עיר הנוער בחיפה!!!

עיר הנוער בחיפה!!!../images/Emo24.gif

יופיעו:
היהודים
עברי לידר
בוטן מתוק בקרקס
הבליינים
שחר אבן צור
להקות רוק צעירות ( זילזל[zilzal],קולומביה ועוד) זה מתחיל ב-7 ומסתיים ב-5 בבוקר זה יחד עם אקזיט סיטי אקזיט סיטי יתחיל ב-7 עד 11 ומ-11 תתחיל עיר הנוער עד 5-6 בבוקר.. מי בא?

נכון ../images/Emo7.gif אבל לפחות שחר..

כי לחיפה אין תקציב להביא גררר וגם ברי לא יהיה בסוף
אבל תבואו

oRockGirLr

New member
חשבתי בהתחלה שהם יפצו אותי

על עוגמת הנפש שפיספסתי ברוק העצמאות את מוניקה
אבל לא, הם חייבים לבטל

אני חייב לציין שמוניקה פשוט../images/Emo19.gif

שיחקו אותה עם יוסי חממי ברוק עצמאות. באמת שיחזרו כבר להופיע.

מי היה? היה דוחההההההההה

איכסהההההההההההה הגעתי כבר ב-6 והיה כבר מ-פ-ו-צ-ץ עד שנתנו להיכנס שמו מלא גדרות היה דוחה הייתי שורה ראשונה ובחיים לא ראיתי דחיפות כאלה כמו שהיו הגעתי למצב שאנלא יכולה כבר השמור הוציא אותי משמה[איזה נחמד] ואז המשטרה חסמה ת'כניסה אז לא יכולתי להיכנס! ואז הצלחתי לקפוץ מעל הגדר בלי שאפחד ישים לב וראיתי את עברי לידר נתן הופעה ממש לא משו הוא שר איזה 5 שירים וזהו.. היה מגעיל ביותר החלטתי ללכת ישר אחריו לא היה אפשר לסבול את מה שהיה שמה עד שהיהודים יעלו. זהו. לא נהנתי, היה מגעיל.

S h A b i T

New member
אני דווקא נהנתי

אבל מבחינת קהל היה באמת מגעיל.. מה הלך שם.. המון המון המון אנשים דוחפים ומקללים רק בשביל להגיע ראשונים לראות את התחת של שכטר. אפילו לא ניסיתי להכנס.. התחלתי ללכת לכיוון ההופעות רק ב2 וחצי בערך.. לפני זה לא העלתי על דעתי לנסות להתקרב לשם.. הסאונד בהופעות היה גרוע.. הבאסים היו צורמים.. והיו הפרעות כאלו.. ההופעות לא היו מפתיעות במיוחד.. הכל היה צפוי. אבל גם מזה הצלחתי להנות.. מקווה להופעות טובות יותר בכמה ימים שנשארו להנות מהחופש

למעלה