עיראקיאדה

יהיה סמוך ובטוח שהוא

יקרא את הנל לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים (קהלת ג, א).

המשך לפנטומימה

"הנה מטתו שלשלמה שישים גבורים סביב לה מגבורי ישראל כולם אחוזי חרב מלומדי מלחמה" ............פנטומימה תזהר!!!!!!!! יוסיסי

יוסי עזיזיייייייייייייייי

אני כדעיין אינתא שומר עליי טוב לראותך הצלחת אם העלאת הקבצים

יוסייייייייייי

כילתא חילי ווחשטוקי?????????? אז למה לא רואים אןתך בפורום משעמם בלעדיך

ועוד משהו יפה בנושא חברות

החברים שלוש כתות: מהם - כמזון אשר לא תוכל לעמוד בלעדיו. ומהם - כרפואה אשר תצטרך אליו לעתים. ומהם - כמדווה אשר אינך צריך לו לעולם. זה רב יהודב הלוי\ אם איני טועה

יא עיוני

תמיד שאני קוראת את הודעותך מעלה אתה חיוך על פני ובאשר לברכות בקישור הבא

ועכשיו ידידי

אחרי שהידרתי את שינתך אני הולכת לישון ולאזור כוחות מחודשים אגב עכשיו מסתדר לי איך יצאו לך צילומים יפים בחול לילה טובבבבבבבבבבב ושבוע טוב וחודש טוב

ליהודה../images/Emo140.gif

איש יקר יברך ה' וישמרך ויוסיף לך מכל טוב ראוי לאדם שיהיה בוחר בארבעה: שידבר בטוב שבדברים, ושיאזין בטוב כאשר ידברו עמו, ושיסביר פנים למי שיפגע, ושילמד לשונו לדבר בטובה. ושיברח מארבעה: מדבר עם הכסיל, ומחלוק עם העיקש, ומהחליק לשון לנבל, ומחברת המשחית.

סאנשיין

סאנשיין יא רוחי!!!!!!! בלקד שוויה תנשרי לי .כדעיין אנתי קתכתבן ברכות , וקתערפן תורה וציטוטים מהתנך ומהמשנה,ובלקד תברכיני יא עיני? בחיבה רבה יוסיסיסיסי

והרי הברכה

את מי אני אברך אם לא אותך אני פשוט מנסה לעמוד ברף הגדול שהצבת בפניי והאמן לי האתגר הוא גדול
אגב יכלתי להגיד לך מקודם אל זה שאתה לא בא לפורום אנוכי במערב וליבי במזרח............ אבל עכשיו נעבור לברכה אוהבך - מי שהולך עמך באמונה, ויועץ אותך לטוב, ובא עמך מצד שכלך, לא מצד תאוותך. מכיר- כך אתה אני חושבת שהפתגם שבחרת ליצגך מי שעושה טוב מקבל טוב מעיד על אישיותך ומהותך וש....... יודעת היני שבקיא אתה בכתובים אתה יודע אומרים שאין דבר כזה מקרה מקרה בהיפוך אותיות זה ה' רקם כך שהעונג והכבוד הוא לי להכירך שאני לומדת ממך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואאחל לך שכל הטוב שאתה מאחל לעצמך יתגשם. באהבה ממני

וכדי שיהודה לא יתקן אותי

הרי הציטטא הנכונה לִבִּי בְמִזְרָח וְאָנֹכִי בְּסוֹף מַעֲרָב

למעלה