מעליו ומתחתיו גם יחד. היי סאני.
פ פנטומימה New member 2/7/06 #34 סאני, ממש לא. אני לא מרבה לצפות בטלוויזיה, אבל קורא את החדשות ב-Yנט. יטעיכי-לעיפי, יהודה כץ
ס סאנשיין11 New member 3/7/06 #38 לא פשוט זה משעמם כברשכל מה שיש לראות זה המונדיאל למרות שחבל לי שברזיל הפסידה
פ פנטומימה New member 3/7/06 #40 ברזיל השתחצה ולכן הפסידה. הצרפתים פעלו בצניעות ובדרך ארץ והגיע להם לנצח. יהודה כץ
ס סאנשיין11 New member 3/7/06 #41 מה את מחזיק מהצרפתים הם הספידו את זינדין זידן ואחרי הנצחון עשו ממנו כוכב על והיום תמונתו של זידאן מתנוססת בצרפת על כל עץ ושעל
מה את מחזיק מהצרפתים הם הספידו את זינדין זידן ואחרי הנצחון עשו ממנו כוכב על והיום תמונתו של זידאן מתנוססת בצרפת על כל עץ ושעל
ס סאנשיין11 New member 3/7/06 #42 וחוץ מזה שרולנדניו מאוד חמוד ושחקן נשמה הוא קצת מזכיר את חיים רביבו
פ פנטומימה New member 3/7/06 #44 רולנדיניו הוא אלוף ברייטינג, אבל המונדיאל עוסק במשחק הכדורגל, לא ברייטינג. יהודה כץ
פ פנטומימה New member 3/7/06 #43 המנהיגות של זין א-דין זידאן היא מוחלטת בקבוצה הצרפתית, והוא גם שבישל את השער בשביל אנרי. מי שהספידו אותו עשו זאת מוקדם מדיי. לדעתי, אחרי המונדיאל הזה, הוא יתלה את נעליו.
המנהיגות של זין א-דין זידאן היא מוחלטת בקבוצה הצרפתית, והוא גם שבישל את השער בשביל אנרי. מי שהספידו אותו עשו זאת מוקדם מדיי. לדעתי, אחרי המונדיאל הזה, הוא יתלה את נעליו.
ס סאנשיין11 New member 3/7/06 #45 מה יהודה אתה עצוב שאתה לא נוסע באוניה אנחנו אנשי הספר אנחנו צריכיםלשימור על הפורום ולמלא את דפי ההיסטוריה אבל אני חושבת שמ י שנוסע אז צריך לספר על הפורום כי בינתיים הוא מתנהל כמו קומונה ואם יבוא עוד אנשים הרי זה משובח לא כך?
מה יהודה אתה עצוב שאתה לא נוסע באוניה אנחנו אנשי הספר אנחנו צריכיםלשימור על הפורום ולמלא את דפי ההיסטוריה אבל אני חושבת שמ י שנוסע אז צריך לספר על הפורום כי בינתיים הוא מתנהל כמו קומונה ואם יבוא עוד אנשים הרי זה משובח לא כך?
ס סאנשיין11 New member 4/7/06 #52 לגבי גרמניה ידעת שהמאמן שלהם שהביאו להם למד אותם שצריך לחייך באמונים ולמעשה עשה להם טכינקת הרפיה כך שהם באו למשחק הם לא היו מתוחים ולחוצים
לגבי גרמניה ידעת שהמאמן שלהם שהביאו להם למד אותם שצריך לחייך באמונים ולמעשה עשה להם טכינקת הרפיה כך שהם באו למשחק הם לא היו מתוחים ולחוצים