עיר זרה

hada§

New member
עיר זרה

היי..! לפני כמה זמן שמעתי בבית קפה קאבר מדהים של מאיר בנאי לשיר "עיר זרה" מישהו יודע באיזה דיסק ניתן למצוא את זה? תודה וסופ"ש נעים

לצערי, לפי מה שידוע לי ../images/Emo12.gif

השיר הזה בוצע במהלך הופעה בלבד ולא ניתן להשיג אותו על גבי אלבום..
אבל אפשר להשיג אותו בבוטלוגים למינהם.. אם את רוצה שהוא יהיה לך על המחשב
לי אישית יש אותו, אם את מעוניינת, תני לי מסנג'ר/ מייל ואני אשלח לך
(זה נראה לי יחסית סביר לאור העובדה ששנתיים אני מחפשת אותו על אלבומים ולא מוצאת
- נש לי משהו שהוא ממש אנטי דברים לא חוקיים ולכן ההסבר
)

החוק קיים תמיד ../images/Emo196.gif

אבל את זה באמת אין בשום מקום, וזה לא חלק משום הופעה, מה שאומר שאין שום דרך לשמוע את זה אחרת וזה גם אומר שאף אחד כבר לא יכול לקבל על זה רווחים, מה שהופך את זה לחוקי אדם
להקליט שירים בהופעה זה לא חוקי, להוריד שירים מאלבומים זה עוד יותר לא חוקי, אבל אם יש קאבר שבוצע באופן חד פעמי, לא קיים בשום מקום, אף אחד לא מתפרנס ממנו יותר אז אף אחד לא יפגע מהפעולה הזו כלכלית.. אני עדיין האדם האחרון שיעשה משהו שיקח אפילו 5 אגורות שיכלו להגיע אל מאיר וכולכם, כולל אותו, יודעים את זה ואם לא- אז תדעו.

hada§

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה!! אני אשמח...! אני שולחת לך מסר.... :) :) :)

"לא יכול להוריד ממך את העיניים"

שמעתי [וראיתי את הקליפ] של "לא יכול להוריד ממך את העיניים" של מאיר אריאל בגירסה של מאיר. יש את השיר באחד האלבומים שלו?

גם לא..

היה את זה במופע "4 שנים בלעדיו" (וגם את שיר כאב
) אבל את יכולה להקליט לך את הקליפ או משהו..
זה מה שהוא ישיר בחתונה שלי!
נכון הביצוע שלו מושלם? (כרגיל
)

גם שיר כאב??../images/Emo99.gif

ואוו. אני אבוא לחתונה שלך :X אהבתי את הביצוע שלו יותר משל מאיר אריאל, בהחלט. ראיתי את הקליפ רק פעם אחת, יש לך אולי מאיפה להשיג את "שיר כאב" או "לא יכול להוריד ממך את העיניים"?

לא, צר לי...

והוא היה גם בשנתיים בלעדיו ואז הוא שר את "אגדת דשא" אגב (גם הביצוע הכי טוב לשיר הזה, לדעתי..)

הייתי בשנתיים בלעדיו וב-4 שנים

בלעדיו (מן הסתם
) משם יש גם תעוד זוועתי שלי שמיכלי גם גילתה אותו למרות שהייתי בטוחה שהשמדתי את כל העיתונים
ורציתי ללכת שנה שעברה אבל העבירו את זה לקיסריה והחלטתי שאני לא אוהבת את הרעיון ומעדיפה לשמוע את זה בגל"צ..
אולי השנה דעתי תשתנה (זה די תלוי באם מאיר ישתתף או לא כנראה..
)

למעלה