עיקור חתולה

*אתוש*

New member
עיקור חתולה

התקשרתי לעמותה למען החתול כדיי לעקר את החתולה שלי והמחיר נראה לי קצת גבוה 195 ש"ח לעיקור חוץ מזה הם גובים עוד 35 ש"ח עב´ ארגז נשיאה מה אתם אומרים???

shanty.G

New member
שלום *אתוש*, בנוגע למחירים:

המחיר אותו גובה העמותה הינו מחצית מהסכום הרגיל של ניתוח עיקור. הוא אינו גבוה, נהפוך הוא. העמותות השונות מבצעות ניתוחי עיקור וסירוס בחתולים במחירים נוחים ומיוחדים כדי לעודד את הניתוחים הנחוצים הללו, וע"מ למנוע התרבות בלתי מבוקרת של חתולים. גם התוספת על ארגז הנשיאה היא זניחה. אם תקחי את האלטרנטיבה- ניתוח רגיל אצל וטרינר, יעלה לך כ 400 שח´. בהצלחה , וכל הכבוד על ההחלטה הנכונה לעקר את החתולה

את יכולה לעקר ב-100 שקל

אם את גרה באזור תל אביב, וכמובן דרך עמותת אס.או.אס. אני עיקרתי את החתולה שלי למטה ב200 שקל אבל אחר כך גליתי שיש מקומות שלוקחים חצי מהמחיר הזה. בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה שלך, את פשוט עושה לחתולה טובה ענקית ומונעת סבל והרג של אלפי גורים שיוולדו. זאת ממש מצווה!

*אתוש*

New member
תאחלו לניקי בהצלחה מחר העיקור

ואני מאוד מפחדת מזה שהיא לא תשתקם ותהיה מפוחדת מהכלוב הקטל ולישון לילה שלם בלעדנו אז אני מקווה שהכל יעבור בשלום

shanty.G

New member
בהצלחה, ואל תדאגי../images/Emo13.gif

זהו אינו ניתוח מסובך, ולפני שתספיקי להגיד ג´ק רובינסון- היא תהיה בבית.

**לילך**

New member
בהצלחה והרבה בריאות לניקי ../images/Emo20.gif

בהזדמנות זאת ,ברוכות הבאות לפורום
אל תדאגי ,עיקור זה ניתוח לא מסובך ,יש חתולות שמתאוששות ממנו תוך יום ואחרות תוך כמה ימים ,אבל כולם חוזרות לתפקוד מלה מהר מאד. אני מחזיקה לכן אצבעות ומחכה לשמוע דיווח על איך העיקור עבר ואיך ניקי מרגישה .

למעלה