עירה בירה

da^Lord

New member
יאגא העלו לבמה כל מי שהיה מוכר להם

זה גם בגלל שאז כמעט כולם ,בעצם אפילו סאבלימינל עברו בשלב זה או אחר דרך צ'ולו. ואני יכול לחשוב על הרבה סיבות למה הפרברים לא הופיעו.. אנחנו לא יכולים לזרוק ניחושים לאוויר זה לא לעניין. נראה לי שאני סתם הזדקנתי ונמאס לי לרדוף אחרי כל ההופעות אז אני לא מתרגש כמו פעם.. אבל באמת שהרשימה הזו לא מרגשת אותי כמו הפלייליסטים של אז. לא מזמן היה פסטיבל רגאי.. עלו איזה 50 להקות אחת אחרי השניה, זה היה קשה אבל כיף.. ובין האקטים הפחות טובים עלו גם שמות כמו קרולינה (הענקית),התקווה 6 וכו'. שם לרגע קטן חזרה לי התחושה הזו של החישגוזים.. ולמען האמת זה די חסר לי.

DJ$upreme

New member
אני בטוח שבייבי ג'י זוכר יותר טוב ממני

את עלילות הפי אר טרופרז נגד יאגא, אני רק זוכר את הפזמון הידוע "צ'ולו שמוק" וריבים על כסף בהופעה משותפת עם כלא 6 בפטיפון.

Y.L.N

New member
בנאדם תופר כסף על חברים שלו

מה פתחתם עליו עיניים שיהיה לבריאות!

Psycho BuZZ

New member
להאשים את דוויק שהוא הציב ליין אפ

איכותי שבמקרה מורכב מחבריו זה טיפשי. אז הוא חבר עם אנשים שעושים את ההיפ-הופ הכי מעניין בארץ, ויופי שיקבלו במה בארוע כזה. רק איפה סאדייל?

truth hurts

New member
הרשו לי להיות ריאלית

סאבלימינל וחבורתו. הדג נחש. מוקי. אלה האקטים הגדולים היחידים שאפשר לדחוף תחת הכותרת "היפ הופ" בפסטיבלים. הבעייה: האמנים האלה לוקחים הרבה אלפי דולרים להופעה. אז אם בפסטיבל מסויים רוצים לעשות במה מגוונת, זאת אומרת שרשרת של אמנים שעולים ויורדים (20-25 דקות כל הופעה), אין יכולת בכלל להביא את האמנים הנ"ל, ש"אוכלים" את כל התקציב בהופעה אחת. הכל עניין של קונספט. אז אחרי שסיננו את אלה, מי נשאר? אמנים עם אלבומ/ים מאחוריהם (קוואמי, סגול, 51%), אמנים שהם מה שנקרא Up-And-Coming (כהן ומושון, פלד ואורטגה) ועוד כמה צעירים מוכשרים עם טיפה נסיון, למילוי הליין-אפ. ובינינו: כמה אמני היפ הופ פעילים ברצינות, שמקליטים ומופיעים באופן סדיר יש כבר לבחור מהם? זה לא שיש כאן בחירה מתוך מיליוני ראפרים והרכבים. בתנאי כמובן שהמארגן לא רוצה להפוך במה מכובדת לסשן מיקרופון פתוח חובבני במקרה הטוב ומזעזע במקרה הרע. כך שהבחירה נראית הגיונית לפסטיבל הזה, שמעולם לא שפך תקציבי ענק על הבמות האלה. והערה אחרונה: מנהל אמנותי של במה רשאי לבחור לבמה אמנים שהוא מעריך או חושב שיתנו הופעה איכותית או שיביאו מספיק קהל - בתקציב הנתון לרשותו. הרי ברור שאת רוב האמנים הוא גם מכיר אישית. הרי זו מדינה קטנה, סצינה זעירה וכו'. אז מה כל ההתחסדות? שנה אחת פלוני מביא את האמנים שהוא אוהב/מעריך/מכיר, שנה שנייה או בפסטיבל אחר, אלמוני מביא את האמנים שהוא אוהב/מעריך/מכיר. לא מדובר בעמותה לזכויות האדם או בבית דין גבוה לצדק. ככה החיים מתנהלים. זה מה שאני חושבת בכל מקרה.

למעלה