עיקרי תוכנית "שיקום"

עיקרי תוכנית "שיקום"

א. המדינה לוקחת את כל הסרסורים לכלא למאסר עולם. ב. ביטוח לאומי דואג לכל הזונות ודואג לתת להם/הן בית, וכסף כדי שהם/הן לא יחזרו לחיי הזונות. ג. נותנים לכל בעלי אתרי הפורנו בישראל 24 שעות לסגור את האתרים, אחרת זה הם מקבלים 10 שנים בכלא. ד. לנסות לחסום כמה שיותר אתרי פורנו מחו"ל. ה. לאסור מכירת חוברות פורנו (כמו פליבוי או פליגירל) בישראל. ו. להגדיל את העונש על אונס.

the man is back

New member
סתם התעניינתי

רק שעל אמירת דברים כאלה רוב הגברים במדינה (ובתוכם אני) נחשוב שאתה סתם הומו (בלי להעליב) או שפמיניסט גברי (לא יותר טוב).

yoramgat

New member
מקס, מילא שאתה רואה לנכון למנוע

מתושבי ישראל גישה לחוברות פורנוגרפיות, אבל למה אתה רואה לנכון להסביר להומופוב סקסיסט שאתה לא הומו או פמיניסט? אגב, גם אם נניח שלא תיתכן זנות ללא ניצול (או, ליתר דיוק, ללא ניצול חמור יותר מאשר בתעסוקות אחרות) אני לא מבין מה רע בספרות פורנוגרפית. אני, לדוגמה, הייתי שמח להצטלם בעירום עבור ירחון פורנוגרפי תמורת תשלום צנוע.

levikon

New member
איראן? תגיד אתה פונדאמנטאליסט?

או דוגל בחופש? אני לא מבין אותך... באמת. תסביר מי אתה.

אני בעד חופש

וכשמנצלים נשים, כשנשים מתדרדרות לזונות ומצתלמות לפורנו כדי להרוויח כסף, זה לא חופש. סוציאל-דמוקרטיה שמה דגש על זכויות הפרט, זה לא חופש ולא דאגה לפרט כשלאישה אין לאן ללכת.

levikon

New member
זה כן חופש.

אישה בחרה מה היא רוצה לעשות עם הגוף שלה.

אשרת

New member
האישה לא תמיד בוחרת מה לעשות עם

הגוף שלה. לך תשאל את נערות הליווי אשר הוברחו ארצה, ואשר נאלצות לקבל עשרות לקוחות ביום בניגוד לרצונן..

levikon

New member
לא דיברתי עליהן.

דיברתי על אנשים כמו וויקי כנפו וכאלה...

תגובה

אתה יודע שאחוז גדול מהנשים הללו חולות איידס וכך גם מדביקות את הגברים שאיתם הן שוכבות? הנה עוד סיבה לתמוך בתוכנית שלי.

אשרת

New member
ומאיפה הבאת את זה בדיוק?

אפשר לקבל לינק אשר יתמוך בהשערה שלך, מקס?

בטח שיש

אנצקלופדיה כרטא בכרך אחד, תפתחי את הערך "איידס" ותסתכלי איזה אחוז גדול של זונות חולות איידס, אני גם יכול להסביר מדוע. עם ההתדרדרות לעולם המלוכלך הזה חלק גדול מהזונות מתמכרות לסמים, וכך מגיע האיידס. עוד אפשרות זה שהן ישנות עם כולם, כולל חולי אידס אשר מדביקים אותן.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

התכוותי שתביא לינק ולא תשלח אותי לספריים שאין בידי כרגע להשיג. אגב, מאיזו שנה האנציקלופדיה הזאת בדיוק? טוענים גם, שהאיידס בקרב האוכלוסייה ההומוסקסואלית היא גבוהה יחסית, אז אתה מציע אולי גם לאסור על זה?

6bcad

New member
איך שכחת גם

לאסור יצור כל משקה אלכוהולי. לשלש את משמר הגבול למניעת הברחת משקאות אלכוהולים דרך הגבולות. ביטוח לאומי ידאג ללכל הבארמנים/יות לתת להם בית וכסף כדי שלא יחזרו לחיי הבארים האפלים, למחוק כל איזכור של יין בספרים, ספרי קודש ועיתונים, וכמובן לנסות,לנסות ועוד הפעם לנסות לחסום כמה שיותר אתרי שתיות אלכוהול מחו"ל. מזל שבשנות השלושים לא היה אינטרנט בארה"ב, אחרת איסור משקאות האלכוהול שם היה נכשל.

למעלה