עיקול חשבון בנק

ראובן25

New member
עיקול חשבון בנק

שלום אסף, אני מודה לך על התייחסותך. אני מיוצג כרגע ע-ידי עורך דין מטעם הסיוע המשפטי, שמתנהג כלפינו בצורה מאד לא נעימה, ואף אמר לי שהוא מייצג אותי רק בעניין של הפש"ר, ושום דבר אחר. למרות זאת הוא קיבל הרחבת סמכות לביצוע הקפאת הליכים. לטענתו הקפיא את ההליכים בהוצאה לפועל, אך שם, הם טוענים כי אין הקפאת הליכים. במידה ויש עיכוב הליכים, האם אני יכול לבקש מהעורך דין שישלח לי אסמכתאות לכך? איך אני יכול מבלי להיעזר בו לפנות לכנ"ר לדעת איכן עומד התיק שלי? כיצד אני יכול לבקש לבצע הקפאת הליכים לביטול עיקול החשבונות שלי? האם אני יכול להחליף את העורך דין שלי, בשל התנהגותו הפוגענית? אודה לך אם תוכל לענות לי על שאלות אלו. תודה מראש

עיכוב הליכים!

ניתן לבדוק מול ההוצל"פ אם קיים עיכוב הליכים בתיקיך. אם יש עיכוב תופיע הערה על כך! אתה יכול ליצור קשר עם משרדי הכונס (רצוי להגיע פיזית) ותבדוק עם אחד המפקחים המטפל בתיקך היכן הדברים עומדים ואם חסר משהו לשם הגשת תגובת הכונס למתן צו כינוס. לאחר שינתן לך צו כינוס ינתן באופן אוטומטי עיכוב הליכים בכל תיקי ההוצל"פ הפתוחים נגדך. לגבי החלפת עו"ד - אתה יכול לבדוק זאת מול הלשכה לסיוע משפטי.

למעלה