עיקור והפרדת גורים

עיקור והפרדת גורים

שלום! ושבוע טוב!
סימה החמוסה שלי ילדה שמניית גורים מדהימים!
אתמול החלו לפתוח עיניים, ואפילו ראיתי אותם אוכלים קצת מזון יבש, וטיפה שימורי כלבים ששמתי להם.

אחרי שנתתי לסימה להזדווג פעם אחת, אני רוצה לעקר אותה, תוך כמה זמן לדעתכם אוכל לעשות את זה?
ו... מתי אוכל להפריד את הגורים ולהוציא אותם למכירה?

ודבר אחרון....
אני משחק עם התינוקות החמודים האלה כל יום, והם פשוט מקסימים! אני מרגיש שהם משחקים עם נשיכות וטועמים את האצבעות שלי, איך אני מונע את זה בגיל הזה?

תודה רבה! שבוע טוב!

dminik

New member
היי

שלום ואמצע שבוע טוב.

אני לא יכול לענות לך על השאלה לצערי..
אבל רציתי לשאול אם אתה מוסר או מוכר את הגורים? :)

laalaalalala

New member
בקשר להפרדת הגורים

אני לקחתי את החמוסון בגיל חודש וחצי, אבל זה נורא נורא מוקדם וצריך לחכות לפחות לחודשיים.

ובקשר לנשיכות, למה להרגיל ? הם משחקים ..

תודה ו...

דבר ראשון, פרטים על מכירות יהיו רק בהודעות פרטיות ולא על גבי הפורום.

דבר שני, הם כרגע משחקים אבל בעתיד הם יתרגלו למשחקים כאלה וינשכו חזק... ככה לפחות הבנתי, עם החמוסה שלי היה לי דיי קשה עם זה בהתחלה, ולקח לי כמה חודשים טובים להרגיע אותה קצת, אז חשבתי שבגיל צעיר זה עדיף...

תודה על התשובות!

laalaalalala

New member
בקשר לנשיכות

כשהחמוס צעיר עדיין יש לו אינסטינקט של טורף ובגלל זה הוא לא שולט על חוזק הנשיכה (עכשיו כשהם קטנים זה פחות נורא) עם הזמן הם לומדים לשלוט עליו ועל חוזק הנשיכה. אי אפשר להרגיל חמוס לא לנשוך בתור משחק כי זה בטבע שלהם, ככה הם משחקים.. מה שכן החמוס ילמד מתי כואב ומתי לא וע"פ זה ישלוט על החוזק של הנשיכה.

בכל אופן, כשהחמוס שלי היה צעיר והיה נושך אותי כואב הייתי אומרת "לא" בקול תקיף ומזיזה את היד.

WTR

New member
שלום לך

האם האמא מקבלת מזון עשיר ויטמינים או תוספי ויטמינים עבור הגורים ועבורה?
האם אתם במעקב וטרינרי?

בעיקרון אפשר לעקר אחרי שתסיים להניק אותם
ואת הגורים מומלץ למסור אחרי גיל 8 שבועות כי הם לומדים הרבה מהאמא בתקופה הזו על איך להיות חמוס ואיך להתנהג וגם חשוב שעד הגיל הזה יתרגלו למגע אדם כדי שלא יהיו תוקפניים למי שיקנה אותם

למעלה