אכן, אבל ממה שאני יודעת, האתר צריך לעלות די בקרוב. בכל מקרה, את המצע העדכני העלתי , שיכולו לקרוא.
א אשרת New member 23/2/06 #19 ../images/Emo5.gif אכן, אבל ממה שאני יודעת, האתר צריך לעלות די בקרוב. בכל מקרה, את המצע העדכני העלתי , שיכולו לקרוא.
../images/Emo5.gif אכן, אבל ממה שאני יודעת, האתר צריך לעלות די בקרוב. בכל מקרה, את המצע העדכני העלתי , שיכולו לקרוא.
א אנדרי ז New member 24/2/06 #26 האתר החדש אמור לעלות בשעות הקרובות נמסר לי שהממונים על כך יעבדו על זה במהלך הלילה.
S SilentMike New member 23/2/06 #21 אם כל הכבוד. אז למה נטשת אותנו. תקן אותי אם אני זוכר לא נכון, אבל אתה לא היית מאוהדי לוינטל פעם?
M metrosexual New member 24/2/06 #24 אהבתי! היום קיבלתי מכתב ממפלגת חץ להצטרף אליהם......למה לא קיבלתי עדיין משינוי?
S SilentMike New member 24/2/06 #27 ../images/Emo7.gif רק אלי אף מכתב עוד לא הגיע ורק אלי איש אינו כותב אם הייתי חבר זה היה משפיע אך אותי איש אינו אוהב מזל שאני לא צריך להתפרנס משירה בחיי.
../images/Emo7.gif רק אלי אף מכתב עוד לא הגיע ורק אלי איש אינו כותב אם הייתי חבר זה היה משפיע אך אותי איש אינו אוהב מזל שאני לא צריך להתפרנס משירה בחיי.