ולאט לאט מפסיקים לעשן. אצלי זה נגמר תוך חודש, אצל אחרים תוך שלושה. חבל שאי אפשר לקחת הכדורים בזמן הריון אחרת זה היה פותר הרבה בעיות.

אצלי הכדורים פיתחו אלרגיות קשות מאוד...

אני הלכתי על שיטה אחרת אבל בשורה התחתונה, לא היתה לי ברירה ולכן הפסקתי...

bestat1

New member
אכן

צריך לנסות אחרת לא יודעים, אני מכירה מישהו שהכדורים גרמו לו לכאבי בטן. אצלי ואצל החברים זה עבר בשלום. אגב שמעתי שיש גם היפנוט וזריקה, מעניין איך זה עובד.

טלי113

New member
אני מעשנת אתן מוזמנות לצלוב אותי באמת

יש משהו די דוחה, כמו שאמרה כפית סוכר, בהתנשאות הזאת של אלה שהשיגו שליטה על עניין הסיגריות כאילו הן בחזקת אלוהים או משהו. עציבם ממחסור בניקוטין גרועים לעובר יותר מסיגריות וגם הפסקה חדה בעישון עלולה לגרום להרעלה ולהפלה. אוף! הצלחתן לעצבן אותי ועכשיו בא לי סיגריה ונס קפה וקולה וממתקים מלא מלא. סתם.

moshika1

New member
../images/Emo207.gif אפשר לפתוח את אחוות הסושי? ../images/Emo209.gif

אני מה זה בחשקים מטורפים!! אם הסיפורים נכונים הולך להיוולד לי ילד מנומר בכתמי לידה בצורת סושי, רול, קונוס, וואסבי... אגב הנושא, אני מעשנת קלה לשעבר, כשהתחלנו טיפולים הורדתי לסיגריה שתיים ביום ולא היה לי קשה בכלל. עם התשובה החיובית הפסקתי לעשן ודווקא זה היה לי יותר קשה... היום, 19 שבועות אחרי (
) עדיין בא לי לעשן אבל אני מתאפקת. (לחדר לידה בעלי אמר לי - שום פרחים ושום נעליים - רק סושי וסיגריות!!
)

גם אני ביקשתי סושי לחדר לידה.... התוכנית היא

איך שאני יולדת, התינוק יונק (טפו טפו טפו) ואני מעל ראשו שואבת רולים בלי הכרה....... הדאגה העיקרית שלי היא שיש זמן מסוים שהאבוקדו לא בעונה ואז בשום סושיה אין רולים עם אבוקדו ואני מאוד מאוד מודאגת שלא יהיה אבוקדו בנובמבר

moshika1

New member
תכיני סטוקים מעכשיו

לפריזר!! כיף לך שיש לך רק עד נובמבר, אני בינואר גררררררר

דנדושקה

New member
עישנתי

לפני ההריון עישנתי - שהחלטנו להכנס להריון - הפסקתי - קראתי את השרשור.... אין כזה דבר מותר עד 6 - עדיף לא לעשן בכלל - לגבי המחקרים שנעשו הם מדברים על סיבוכים בהריון ועוברים קטנים לא על ההשלכות שיש לעישון על היצירה של המוח של התינוק - מאמרים מדברים על יותר דיסלקציה והפרעות קשב וריכוז אצל תינוקות לאמהות מעשנים, יותר מחלות, יותר אסטמה ויותר אלרגיות לתינוקות של אמהות מעשנות - אנחנו מוציאות כלכך הרבה כסף וכלכך הרבה זמן על ההריון הזה... בדיקות, שקיפות סקירה, עוד בדיקה, בדיקות גנטיות - כדי שהתינוק יצא הכי מושלם שהוא יכול.... אז חלק מהמאמץ הזה - זה לא לעשן.... זה קשה.... ומתחשק לעשן.... אבל את צריכה להסתכל על זה ככה - זה המאמץ שאת עושה כדי לתת לתינוק שלך את ההתחלה הכי טובה שאת יכולה.... תחשבי מה היית אומרת לו אם הוא היה חוזר מכיתה ה' ואומר לך שהוא התחיל לעשן.... אני מניחה שזה לא היה נראה לך.... תתאפקי... ( זה גם חוסך הרבה כסף לא לעשן... 20 ש"ח ביום... * 270 = 5400 ש"ח! ) וגם אחרי שהוא יוולד אולי יעבור לך - יהיה לך יותר קל אם האנשים שסביבך גם ירתמו למאמץ ולא יעשנו לידך בכל מקרה בהצלחה....

למעלה