עירעור!

201002

New member
עירעור!

מתי (באיזה מקרים) אפשר לערער על טסט ולעשות חוזר? האם העירעור תמיד נענה? ואם אכן נענה,מה זה אומר בעצם? שאני עושה טסט חוזר בלי לשלם? והאם זה עם אותו טסטר?

kobos1

New member
אממממ

אפשר לערער אם אתה חושב שנהגת ממצוין ולא הייתה שום טעות! בדרך כלל 800% מהמקרים הערעור לא מתקבל ואם הוא כן התקבל אז אתה זכאי למבחן חוזר ללא תשלום! ולא עם אותו טסטר

B B A

New member
נפלאות העירעור

המקרה שבו אפשר לערער על תוצאת הטסט הוא המקרה שבו נהגת בצורה טובה (ואני לא מתכוון שהכל היה טוב רק ששכחת להסתכל במראה השמאלית, אני מתכוון לטוב ב 101 אחוזים) ונכשלת. הבעיה: כשמדבר בעירעור, זה המילה שלך נגד המליה של הבוחן ולכן הרוב הגורף של העירעורים לא מתקבל. (ולא חסרים אנשים שנכשלו ואומרים "הטסר הבן זונה הזה רצה להכשיל אותי..."). במידה והתקבל העירעור, תזוכה במבחן חוזר ללא תשלום ומן הסתם גם לא עם אותו בוחן.

הרֵעוּת

New member
את רוצה לערער על טסט של אריק?

אם כן - מצטערת לבאס, אבל אין סיכוי. הוא נחשב הטסטר הכי קל שיש בת"א.

כשאני הוצאתי רשיון וזה היה לפני

7 שנים כולם דיברו רק עליו ולכן אני גם זוכר אותו , אז דווקא הוא היה טסטר שקשה לעבור אצלו

הרֵעוּת

New member
מוזר..

טסט של 7 דקות שבו רק נוסעים ישר לא קשה בדר"כ.. אני אישית התפללתי כל טסט שהוא יהיה הטסטר שלי, במקום זה קיבלתי את יהלומי ואריאלי (נבלות!)..

samata

New member
קובוס1 - בולשיט

מי קבע ש-800% מהערעורים לא מתקבלים? המורה שלי לשעבר הוא מגיש ערעורים סדרתי (אבל הוא מגי רק על מה שיש), וב-90% מהערעורים הוא מצליח. אם יש סיבה לערער (כמו נגיעה שלא כצורך של הטסטר בברקס או בהגה (ותתפלאו, זה קרה ברחובות כמה פעמים)] - אז תערער. אין לך מה להפסיד מזה (חוץ מאולי קצת זמן). בעיקרון אפשר לערער על מקרים בהם הטסטר רשם בדו"ח דבר שמעולם לא קרה במציאות בטסט (צריך גם לנמק ולמצוא איך להוכיח שמה שהוא כתב לא נברא) ובמקרים בהם הטסטר גרם לכך שהתלמיד חשב שהוא נכשל (למשל מישהו מהשכבה שלי, הטסטר נגה לו משום מה בהגה כדי לצפור לנהגים מקדימה...הבחור היה בטוח שהוא נכשל בגלל נהיגה בהגה, ועקב כך התחיל לנהוג על הפנים מהבאסה. המורה שלי הגיש ערעור - וזכה). אני מניח שיש עוד מקרים בהם אפשר לערער...אלה אבל המקרים שאני מכיר.

kobos1

New member
אוקיי כי בדרך כלל

לא משעתי בחיים על ערעור שמתקבל יכול להיות אבל!

samata

New member
לא שמעת

אז קבעת שב-800% מהמקרים הערעור לא מתקבל? לא חבל סתם להטעות? :| בקיצור, אם יש למישהו case וזמן [ורצוי גם מורה שעוזר], שיגיש ערעור.

NewUser4

New member
ערעור

ערעור על טסט אתה יכול להגיש לאחר בחינה בה אתה חושב שקופחת והבחינה לא נערכה כראוי ולכן התוצאה בהתאם. את הערעור יש להגיש תוך 48 שעות מיום הבחינה. כל ערעור זוכה לבדיקה. ותעודכן על תוצאת הערעור. אם הערעור מתקבל, אתה זכאי לקבל טסט נוסף ללא תשלום אגרה וללא המתנה של שבועיים. יש לציין כי עדיף שאכן תהיה לך עילה לערעור, אחרת סתם תבזבז את זמנך. טענות כגון "נסעתי מצויין, הטסטר היה מניאק" מן הסתם לא יזכו לתגובה רצינית, אלא ידחו על הסף. אם יש לך סיבה לערער, אל תפחד ותגיש ערעור. מותר לשאול מדוע אתה רוצה לערער?

למעלה