עירוני א` אימפריה?

עירוני א` אימפריה?

אחרי שעירוני א השתלטו גם על דיזינגוף סנטר, מדי פעם גם על רוקי, וגם על הלג`נדרי, עירוני א השתלטו על מעריב לנוער. אם תפתחו את הגליון של השבוע תוכלו לראות שם את: מיכל גרוסברג, הלא זו אני. אלון שועה, ידיד שלי. רונה רמון, הידועה גם בכינוי ספרייט. וכמה עמ` אח``כ לפי מיטב ידיעתי בכתבה על הדיסק של אמני היפהופ צעירים את: איתמר אליאסי, ידוע בכינוי young I או משהו כזה ועילם וולמן, הידוע בכינוי MCsonic או משהו כזה. הקיצור, חכו חכו, הנה האלפניקים באים!!! think floyd מיכל

נעל

New member
הבוגרים שלנו הם הגאווה שלנו

כן כן, התלמאים שולטים, בסופו של דבר. בכל מקום רואים אותנו, בכל מקום אנו מטביעים את חותמנו (בעיקר בערוץ הילדים, אני חושש). הסנטר... פחחחחח (גבירותי ורבותי, סנסציה, סקופ, זו הפעם הראשונה שנעל משתמשת בצירוף האותיות הנוראי הזה), זה לא לרמה של הפריקים ``המתורבתים`` שלנו... ;-) [כן כן, בלי חתימה. זה יראה מוזר מדי, כל כך הרבה קריצות, כל כך קרובות זו לזו, נכון?]

נעל

New member
...ותוספת פחות יהירה

היום נעל קפצה לסנטר, ממש לא מזמן (לפני שעה בערך חזרה). היא הלכה לקנות את Close to the Edge של Yes, והייתה פשוט מוכרחה לראות מה זה ``הפוך על הפוך`` הזה. התיאור נשמע ממש ``מותאם באופן מלאכותי לנוער``, אבל מסתבר שהנוער באמת מגיע לשם. נראה קצת מאיים, בגלל ים הפריקים (החזות מאיימת, אבל במיוחד במקרה הזה אין להסתכל בקנקן), אבל נראה גם מעניין ומסקרן (מה שבתוכו). אז שם מיכל משתכנת בימים אלה? נעל ;-)

הפוך על הפוך...

מקום ממש אחלה לדעתי. הרבה חברים שלי מתנדבים שם, רונה, סטס, בן וכאלה... אני ממש אוהבת לשבת שם, אבל תמיד יש את המישהו שיגיד ש``כאן זה לא מועדון``, ואני דווקא מבינה את זה כי הפריקיאדה המתלהבת בדר``כ גם שוכנת שם, יושבים ומעשנים בכניסה או בפסיפס, או סתם יושבים על הספות וכאלה... אבל יש שם הרבה אחלה אנשים. אני מניחה שאלה שראית שיושבים בחוץ ומעשנים הם ה``פריקים`` המאיימים... אלה שהיו בפנים אני מניחה שאלה מהאנשים שאני יותר מכירה...

Levinzone

New member
מה זה בכלל?

היםו הייתי בסנטר ולא ראיתי שם שום הפוך על הפוך. מצד שני גם לא ראיתי את השירותים.... זה מקום מסובך,ת מיד כשאני מגיעה לשם לוקח לי המון חיפושים עד שאני מוצאת את כלי זמר...ואני שם די הרבה . . . אז: מה זה הפוך על הפוך? איפה זה שוכן? (אשמח למפה עם חיצים) ולאן נעלם לי תומר השני (לא זה שליד אודם)? תודה -יעל-

יש עוד תומר?

שמעתי על זה פעם, נראה לי סגרו את החנות... הפוך על הפוך שוכן לו בנחת מאחורי מקדונלדס, להפוך על הפוך יש חדר שירותים צמוד ונחמד, עם יענטו מדשאה ירוקה ומגלשת דינוזאור...

Levinzone

New member
את שואלת אותי?!

סתם יש שם, הייתי שם בחנוכה.... זה נעלם משום מה (לא שחיפשתי) אבל יש.. ובכלל לא ענית לי - מה זה הפוך על הפוך?

אה,

מרכז יעוץ לבני-נוער עם בעיות וכאלה, אבל בדר``כ באים לשם סתם עוברי רוח (ולא חולי רוח, כמוני), וכאלה... נותנים שם קפה חינם, לפעמים מרק (שהוא גועל נפש אגב)... אבל מה שכיף שם זו האווירה...

Levinzone

New member
כן כן:) אההה כולנו מאמינים לך:)

סתם:) טוב אז עוברי רוח אולי אני אחפש את המקום בפעם הבאה שאני אהיה שם, ורוב הסיכויים שאני לא אמצא...אבל מה זה חשוב. תגידו, אני היחידה שיש לה קשיים במציאת השירותים בסנטר? ובכלל, לא מעצבן אתכם שנגיד אתם עומדים בצד אחד ורואים משהו בקצה השני ורוצים להגיע אליו, אבל זה בלתי אפשרי כי הכל בנוי בירידה? זה משגעעעע אותי!! אה יש לי פלאש חמוד באתר, אתם מוזמנים להיכנס -יעל-

למעלה