עירה בירה

Or Amit

New member
אמנים מעניינים? מעניינים את מי?

לוס כפרוס פשוט התישו אותי לפני ההופעה שלכם (בגלל הופעות החימום הבלתי נגמרות פשוט הלכתי הביתה לפני האקט המרכזי). ביט69 עושים לי כאב ראש, סגול וג'וני הקטן לא ממש מעניינים אותי. יש הרבה מאד אנשים שכן יש להם מקום. אתה יודע מה, רק בשביל לא לחזור על מה שסופרים כתב - אני לא אכתוב את היאמאנז ואקסום. איפה קנדוג? איפה כל מיני אנשים מסצינת הרגאיי? 51% דיברו כאן על גבי הפורום הזה. סידי? אפילו הרכבים כמו סאגה, התקווה 6 יש עוד הרבה שמות שאפשר לזרוק כאן. וזה מבלי להכנס לליגה של "הגדולים" כמו תאקט, הדג נחש או כלא 6. לסיכום - בחירת ההופעות שלך היא אינטרסנטית להפליא. לא שזה מפתיע אותי, סתם מאכזב. יכול להיות שאני עוד אתגלגל לפסטיבל הזה בטעות, אבל בניגוד ללפני כמה שנים - במת ההיפ-הופ היא ממש לא מטרה.

DJ$upreme

New member
שמע, בוא נדייק

כהן את מושון נותנים שואו נחמד מאוד, וקוואמי והחלבות לייב זה מופע ההיפהופ הטוב בארץ. עדיין לא סותר את דברי ודברייך אבל מישהו צריך להגיד גם את זה.

Or Amit

New member
ובוא נדייק עוד יותר

כהן את מושון וקוואמי זה 20% מההופעות. ולפחות בהופעה שאני ראיתי את קוואמי והחלבות לא הלכתי עד ל"מופע ההיפ-הופ הטוב בארץ", בעיקר בגלל שזה לא פיור היפ הופ, אבל זה ללא ספק היה מופע טוב. את כהן את מושון ראיתי רק בברזילי הישן, אז אני לא באמת יכול לשפוט איך הם יהיו על במה כמו בעיר הבירה.

Or Amit

New member
ואם כבר הלכנו עם הדיוק

אז האמת שפלד ואורטגה נתנו אחלה שואו במוטו מיוזיק האחרון.

חולוני

New member
אף אחד מאלו שציינת לא חסר.

(אולי חוץ מ-51 אחוז) וללוס כפרוס כן יהיה אלבום בחוץ אחרי ה-11.8. ליין-אפ מצוין. ביי, עפתי להופעה של הבלקן ביט בוקס.

DJ$upreme

New member
לא לך ולמאתיים איש שיעמדו מול הבמה

אבל אם רוצים להעמיד במה אטרקטיבית, זה לא ליין אפ מספיק רציני. ואף אחד לא דיבר כרגע על איכות, זה דיון נפרד.

volatile

New member
הרבה השתנה מאז בוא לא נהיה תמימים

נניח בצד את זה שאני דווקא אוהב את ההופעות שסידרו שם ואותי הם מענינות. התקופה של יאגא היתה תקופה רווייה בראפרים רובם לא מעניינים. הסיכוי כפי שנאמר פה לפני להזיז חלק מהאמנים של אז שעדיין מופיעים להופעה במחיר סביר הוא די קלוש. כמה מהאמנים האלה היו עולים היום על במה בכמעט חינם? כי הרי זה מה שצריך כי ככל שמחלקים את העוגה ליותר חלקים הכסף בהתאם. לא נראה לי שכל האמנים שציינת למעלה היו מסכימים להופיע עבור חופן שקלים. עבור החשיפה (שהם מרגישים שהם לא צריכים ברובם) בשבילם אין תנועה ואין בטיח יש עסק. וזה בסדר אתה יודע. ככה גם המוזיקה שלהם נשמעת לטעמי, עסק, אבל אם נניח את כל זה בצד. הליין אפ המצומצם נותן סיכוי לאמנים שמרשימים על הבמה לזרוח ביותר משיר אחד או שתיים. מבחינתי זה עדיף על הופעות לא עקביות ולא אחידות ברמתם שהיו במרתון של יאגא. ששם כל ילד מהאופן מייק של הג'י שרצה לעלות לבמה ניתנה לו ההזדמנות. תסלח לי זה נראה כמו מופע חובבני ולא רציני. ההיפ-הופ בארץ איבד את הנשמה שהיתה לו מזמן מבחינתי. יש מספר בודד של הרכבים שעדיין עושים את זה ורצים בכל הארץ לכל הופעה שנותנים להם. הם אלה שעובדים מבחינתי. לא אלה שיושבים על זרי הדפנה שלהם. מוציאים סינגל פעם בחצי שנה ואז עושים הופעה אחת ושקט. סגול אמר לי לא מזמן שהוא מכבד אנשים שעושים ולא רק מדברים. אני איתו בקטע הזה. אבל אתה ניר תמיד חייב לספק קונטרה קונטרה קונטרה. מה קרה נעלבת שלא פנו אל מומי?

tomoshe

New member
דווקא משדרים הרבה בטלויזיה את הקליפ

מי היה מאמין שבנאדם בגודל פיקסל יצליח על המסך הקטן.

tomoshe

New member
מסיבה לא יצא?

אה, זה הדבר הזה עם מופע הקולנוע של רודיך? ולא היה איזה משהו עם השתובבות שכזו בחוף הים? נהייתי עד כדי כל סנילי?

tomoshe

New member
אכן. אבל יש דברים נוראים מזה.

השיער שלך בקליפ של מסיבה למשל. מי זו החדרנית בשחור אגב? אח יא ראב.

למעלה