עירום

גלית35

New member
אז ככה בתור מי שהיתה ועוד שמנה../images/Emo20.gif

היו שנים שלא יכולתי לסבול את עצמי-הפעמים היחדות שהיתי מסתכלת על עצמי במראה בערום זה תוך כדי הכנסת הבטן....אבל זה שייך כבר להיסטוריה. עכשיו אני אוהבת כל גרם-שאני יוצאת מהמקלחת אני תמיד עוצרת ליד המראה הגדולה ושם מורחת קרם גוף. אין לי בעיה עם ערום ליד אנשים-אני יודעת שרק ליד ההורים שלי אני לא אהיה מוכנה להיות ערומה! וחוף נודסטים לא עושה לי את זה. בסיטואציה מינית אין לי שום בעיה-אור חושך העיקר שיש מין
. ואני זוכרת שהינו ילדים הינו הולכים ל"חוף הנודסטים" עם ההורים לראות ערומים
-{אנחנו הינו בבגדי ים}-באותה הנשימה אני זוכרת גם שאמא שלי היתה יכולה להעיר לי- איך את לובשת גופיה? זה לא יפה... מה שכן סבתא שלי אמא של אמא שלי-לימדה אותי מגיל צעיר לישון בלי תחתונים אבל עם כותנת-שבגרתי ויתרתי גם על זה, בקייץ אין מצב שתתפסו אותי ישנה עם משהו עלי

invisible touch

New member
אחחחח...עירום |אוהבת|../images/Emo99.gif

איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים?- חוץ מההורים, אין לי בעיה להיות במערומיי לפני כל העולם, אנלא נודיסטית...אבל מאמינה שמתישהו יצא לי לחוות את ההליכ לחוף נודיסטים והקירבה לטבע [למה לא עשיתי את זה במוםבמלה!?!?!] ליד גברים...תלוי מי הגבר, ליד נשים...ממש אין לי בעיה ואת זה גילתי במקלחות בצבא [אפילו דיי נהנתי מזה].
האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך היות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך?- האמת שמאז הפעם הראשונה שלי, נהיה לי מאוד טבעי ונוח עם עירום, בעיקר בסיטואציות מיניות [מצידי תצלמו אותי לסרט פורנו...].
איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו?- אמממ...כשהיתי קטנה, לא היתה בעיה עם עירום בבית, מן הסתם בגיל מסויים כבר צריך להיות מעט יותר צנועים בעיקר בבית.
האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה?- בעיקר אחרי מקלחת!!! אם אני לא אוהב את עצמי, אז מי כן? שלא תהיה פה איזשהי אי הבנה...אני לא רזונת קטנטונת שאוהבת את עצמה יותר מידי...פשוט למדתי לאהוב את עצמי. בנות [..ובנים...], תאהבו את עצמכם.

ארטימיס

New member
../images/Emo140.gif אממ..

אני מרגישה טוב עם הגוף שלי כיום..
לפני כחצי שנה קצת יותר הורדתי 10 קילו
אז כשהייתי מלאה קצת התביישתי ולא רציתי לחשוף אותו.. כיום אני שוקלת 49 קילו ואני מרוצה מהמשקל
(אגב גובהי הוא 1.55) ליד גברים אני מרגישה סבבה לגמרי.. כנ"ל ליד נשים.
כשאני בסיטואציה מינית הכל נוח.. :)) בבית שלי? ערום? אמממ.. אמא שלי נוהגת ללכת בערום.. זה לא מפריע לי או משהו. אני למשל אף פעם לא מתהלכת בערום בביתי.. כן אני נהנת להסתכל על עצמי במראה .. ממש מחזה מלבב חחח

סיון 1 23

New member
הנה:

איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים? אני לרוב לא נמצאת במצבים כאלה. לא מרגישה עם זה בנוח... יש לי גוף יפה... אבל אני בכל זאת מתביישת מאוד. ליד גברים? ליד נשים? גברים זה רק חבר... אני גם מתביישת... אבל אני מתגברת. נשים... אני לא עירומה ליד אנשים... אפילו לא אמא שלי או חברות הכי טובות. עם עצמכן? אני לא מתביישת מעצמי... ואני לרוב אוהבת את גופי העירום. האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך להיות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך? זה יותר נוח מאשר סתם ככה... אבל זה גם מביך אותי. איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו? לא היה יחס מיוחד. האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה? לרוב כן...

מעניין ../images/Emo140.gif

גוף יפה, לרוב אוהבת אותו, נהנית להתבונן במראה, אבל עדיין לא מרגישה נוח עם העירום שלך, מתביישת, אפילו ליד אנשים קרובים. ממה בעצם? יש לך מושג למה? האם ניסית לעבוד עם זה? לשנות את זה? להרגיש נוח יותר?

סיון 1 23

New member
יש בכל זאת חלקים שאני מתביישת בהם..

יש לי גב עם כתמים... מצלקות מפצעים. יש לי... פטמות דיי גדולות...
לא ענקיות... אבל כשהן לא זקורות אני נורא מתביישת בהן... וב"משולש הקדוש" כן אני כן יושבת ומנסה להסתכל עליו ולהשלים איתו. ואני כן... אבל קשה לי שיראו אותו...

