עיר ה- כמה עולה הכניסה? איזה הופעות יהיו?
ל ליאור לובשת שחורר New member 20/8/05 #1 עיר ה-../images/Emo72.gif כמה עולה הכניסה? איזה הופעות יהיו?
K kodman New member 20/8/05 #2 זה לא בת"א? וזה כבר היה לפני כמה שבועות.. אני הייתי שם לפני כמה שבועות וזה היה בטיילת (ת"א לא ארמון הנציב )
זה לא בת"א? וזה כבר היה לפני כמה שבועות.. אני הייתי שם לפני כמה שבועות וזה היה בטיילת (ת"א לא ארמון הנציב )
K kodman New member 20/8/05 #3 OK בדקתי את העניין - ע.הבירה שלנו הרכב מיוחד המורכב מחברי "הדג נחש", "שוטי הנבואה", "ביקיני" וגם את "סוליקו קרו" (אין על סוליקו מקווה להיות שם..) כניסה 10 ש"ח לערב. נקווה שאני אוכל להנות מבירות לא שיגרתיות (לעומת המבחר הדל שהיה בת"א) kodman
OK בדקתי את העניין - ע.הבירה שלנו הרכב מיוחד המורכב מחברי "הדג נחש", "שוטי הנבואה", "ביקיני" וגם את "סוליקו קרו" (אין על סוליקו מקווה להיות שם..) כניסה 10 ש"ח לערב. נקווה שאני אוכל להנות מבירות לא שיגרתיות (לעומת המבחר הדל שהיה בת"א) kodman
A A N I g M A New member 20/8/05 #4 אהמ וגם אסף אמדורסקי, ג'נג'ו, ירמי קפלן, תערובת אסקוט ועוד משו ששכחתי;[
ל ליאור לובשת שחורר New member 20/8/05 #6 ../images/Emo12.gifרציני ? ידוע לך מתי אסף והשאר יופיעו? ביום הראשון או השני?
K kodman New member 20/8/05 #8 "מתחם הרכבת החדשה" משהו כזה - מאחורי "המעבדה". קיצר לא תהיה בעיה למצוא את המקום. אגב סוליקו ובירה הולכים ביחד כמו קולה ובמבה
"מתחם הרכבת החדשה" משהו כזה - מאחורי "המעבדה". קיצר לא תהיה בעיה למצוא את המקום. אגב סוליקו ובירה הולכים ביחד כמו קולה ובמבה
ל לונה לון New member 21/8/05 #13 גם אני... בת"א לפי מה שהבנתי רק בקופה בדקו תעודת זהות נקווה לטוב בירה זה גם ככה מגעיל, ו- אפשר לקנות במקומות אחרים. או לבקש מאנשים גדולים שנמצאים באיזור.
גם אני... בת"א לפי מה שהבנתי רק בקופה בדקו תעודת זהות נקווה לטוב בירה זה גם ככה מגעיל, ו- אפשר לקנות במקומות אחרים. או לבקש מאנשים גדולים שנמצאים באיזור.
ל ליאור לובשת שחורר New member 21/8/05 #14 איזה יהיר מזה נקווה שכן,למה כשהיית מתחת לגיל 18 לא רצית לבלות ?
C clevelandrocks New member 21/8/05 #15 טוב טוב אני מתנצל זה היה בצחוק ממילא. מצידי תשתו ותשתכרו עד שהכבד שלכם יתפוצץ. רק תעשו לי טובה- בלי מאיה מוסקילה ברמקולים.
טוב טוב אני מתנצל זה היה בצחוק ממילא. מצידי תשתו ותשתכרו עד שהכבד שלכם יתפוצץ. רק תעשו לי טובה- בלי מאיה מוסקילה ברמקולים.