עירום במצלמה

עירום במצלמה ../images/Emo44.gif

אין לי מצלמה אבל זה לא מפריע לכם הגברים לפנות אלי בצ'טים בהצעות שונות ומשונות, בעיקר לשיחות סקס. אתמול בלילה, מחורמנת מאחד הסיפורים שכתבתי כאן בפורום וקריאת סיפורים אחרים, החלטתי לשתף פעולה עם גברברי הצ'טים המחורמנים עד זיקפה. אחד פתח את המצלמה ונעניתי לו ויכולתי לראות אותו, מהכתפיים ומטה בחור רזה, נראה טוב, סיפר שמתאמן במכון כושר. לגופו חולצה שחורה פתוחה, חושפת חזה חלק ובטן מוצקה וחלקה ותחתונים צמודים עם בליטה בין רגליו. תוך כדי צ'ט שנינו מתחממים ולראשונה בחיי החלטתי לשתף פעולה באמת ותוך כדי שאני רואה אותו מאונן בהנאה התחלתי גם אני לאונן, מפסקת באצבעותיי את השפתיים, דוחפת אצבע לנרתיק, מגרה את הדגדגן שלי ומרטיבה בטירוף. אנחנו מחרמנים אחד את השנייה ואני רואה אותו משפשף את הזין שלו, הזקור והיפה, מדמיינת איך הזין שלו נכנס לתוכי, חודר עמוק. המשכנו לפחות עשר דקות, אולי יותר, מחרמנים אחת את השני, מספרים מה היינו עושים אחד לשנייה. מאוננים, הוא במצלמה ואני מתארת לו איך אני דוחפת אצבעות לנרתיק, רטובה כולי במיצים וריח של סקס עולה בחלל החדר שאני יושבת. כל כך נכנסתי למשחק הזה שבסופו של דבר האורגזמה שהגיעה היתה חזקה כמעט כמו בזיון אמיתי וחי. המשכתי לחרמן אותו במילים, כותבת לו מה אני אוהבת, איך ואיפה והוא אחרי עוד כמה דקות השפריץ אל מול המצלמה, אל מול עיניי. אחר כך המשכנו בסמול טוק, רצה להיפגש לכוס קפה מתי שהוא. זה לא הקטע שלי.

big mama 2

New member
אייך יש לך את הכשרון...

לחרמן אותי בשתיים וחצי מילים ? את פשוט גדולה.... אני מורידה את הכובע בפני ה -
...[ או אולי מורידה משהו אחר...
]

טעמן

New member
גמירה גמירה

זה נקרא גמירה בשידור חי עם רצון לשידור חוזר

אדמונית

זוכרת שכתבת פה פעם על חבר שלך שיש לו פנטזיה עם טיטולים ואביזרי תינוקות וכו`...? אז זהו שזה דווקא עניין אותי הדיון שפתחת על זה... ומשום מה לא המשכת אחרי זה לשרשר תגובות... אז כתבי על זה שוב... בפרט אם התחדש לך משהו מאז... פליז...

למעלה