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

1. אין לי בעיה ללכת עירומה ליד אנשים אחרים כי אני מרגישה ממש נוח עם בגוף שלי. כמובן הייתי עושה את זה כל עוד שזה לא מפריע להם. 2. גם ליד גברים וגם ליד נשים אין לי בעיה להיות עירומה. 3.כמובן שבסיטואציה מינית זה יותר קל 4.אמא שלי הייתה סבבה עם זה כאילו היא הסתובבה לפעמים עירומה לידינו כש היינו קטנים עכשיו פחות אבל כל המשפחה פתוחה עם זה 5. גרררררררררר זה מאוד מגרה אותי....פרט לתקופה שאני במחזור כמובן

טושית18

New member
תשובות

קשה לי להיות בערום ליד אנשים אחרים. גם גברים וגם נשים. באקט מיני יותר נוח לי ליד גבר בערום-ולא באור. אני נהנת להיות ערומה עם עצמי,אבל לא להסתכל במראה תוך כדי בסיטואציה מינית זה הופף קל ונוח יותר...כל עוד אין אור מלא.באור מלא זה הופך בלתי אפשרי לי עירום בבית שגדלתי בו? אמממ לא יחוס מיוחד...ההורים לא התביישו להתפשט ליד הילדים. אני נהנת לראות את עצמי במראה לא ערומה...או בערום חלקי. ואת הפנים אני ממש אוהבת במראה

../images/Emo120.gif

איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים? ליד גברים? ליד נשים? עם עצמכן? האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך להיות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך? איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו? האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה? ------------------------------------------------------------------- עירום זה דבר יפה, טבעי כזה. ליד נשים זה יותר קל. אני בטירונות עכשיו, בנות מתקלחות יחד ולא ממש איכפת לאף אחד מזה. ליד גברים זה יותר מרגש. אם זה בסיטואציות מיניות וכאלה על אחת כמה וכמה. אני יודעת שכשאני נמצאת עם מישהו במצב אינטימי אני מרגישה טוב עם עצמי, מרגישה סקסית ונאהבת. עם עצמי.. התרגלתי לזה אני מאמינה
במראה זה בא לפי תקופות אני חושבת.. לפעמים יותר נעים ולפעמים פחות נעים להתבונן בעצמי..

עירום ואני

באופן כללי ודי גורף, אני אוהבת להיות ערומה. אני אוהבת להיות ערומה לבד, אוהבת להיות ערומה עם מישהו, אוהבת להיות ערומה. הגעתי למצב שאני כמעט ולא מרגישה את ההפרדה בין המצב שלי כאשר אני לבושה לבין המצב שלי כאשר אני ערומה. זה נוח לי, זה חופשי לי, זה נעים לי. מה שכן, אני משוכנעת שהמצב הזה נובע בעיקר מכך שלפי דעתי יש לי גוף מאוד יפה ואני כמעט ולא מוצאת בו פגמים. (לפחות לא פגמים בסדר גודל שלא מאפשרים לי לשרות במצב ערום) בכלל, לפי דעתי, ואני לא אומר כאן משהו כל-כך חדשני, המפתח בלאהוב להיות ערומה נמצא בקבלה גבוהה את הגוף שלך. ונעבור אל השאלות הספציפיות: איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים? נפלאה, חופשית, סקסית, יפה. ליד גברים? ליד נשים? זה כמעט ולא משנה לי. יוצא לי, מן הסתם, להיות ערומה הרבה הרבה יותר ליד גברים ולא ליד נשים. עם עצמכן? מתה על זה. ישנה בעירום מלא. תמיד. האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך להיות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך? קל ונוח יותר זה בטוח
. לפעמים בגדים, או חלק מהם, יכולים מאוד להגביר את המיניות שבסיטואציה. למשל, יצא לי להזדיין בלבוש מלא כאשר לבשתי חצאית ארוכה ללא תחתונים (אני בכלל לא לובשת תחתונים, מן הסתם זה גם קשור לנושא איכשהו), וזה היה מאוד מגניב ומגרה. איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו? בבית שלי לא ממש התייחסו לזה. יצא לי לראות בטעות את אמא שלי בעירום חלקי, אבל זה ממש לא היה סיפור גדול מצד אף אחת מאיתנו. פשוט יצאתי מהחדר, בלי בושה, צווחות (שלי או שלה). פשוט אמרתי "סליחה" והיא חייכה מעט במבוכה ונגמר הסיפור. האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה? מאוד מאוד מאוד

b t t y b o o p

New member
ואני../images/Emo15.gif

איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים?- זה תלוי עם מי, אם אני בוטחת בו\בה או לא. ליד גברים? ליד נשים? - נשים הרבה יותר קל, וליד גברים, שוב אם אני בוטחת בו. עם עצמכן? האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך להיות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך?הומ, לא בדיוק הייתי בסיטואציה מינית שלמה, אבל אין לי בעיה איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו? אני לא מתביישת מהמשפחה שלי, ולעומת זאת אחי הקטן ואחותי כן. זה תלוי, אבל לי בתור ילדה קטנה לא היה בעיה לרוץ בבית ערומה(וגם היום כאשר אני צריכה משהו ממהשירותים השניים) האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה? כן. לעמים זה מגעיל אותי, אבל ביום טוב, זה סבבה.

SharonaS

New member
עונה

איך אתן מרגישות להיות בעירום ליד אנשים אחרים? ליד גברים? כמובן שאני לא מרגישה בנוח אלא אם מדובר בבן זוג שיצרתי איתו אינטימיות. אני לעולם לא הייתי מעיזה להיות בחוף נודיסטים או להתהלך טופ לס. ליד נשים? אין לי בעיה עם זה עם עצמכן? נוח לי עם דימוי הגוף שלי האם כשאתן בסיטואציה מינית זה הופך להיות קל ונוח יותר או שדווקא ההפך? בסיטואציה מינית אין לי מחסומים. איך התייחסו לעירום בבית שגדלתם בו? בצורה נורמטיבית האם אתן נהנות להתבונן על עצמכן במראה? כן למעט הטוסיק שחייב לרדת קצת.

למעלה