עיצות.זה דחוף!

bonbonit19

New member
עיצות.זה דחוף!

איך לא להיות רגישה יותר מידי?איך להיות חזקה?אני מאד אוהבת את בעלי והוא מקסים.הבעיה היא שאני מאד רגישה ונמצאת הרבה במצב רע.כי כל דבר קטן גורם לי לירידה במצב רוח.למשל אם אמא שלו דיברה אלי לא יפה.כבר כמעט כל היום שלי נהרס.יש בי שמחת חיים.אך היא לא נמשכת לאורך זמן.כי תמיד קורים דברים שמשפיעים עלי.תיעצו לי בבקשה זה כמעט ככה כל הזמן.ואני רוצה להשתנות החל מהרגע הזה.עיצות,טיפים.תודה

ronit ronit

New member
רגישות זה סבבה

עד גבול מסויים כמובן . אם לפעמים את נפגעת מאנשים כי הם לא אמרו מה שציפית שיאמרו ,אז את צריכה ללמוד : יש הרבה סוגי אנשים וזה בסדר !! את מבינה? כל אחד הוא מי שהוא , ומה שהוא וזה בסדר אולי לאמא שלו היה מצב רוח רע באותו יום? אולי היא פשוט טיפוס והיא לא שמה לב למה שיוצא לה מהפה ? אולי היא אמרה לך משהו שהיא צדקה בו וזה קצת מפריע לך ? א. יש אנשים שבאמת יכול להיות שעבר עליהם משהו ולכן אין סיבה לשפוט אותם ב. יש המון טיפוסים. יש ביקורתיים, יש צבועים, יש רכלנים. וזה בסדר , את מבינה? כי יש אנשים שהם פשוט כאלה, וזה לא עניינך כי את מי שאת . את - זו - את , והם זה הם . אז תעשי הפרדה ואל תפגעי מכל מה שאומרים לך ג. אם זו ביקורת, אז תלמדי להכיר בפאקים שבך ותלמדי לקבל ביקורת ולא להיפגע ממנה . גם אם יגידו לך -"את מטומטמת" , תגידי "תודה, אני יודעת שלפעמים אני מטומטמת". את מודעת לרגישות יתר שלך וזה בסדר עכשיו כל מה שנותר , זה לשנן לעצמך, לא ליפול למצב כזה עוד פעם , כל פעם שאת נפגעת, תגידי לעצמך : "או-או , מה קורה פה, שוב אני מתרגשת מכלום . הוא מתנהג ככה- זה שלו ורק שלו, שיתנהג ככה. אין לי מה להיפגע "

למעלה