עיראקיאדה בטבריה

yael5858

New member
אורי- דגש על אוכל עיראקי?

בדרך כלל בשבת דואגים לאוכל עיראקי, ביצים קשות, חצילים, עמבה וכו'. תתקשר אלי ואתן לך יותר פרטים בטלפון

yael5858

New member
עיראקיאדה בטבריה

בתאריך 27.7.06 תתקיים עיראקיאדה במלון ארבל בטבריה. האירוח מיום חמישי עד מוצאי שבת. האירוח על בסיס הכל כלול. בתוכנית: יום חמישי אחרי ארוחת הערב חפלה עיראקית עם הזמר יוסף בגדדי. יום שישי: אחרי ארוחת הערב חפלה עיארקית עם הזמר הגדול.....יעקב נשאווי. לירושלמים שבניכם ישנה הסעה הלוך ושוב והכל הכל בסך הכל 680 ש"ח לאדם. לפרטים נוספים והרשמה בטלפון: 638537-0528 מספר המקומות מוגבל!!!!!!!

yael5858

New member
מספר הטלפון לא של מלון ארבל

זהו מספר הטלפון שלי ולא של מלון ארבל. שמי יעל ואשמח לשוחח ולתת פרטים נוספים.

yael5858

New member
לפנטומימה - מלון ארבל

לא תהיה אפשרות להתקשר ישירות למלון משום שבתאריך זה הסוכן לקח את כל המלון והוא זה שמחלק את החדרים בין ראשי הקבוצות. לידיעתך זהו מלון קטן בן 75 חדרים ובסוף שבוע האמור המלון כולו שלנו. אגב, 680 ש"ח לאדם, על בסיס הכל כלול, אוטובוס וכל ערב חפלה עיראקית האם זה הרבה כסף? אשמח לשוחח איתך טלפונית : 638537-0528 יעל אם אתה לא ירושלמי, ואתה מעונין לצאת לסוף השבוע שוחח איתי ואנסה לעשות משהו בשבילך, אולי להוריד לך דמי נסיעות.

שבת שלום, בקשר לעיראקיאדה בטבריה,

אני גרה בקרית מלאכי, אשמח אם תבדקי אם יש משהו מהסביבה, אני מאוד רוצה לבוא , אבל קשה לי להגיע לבד, אודי לך מאוד אם יש פתרון, תודיעי בפורום, שבת שלום, ובריאות.

yael5858

New member
למונירה האחת מקרית מלאכי

אין לי הסעות מאיזור קרית מלאכי, אולי יהיה לי מקום מאוטובוס שיוצא מחולון. האם מאיזור זה טוב לך? אם לא תתאמצי להגיע בכוחות עצמך. הטלפון שלי הוא 638537-0528 ושמי יעל. אשמח מאוד לעזור לך. שבוע שעבר היינו באילת והיו לי אנשים מקרית מלאכי ואספו אותם מצומת בית קמא.

שבת שלום, תגובה בקשר לנסיעה.../images/Emo45.gif

שבת שלום לך, בקשר לנסיעה לטבריה, אני לא חושבת יהיה קל, זה מאוד קשה להגיע לחולון , ולחזור מחולון הביתה, בכל אופן אני מאוד מודה לך על הרצון לעזור, אני מקווה בהזדמנות אחרת, נפגש, תודה נשמה, שבת שלום, ושבוע טוב, תהנו מהנופש, תסעו בזהירות, בריאות ואושר,

yael5858

New member
למונירה האחת

שבוע טוב. חבל מאוד שאת לא יכולה להגיע. נקווה שבפעם הבאה, ב- 31.8.06 אנו יוצאים למלון קרלטון בנהריה. גם אז יצא אוטובוס מת"א אם תוכלי תהיי בקשר. שבוע טוב.

yael5858

New member
לשדה מבגדד

שוב טוב גם לך. יוצא אוטובוס מחולון. יתכן שאפשר לאסוף אותך ברכבת צפון או שתגיעי לחולון. אם ברצונך אשמח לשוחח איתך. 863857-0528 יעל.

yael5858

New member
לשר מבגדד

יש אוטובוס שיוצא מחולון לטבריה. אוכל לדאוג לך אולי לאסוף אותך ברכבת צפון או בחולון. אם אתה מעונין התקשר אלי טלפונית 638537-0528 יעל שבוע טוב.

למעלה