עיר הנוער באר שבע

עיר הנוער באר שבע

רוביק הפעיל עיר נוער בשבוע שעבר והיא נחלה הצלחה רבה. ביום שני אריק ברמן ומטרופולין וביום רביעי היו הרבה הרבה ילדים ונערים להופעה של בית הבובות. ביום חמישי,הסטאנדפיסט אורי חזקיה מילא את האולם במרכז הצעירים. הנה פעילות עיר הנוער לשבוע הבא: מימים א'-ד' (לא כתוב על יום ה' אבל אולי יהיה משהו) מ19:00 עד 23:00 במרכז הצעירים: יום שני-הזמר הראל מויאל במופע מקפיץ + מתקני אקסטרים מדהימים. יום שלישי-להקת SIDE והמרפסות. יום רביעי-אליל הבנות רן דנקר בהופעה. מישהו היה בשבוע שעבר,חוויות? משהו?

היה מצויין עם אריק ברמן

למטרופולין לא נשארתי, אבל אני חייבת לציין שני דברים: א. יותר עיר הילדים מעיר הנוער. הרגשתי זקנה
ב. כל הכבוד לבאר שבע על היוזמה, אני שמחה שיש מקום נוסף להגיע אליו בעיר הזאת

JustK

New member
כלהכבוד לרוביק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהוא באמת דואג לצעירי העיר

JustK

New member
נו, אז ../images/Emo35.gif לצערנו מעטות הפעמים בהן מגיע

לעיריית ב"ש כל הכבוד, וזו אחת מהן, אז למה לא לפרגן. באופן תיאורטי העירייה יכלה לקחת את הכסף הזה, שנתן משרד החינוך לדבריך, ולהקצותו לדברים אחרים, או להביא להקות ואמנים מקומיים (לא שאני מזלזלת בהם חלילה) במקום להקות ואמנים מפורסמים, אז
. וזה לא שאני אומרת לכל העירייה סחתיין, אלא רק לרוביק, כי אני יודעת שהוא בערך היחיד שפועל ודואג למטרה זו, הלוואי שבכירים ממנו, ע"ע יעקב טרנר ושות', יקחו דוג' ממנו ויפעלו למען העיר, ובכך אולי סוףסוף יצדיקו את התפקיד ששמם נושא ואת בכסא אותו הם מחממים...

אנשים שאלה בקשר להופעה של הראל מויאל

מישהו יודע במקרה מתי הראל עולה להופיע כי אין לי כוח לבוא לכל מה שלפני.. תודה :)

...

הכספים ניתנו במיוחד לפעילויות לנוער. אז מבחינתי זה לא באמת משנה אם עשו מופע עם אמנים ברמה ארצית או מקומית כל עוד משקיעים את הכסף במה שנדרשו. על מה אתה אומר כל הכבוד? על זה שהוא לא השקיע את הכסף שקיבל במה שאתה לא רוצה?

כל המופעים בכל שלושת הימים מתחילים בשעה

21:00 בערב. ביום שני [היום] יהיו גם מתקני אקסטרים מתנפחים (באנג'י,דמקה ושש בש אקסטרים,כדורסל מתנפח ועוד ועוד). הא ואגב ביום רביעי זה לא דנקר לבדו,הוא מגיע עם עילי בוטנר ויחד הם יבצעו את הלהיטים מהדיסק שלהם שיצא לא מזמן,"שווים".

t o t a l 17

New member
מאיפה אתה יודע את כל הפעילויות שיש?

כאילו, איפה אני יכולה למצוא רשימת של כל הפעילויות או משו...? ולא היה אמור להיות אביב גפן? הייתה שמועה שהוא מגיע

PaDF00t

New member
חחחח היי שיר ../images/Emo3.gif

מסתבר שלא מביאים את אביב גפן... הם פשוט שאלו את הקהל "אביב גפן או הראל מויאל? נמדוד לפי הצווחות...!" וכמובן שלאביב היו ווחות חזקות יותר... אחרי זה הם שוב עלו לבמה וניסו להלהיב אותנו ממויאל חחח "אתם רוצים מויאלל?!?!? כןןן!!! יאיי!! מויאלל!!" חחחחח לא הלך להם XD

PaDF00t

New member
אוף :( לא הביאו את אביב גפן בסוף? :(

חח אולי יפתיעו אותנו ביום חמישי.. שבוע שעב רהיה כיףף! אבל לאריק ברמן אין שירים להופעות.. יש לו שירי רדיו כאלה.. מטרופולין היו סבבה.. אמממ בית הבובות היה ממשש כיף חח כעיקרון אני לא מתה עליהם אבל הם יודעים להקפיץ ת'קהל :p ובבית עלם ממש כיף, לא? חחח הפסנתר המסכן הזה, מה עשינו לו XD http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=fanficssb

למעלה