עיצות ועזרה....

KerenWelling

New member
עיצות ועזרה....

אז תקשיבו, בקרוב אני טסה למשלחת מהבית ספר לגרמניה... עכשיו אמא שלי אמרה לי שבגרמניה יש את כל מוצרי האיפור של כל החברות האפשריות ומוכרים אותם בסופרים וזה גם במחירים סבירים של סופר.. אז אני צריכה שתסבירו לי מה ההבדל בין קונסילר רגיל בין קונסילר ירוק? אני יודעת שהירוק אמור להשוות את צבע האור אם יש מקומות שבהן הפרצוף יותר אדמדם-אני פשוט נשרפת בקלות ובגלל זה אני אדומה בחלק מהזמן...- ואיך שמים אותו שיראה באופן שווה ולא יראה כמו מסכה!? ושל איזו חברה זה הכי טוב? (תנסו חברות שיש בחו"ל...) נ"ב:כבר יש לי קונסילר רגיל שאני משתמשת בו מאז ומתמיד...אז האם לקנותא ת הירוק? זה באמת שווה? ושאלה לגבי שימר... איזה שימר הכי כדאי לכל הפרצוף? שימר שקוף?(והוא בכל זאת מבריק,נכון?) ושל איזו חברה? ואם יש לכן המלצות לעוד מוצרי איפור יפים שהשתמשתן בהם או ששמעתם עליהם ותגידו גם של איזה חברה...

tofy

New member
מנצלת את השירשור

נוסעת עם משלחת לפולין על איזו חברה לתכנן את הקניות?

yottami

New member
היי קרן.....אני לא ממליץ לך לקנות

את הירוק משום שהשימוש בו מצריך מקצועיות של מאפר.....לרוב אין לו שם אפקט כזה מי יודע מה...,אני כמאפר לא משתמש בו אלא רק במייקאפ זה מכסה יותר טוב ...כי באופן מקצועי ברגע שיש אדמומיות בפנים צריך לתת טיפה אדמומיות במייקאפ כי כאשר מתנגדים לצבע הפנים ככה הקונטרסט גודל...אז אני ממליץ לך לא להעלים לגמרי את האדמומיות כי.... 1. אי אפשר לגמרי להעלים אדמומיות. 2. את בחורה צעירה והמון מייקאפ זה לא יפה בטח כאשר יש מתחתיו קונסילר ירוק. 3. קונסילר ירוק מצריך שכבה עבה של מייקאפ מעליו...מה שיגרום לפנים שלך להיות עמוסות בשכבת מייקאפ. 4. לא צריך לגמרי להעלים אדמומיות מה שאני ממליץ לך זה מייקאפ נוזלי קליל לתת אחידות ולא להתנגד לאדמומיות יותר מדי כי אז פניך יראו קצת כמו מסכה......אז שורה תחתונה לא מומלץ קונסילר ירוק אני לא מאמין במוצר הזה.....בכל מקרה יש בגרמניה מוצרי נהדרים של MAC אני ממליץ לך לקנות כמה מברשות טובות פודרה מבריקה (שימר בפודרה) מברשת לאייליינר צללית שהיא זויתית כזו של MAC היא פצצה. ויש להם גם צלליות מדהימות ...ואם יתחשק לך תקני לי גם (רק שלא יתנפלו עלי הבנות פה עם הצניות שלי אז זה היה בצחוק) ....תקני גם גלוסים של מק הם מדהימים....בקיצור תקני.....ותהני מהטיול ותחזרי לנו בריאה ושלמה עם שקיות עמוסות בדברים טובים.....אז תהני שלך יותם.....

KerenWelling

New member
תודה רבה יותמי!

טוב אז מה אני כבר צריכה את הקינסילר הירוק...בכל מקרה המייקאפ כבר מסתיר את האדמומיות...ואחרי כמה ימים או יום העור שלי כבר מפסיק להיות אדום כי השריפה נעלמת לאט לאט... אני רוצה לקנות את הליפגלוס\סטיק של מייבלין ניו-יורק, ואני באמת אבדוק את המוצרים של MAC.... זו חברה גרמנית או איזו? בכל מקרה תודה רבה... אבל איזה צבע של שימר לקנות? שקוף? או שפשוט לקנות פודרה מבריקה? צלליות אני בטוח אקנה כי בא לי ריענון למרות שכבר יש לי טונות של צלליות... אז תודה רבה רבה מראש...

yottami

New member
מאק זו חברה קנדית לאיפור מקצועי

ולצעיר לא משווקים אותה בארץ אבל באירופה יש כגון גרמניה איטליה ספרד וכו...יש להם פודרות מבריקות בכל מיני גוונים תבחרי את את הגוון הרצוי לך גוון טבעי הוא הגוון שהכי הכי קרוב לצבע העור ויותר נראה כברק ולא כצבע....אני סומך עליך את תמצאי את מה שיפה....ואת גם יכולה להתיעץ עם המוכרות...עכשיו...הפודרה המבריקה של מאק היא ממש כמו שימר נוזלי זה משהו מדהים אין כזה דבר בארץ לאף חברה לכן עדיף לקנות את השימר כפודרה זה בא בצורת תפזורת...תנסי ותתאהבי....בהצלחה

KerenWelling

New member
חחח

אוקיי תודה רבה... אני אקנה פודרה מבריקה של MAC...כנראה שבגוון טיבעי כמו שהמלצת....אבל אני אתייעץ עם המוכרות! מקווה שהן יודעות אנגלית!!

למעלה