עירה בירה

volatile

New member
אם יש מישהו שיש לו רישיון לחפור

זה אני. לא רק רישיון אלא חוזה עם הקבלן. והחוזה הזה אומר שאני אחפור איפה שאני רוצה, כמה שאני רוצה. ושאנשים אחרי שסיימתי לחפור יבואו ויבנו שם. ולכלל האנשים כמוך שחושבים שאיו לי רישיון לחפור ויש הרבה כאלה פה ומעבר לפה, ידפקו ובגדול כשהם לא יוכלו להשכיר שם חלל כשזה יהיה בנוי. mark my word הייתי חושב שאתה אחד מהאנשים האלה אם לא הייתי יודע שאתה זה שתעבור ליד זה, תגיד איזה יופי של בניין ולא תחשוב בכלל להיכנס פנימה. ניר לעומת זאת בהחלט ברשימה הזו. עד אז אני מאחל רק הצלחה.

DJ$upreme

New member
זו המטפורה הכי מורכבת בה נתקלתי בחיי

אולי חוץ מהבלוג של ילד ירוק. והיא מעוררת כמה שאלות: א) האם אתה בעצם אחראי למגדל פלורנטין? ב) האם ה"רשימה הזו" מופיעה איפושהוא? באיזה אתר? אולי פורום? האם יש ל"רשימה הזו" טלפונים ותאריכי לידה? כי אם כן אני קונה, נשמע לי נכס יחצ"ני לא רע. ג) האם ה"הצלחה" אותה אתה מאחל כוללת או לא כוללת הופעה בפסטיבל הבירה? ומה לגבי הופעה בפסטיבל היי פייבר? יש לי עוד הרבה שאלות אבל אסתפק בשאלות אלו. תשובות, אגב, אני לא צריך.

volatile

New member
אתה מוזמן לרשום אותה בצד

אני מבטיח שכמו כל הדברים המורכבים, אולי תזדקק לה בשלב זה או אחר בחיים כמפת דרכים.

volatile

New member
איזה זונה נעשת יא אלקס

איפה הימים של 15 שקל לקולה איפה.

tomoshe

New member
חבר, אתה חופר

המטפורה נשמעת מגדלי YOO אבל המציאות היא קצת יותר לכיוון "חפציבה"...

murzik3591

New member
אני חולק עליך בעניין הפער

אין אמן אחד שנמצא חזק במיינסטרים שיופיע בבמה המרכזית. הכל עניין של תקציב. במת ההיפ-הופ משקפת בדיוק כמו הבמה המרכזית את כמות הכסף שהשקיעו, אם פעם על שי או הכלא עלו על במות בחינם היום זה לא ככה ובצדק. הם לא באותו סטטוס.

s h t u

New member
דוויק

אתה חתיכת דבר לא יאומן התירוצים שלך עלובים ומבישים בעיקר בגלל שבבמת ההיפ הופ 80 אחוז מהמופיעים הם חבריך הקרובים ואתה האמרגן של 3 מהלהקות בבמת הרוק אתה עושה מהאירוע הזה שהיה פעם פתוח למגוון רחב של אנשים אירוע של הסצינה המאוד ממצומת של האלטרנטיב רוק ועלאק היפ הופ גועל נפש. יום טוב.

EmGee

New member
כשיאגא היו אחראים על זה

אז כל מי שהופיע שם זה היו מי ש"חתום" ביאגא. חוץ מסאבלימינל...

DJ$upreme

New member
ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון

אני לא אטרח להציג דוגמאות אבל כל מי שאי פעם היה חתום ביאגא זה: כלא 6, DDD, צ'ולו, מספרי הסיפורים. בעיר הבירה הופיעו המון אקטים. ויאגא גם הרימו את היפהופ בפארק שהיו בו המון אקטים. נכון, הם נתנו פול פוקוס לאקטים שלהם, אבל גם פול ריספקט לצדדים אחרים של ההיפהופף לרבות תאקט (שהיו מולם בתחרות), מוקי (לא נפתח דיון על נימי נגד מוקי), דגנחש, וגם אלטרנטיבות כמו פיזדה או הרביעיה.

EmGee

New member
המרכאות של החתום

התכוונו לכל אלה שעובדים במאד-מן/שילמו פעם 300 שקל לצ'ולו בשביל ביט/עשה אצל גאולה ראסטות קיצר כל ה"מקורבים" למינהם... את הלהקה של דוויק לדוגמא יאגא לא הזמינו...

EmGee

New member
בקשר לדוגמאות

אני לא זוכר שמוקי הופיע על הבמה של יאגא, נימי אני זוכר אבל מוקי לא... אולי על הבמה המרכזית? סאבלימינל מביא איתו את אילן בבילון, הצל והדי ג'יי (שאני לא זוכר מי היה בזמנו). בזה מסתכמת הנציגות של משפחת תאקט (אולי דחפו את איציק שמלי לאיזה פזמון אכבל אל תכנס לקטנות)

DJ$upreme

New member
מוקי היה בהיפהופ בפארק

וזה פשוט לא נכון, יאגא הביאו אמנים מכל הקשת שפעלה באותה עת ופנו באמת כמעט לכולם. לעיתים זה היה ארוך ומייגע, אפילו טרחני, ואני אישית הייתי מוותר על חלק מהאקטים. אבל זה הרגיש הרבה יתר רציני והיתה סוג של אמת מאחורי הכותרת במת ההיפהופ החשובה בארץ. . מה שקורה כרגע על הבמה של הבירה זה כמו במת יום עצמאות של תאקט שעושים טובה לכלא 6 ומארחים אותם. או של שב"ק מיוזיק שעושים טובה לש"ס. רק מה, אפעס, בלי הסטאר קוואליטי. ואני באמת לא מדבר על איכות כרגע.

s h t u

New member
קיצר דוויק

אני בטוחה שדעת הפורום שאתה מנהל לא בדיוק מעניינת אותך כשזה מגיעה לנושאים כאלה אבל השורה התחתונה כאן, זה שכל האירוע הזה שאתה מארגן כאן הוא בלוף אחד גדול של חבר מביא חבר ופרוטקציות בלתי נגמרות. בטוח שה100 אנשים של הפורום לא ישנו לך את האירוע. אבל אני רק רוצה לציין שגם אם לא תפרוץ לך מלחמה השנה, אני מקווה שהוא יהיה כשלון במידה שווה לשנה שעברה

למעלה