עירוני ק"ש - מכבי חיפה

Cade Foster

New member
עירוני ק"ש - מכבי חיפה

בתחילת העונה הגיע בקול תרועה המאמן שרצינו. זה לא הלך חלק בהתחלה אבל קיווינו שזה רק משבר חולף. אחרי 6-7 מחזורים הבנו שרומא לא תיבנה ביום אחד, והאליפות כנראה תהיה בצד הצהוב, זה שהתחיל להתנהל כמו מועדון מקצועני. עוד קצת זמן עבר, והמאמן הזה עזב. במקומו מונה איזה שחקן עבר אחד ואחרי התחלה בינונית, התוצאות התחילו לבוא. ההגנה התייצבה, ההתקפה התחילה לשים כדורים ברשת, ויחד איתם גם תקווה בלבבות של האוהדים לקראת העונה הבאה.

למי שלא שם לב, אני לא תיארתי את עונת 2014/2015. כלומר לא רק. קחו שנתיים אחורה. ראובן עטר, אריק בנאדו, קינן וצ'וצ'אליץ' בשיאם סופגים הכי מעט בליגה בחצי השני של העונה. מהר מאוד התקוות לעונת 2013/2014 התנפצו להן בדרך לעוד עונה של כלום מוחלט. והעונה? העונה אנחנו פתאום מוצאים את עצמנו מרחק ניצחון מהמקום השישי, זה שיוביל לפלייאוף העליון. שוב תקוות לעונה הבאה. לופ.

ומאבק האליפות? הנה החדשות הרעות. מכבי חיפה עשויה להיות היום זו שתעניק למכבי ת"א צלחת אליפות על מגש של כסף אם תנצח בקריה (אחרי שקרית אליעזר הוא כבר היסטוריה, אני מרשה לעצמי להעביר את הכינוי כמה קילומטרים צפונה). מה אתם חושבים בנוגע לזה? כמה מכם מעדיפים פלייאוף תחתון ולא להיות אחראים עקיפים לעוד אליפות צהובה?

20:15, תגובות לכאן.

אינשאללה 0-1 קטן למכבי חיפה . . .

המומנטום של הקבוצה בהחלט חיובי...

אבראא

New member
כמה שזה קשה..

העובדה שהצהבת תיקח אליפות, אני עדיין מעדיפה שהקבוצה שלי תנצח, ותציל את העונה הנוראית הזאת.
העונה קצרה מידי בשביל להתעסק באחרות.
ירוק עולה ! =)

DRORIKO8

New member
כל הכבוד ליוסי

כתבתי לא פעם שאמנם ברוב הדברים הוא נחלש,אבל תנועה בלי כדור הוא עדיין יודע לעשות,וגם הפעם הוא ידע להיות במקום הנכון ובזמן הנכון. אז יהיו כאלה שיגידו "אבל הוא לא באמת בעט,אלא הכדור פגע בוובה בראון",אם נעלה לפליאוף עליון זה לא ממש משנה. יוסי שיחק אותה בגדול. כשצריך לפרגן אז מפרגנים.

אבראא

New member
יוסי בניון

יוסי בניון.
מחצית ראשונה מטורפת שלו. וגול מושלם עם תנועה בלי כדור. השחקן יודע להיות במקום הנכון ובזמן הנכון.
בלי פאס לא יודעת איפה היינו נמצאים..
עזרא-על כל פעולה חיובית 200 פעולות מזוויעות.
וגבאי ממשיך להוכיח שהוא עדיף על משומר.

אם יש משהו שנורא מטריד אותי מהניצחון

זה החגיגה הבזיה הזאת של השחקנים כאילו לקחנו אליפות. קצת פורפורציות, אומנם ניצחתם קבוצה צמרת שמדורגת מעליכם בטבלה אבל מכלתחילה הם היו בכלל אמורים להיות מתחתינו, שלא נדבר על הפער העצום בין הסגלים והתקציבים. החגיגות האלה פשוט גרמו לי לחשוב שמכבי חיפה הפכה להיות קבוצה קטנה.
&nbsp
באופן אישי נראה שבניון פורח ליד שחקנים טובים יותר לצידו. יש לו חלוציםשעושים תנועה נכונה וככה הוא בא לידי ביטוי, גם הכימיה איתם וגם עם ידין וקמארה שמאחוריו מצויינים וזה הערך המוסף שבניון אמור היה להוסיף מתחילת העונה. עדיף מאוחר מאשר מעולם לא. מה שלפחות הדבר החיובי שאפשר להגיד על הקבוצה כרגע זה שבעקבות הרכש בינואר יהיה יותר קל לבנות קבוצה סביב שלד רץ בקיץ הקרוב כאשר ברור למדי שיש יותר שחקנים שאפשר לסמוך עליהם כמו קמארה, עטר, שכטר, פאס ואפילו ידין וגבאי ביחד עם סטוייקוביץ, דגני, עזרא ובניון בתור המנטור.

אבראא

New member
נכון זה נראה מעט פתאטי

אבל היייייי! כבר דיברנו על זה מתחילת העונה שהקבוצה חסרת מנהיגות, חסרת ביטחון ונראית כמו בית שימוש.
אז לחגוג ככה ניצחון? אני בעד
זו לא סתם קבוצה שהם ניצחו. זו קבוצה שהייתה מועמדת חזקה באליפות, שרדה מקום ראשון לא מעט ולא הפסידה בבית.
קבוצה שספגנו ממנה 3 בליגה ועם מאמן שהוא איש של עבודה...
מה כבר יכול להיות רע בחגיגות? כל עוד זה בגבול הטעם הטוב..

לגבי הפסקה השניה אני מסכימה. רק אתה צריך להוציא את עזרא מהמשוואה..

אני מניח שלא נסכים על עזרא

אבל מבחינה סטיסטית הוא עדין השחקן הכי טוב שלנו העונה וחייבים לציין שעטר ושכטר על המגרש ובניון פורח אז גם עזרא יותר משוחרר ונראה יותר טוב וקבוצתי.

Cade Foster

New member
זו הבעיה, שזה לא מעט פאתטי

זה מאוד פאתטי. וכן אני מסכים אם אבישי, הפכנו ממש להיות קבוצה קטנה עם תקציב והיסטוריה של קבוצה גדולה.

DRORIKO8

New member
לק"ש יש יתרון התחלתי עלינו

שזה סגל שרץ כבר שנה שניה, בעוד הסגל שלנו זה משהו שהוא עדיין בבניה.

למעלה