עיריית מודיעין מושחתת

עיריית מודיעין מושחתת

כידוע לכם לא מאשרת העיריה למתנדבי מד"א לאכלס קראוון שמד"א קנה לנו במיטב כספו בטענה שכל איזור הקראוונים יושב על אדמת מנהל מקרקעי ישראל ולכן כל הקראוונים לא חוקיים. את הקראוונים הקיימים העיריה משאריה בטענת "ירושה" מהעיריה הקודמת אבל קראוונים חדשים היא לא מאשרת ובטענה זו היא יצאה למחלחמת חורמה במתנדבי מד"א שכל חטאם ופשעם הוא שהם רוצים לשרת את התושבים ולהציל חיי אדם כשהם לא רטובים מגשם בחורף ולא סחוטים מחום בקיץ. ומה מתברר לי היום ? שעיריית מודיעין בעצמה , שחרטה על דגלה במלחמתה חסרת הפשרות נגד מתנדבי מד"א , את הציות לחוק התקינה קראוון בדיוק באותו איזור עבור הוטרינר המקומי ועוד תלתה עליו שלט :"עיריית מודיעין בשיתוף משרד הפנים" עד היכן תגיע עזות המצח של ראש העיר? עד היכן הוא חושב שיגרור אותנו כאילו אנחנו מטומטמים? לאיפה מדרדר ראש העיר הזה את העיר שלנו ? נמאס מעיריית מודיעין !!! אנו, מתנדבי הנוער של מד"א קוראים למד"א להשבית ומייד את שירותי החירום לעיר זו שראש העיר שלה אינו ראוי לתפקידו ושכל מה שמעניין אותו זה להעניש את מתנדבי מד"א על כך שהם רוצים להציל חיים. די לשחיתות של עיריית מודיעין. די לאטימות ולשחצנות של עובדי עיריה החיים מכספי משלם המיסים אבל מצפצפים עליו לאורך כל הדרך.

אופס....

עד כמה שאני מבין את הזעם אני מבקש להשאיר לי , כרכז המתנדבים, את ההחלטה זאיזה צעדים ננקוט.

משפט הקסם: "ירושה מהעיריה הקודמת"

כל פעם כשיש תלונה {לרוב מוצדקת} לגבי תפקוד העיריה...תמיד אותו משפט מאוס- "יש לנו ירושה מכוערת מהמשטר הקודם"... באמת נמאס

והנה ההוכחה...

שבמודיעין חתולי רחוב שווים יותר ממתנדבי מד"א.. רצ"ב תמונה ששוה יותר מאלף מילים...

Neta558

New member
../images/Emo31.gif

זלזול בפעילות חשובה אחת הוא לא הדרך לקדם פעילות חשובה אחרת.

איפה בדיוק ראית אצלי זלזול?

אני בהחלט בעד עיקור חתולי רחוב ומי שמעמיד את הדברים אחד מול השני זה ראש העיר. צריך גם קראוון לעיקור חתולי רחוב וגם קראוון למתנדבי מד"א. ההערה אלי לא היתה במקומה. אצלי כולם שווים אצל ראש העיר חתולי הרחוב שווים יותר....

falash

New member
שאלה פילוסופית לגבי חתולי מודיעין

מהיכן הם הגיעו, ומתי? עברו דירה מירושלים? שמעו מקרובים על עיר העתיד ותפסו טרמפ?

Neta558

New member
אין כאן ענין של שווים יותר

אני לא רואה צורך להעמיד את הדברים אחד מול השני. מדבריך נשמע כאילו אתה מבקש להעביר את תקציב עיקור וסירוס חתולים למד"א.. מדוע בכלל להתפס לכך? דברים חשובים יש לבצע ללא קשר לדברים חשובים אחרים, העמדה שלהם אחד מול השני היא פגיעה בשניהם בסופו של דבר, זו לא תחרות.

כאן הטעות שלך...

נכון שלעיקור חתולי רחוב יש צורך, ואני תומך בכך בכל ליבי, בתקציב. למתנדבי מד"א - אין צורך בתקציב !!!! סדגש| זה פשוט לא להאמין - מד"א רכש את הקראוון ב 100000 ש"ח מכספו. אנחנו לא מבקשים מעיריית מודיעין ולו אגורה שחוקה אחת !!! ראש העיר "הנלחם בשחיתות" הוציא , ביוזמתו, צו "הפסקת עבודות" להצבת הקראוון של מד"א שכבר נמצא , כרגע, באתר הקראוונים. כל מה שאנו מבקשים הוא הסרת הצו !!! ראש העיר מסרב בטענה שאיזור הקראוונים נמצא על אדמת מנהל מקרקעי ישראל ולכן הוא אינו מאשר לנו כניסה לקראוון שלנו אבל, אותו ראש עיר הקים, ע"ח העירייה ומשרד הפנים ואישר כניסה לווטרינר העירוני. כל שאנו דורשים הוא צדק ושיוויון בפני החוק

פרלמנט

בכל יום שישי בשעה 14:00, מתכנס "פרלמנט" באוהל "אלאדין" בכפר רות. כל אחד יכול לעלות ולדבר כמה דקות על כל נושא שיחפוץ. חלק מהנושאים עולים על סדר יומה של מועצת העיר. במקום נוכחים חברי מועצה (בדר"כ מהאופוזיציה, מהקואליציה לא מגיעים למרות שהם מוזמנים). אתה, כמו כולם, מוזמן להשתתף ולהעלות את הנושא.

למעלה