עיקרון מהו???

עיקרון מהו???

היום נדון על עיקרון . עיקרון מהו????? האמת חברים... אין לי מושג מהו עיקרוןןן אבל תשאלו את וויש היקר ששם לו ל``עיקרון`` את העובדה שלו בחיים לא יהיה פלא פון . חחחחח.....נו... איך מהר נשבר לו עיקרון... אחחח איך נפלו גיבורים איך?? איך???? אז כמו שאמרתי , כל מי שיש לו עיקרון מוזמן לפנות לווישי בשאלה : איך עומדים על עיקרון?! הוא כבר ייתן לו את כל התשובות...( לכל מי שטרם הבין ע``ע פלא פון של וויש )...

shanikoo

New member
העיקרון שלי זה שאבא יחזור כבר...

אני יודעת שזה לא עיקרון,אבל לא כתבתי משהו בקשר לאבא יותר מדי זמן ורצוי שידע שחושבים עליו... אמא,העיקר שאת כאן כשאבא לא.... אוהבת את שניכם המון המון.... שניקו

שנינוששש שלי

ילדתי היקרה שני... ממי לגבי העיקרון..עזבי... זה סיפור ארוך , תשאלי את וויש ... בכל מקרה זה היה מיועד לוייש שבטח הבין... לגבי אבא שלך.... תשכחי מזה , עם כל האהבה שלי אלייך אני לא חוזרת אליו , אנחנו מתגרשים וזה סופי!!! צר לי עלייך אבל... גם צר לי עליי... אוהבת אותך תמיד...ביי

shanikoo

New member
אמא היקרה...

כבר קיבלתי עליי את מר גורלי... את יודעת,אני רק רוצה שתהיו מאושרים,את ואבא...ואם זה אומר כל אחד בנפרד,כך יהיה....רק שיהיה לכם טוב.... אתם בהחלט יכולים להיות הורי גם כשאתם פרודים(כמו שאמרתי כבר לפני זמן מה,הכל תלוי בזה שאבא ימשיך לשלם מזונות....חחח) האמת היא שאני מבינה אותך....גם אני לא הייתי נשארת איתו,עם כל האהבה שלי אליו...והיא גדולה... איזה מין בחור זה...עוזב ככה לימים שלמים...,מרביץ לבת שלו(אני לא רוצה לדעת מה הוא עושה לך...) רק היום שמעתי בצ`אט שהוא הכניס את אפריל להריון,והוא לא מוכן לקחת אחריות.....נוכל שפל...שמינייה!!!!!!!!היא עושה הפלה,והוא אפילו לא הולך לשלם על ההפלה... עזבי אותך,עדיף לך בלעדיו..... אני אבל עדיין מתה עליו.... וגם עלייך.... וגם על כולם כאן!!!! שני

בתי היקרהה....

באמת??????? גם את אפריל הוא הכניס חהריון????? לא מספיק כל הפילגשות שיש לו????? חצוףףףף זהו ילדתי , אני עוזבת את הבית!!! את יכולה להחליט לבוא איתי או..... להישאר עם אביך המתעללללל..... :( החיים לא קלים בתי ממש לאאאא בכל מקרה אני עדיין אוהבת אותך גם אם לפעמים נדמה לך שלא.. מתה עלייך חולה עלייך (תעני גם לאיי סי לפעמים , ילדה סוררת...)

shanikoo

New member
אני לא כל כך הבנתי מה הקשר לבחור החביב שאת מספרת עליו,אבל שיהיה...

להתייחס ברצינות אולי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואולי כן? הממממממ יש לי עקרונות..... נראה לי..... וזהו..... רוצים פירוט,תשלמו!!!!!!!!!!!!!!!! חח,סתם....אתם יודעים,לילה,וזה...אנשים פה קורעים אותי.... ונאסטוש,נשמה,בואי כבר.........בואי כבר... שני

למעלה