עיקביות הbase attack בDND 3.5
כידוע לכם אני מפתח משחק DND וחבר שלי (שנמצא גם בפרוייקט) חישב את התקדמות הbase attack ע"פ נוסחא מסויימת. הנה היא למי שמבין:
כידוע לכם אני מפתח משחק DND וחבר שלי (שנמצא גם בפרוייקט) חישב את התקדמות הbase attack ע"פ נוסחא מסויימת. הנה היא למי שמבין:
base attack [good]: level/level - 5/level - 10/level - 15 base attack [poor]: level div 2/(level - 10) div 2 base attack [average]: first attack: pred_level = 0 if level > 1 then (if level mod 4 = 1 then pred_level else pred_level ++) second attack: first_attack_level = level - 7 pred_level = func (first_attack_level + 1) if level mod 4 = 1 then pred_level else pred_level ++ third attack: first_attack_level = level - 14 pred_level = func first_attack_level if level mod 4 = 1 then pred_level else pred_level ++
עכשיו הבעיה הראשונה היא שזה רק עד רמה 20. כי זה מה שרשום בPHB. אם הbase attack הוא good אז זה ממש קל לחשב את זה אוניברסלית.level - 5 * base
כשהbase הראשון הוא 0, השני הוא 1 וכו. את השניים האחרים אני לא מצליח למצוא אז אני שואל אולי מישהו יודע במקרה. אבל אני לא בדיוק מבין את הpattren של הaverage base attacks. החבר שלי נאלץ לרשום אלגוריתם בשביל זה. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. עומר.