עיצומים בהנקה!

Vicky H

New member
עיצומים בהנקה!

שלום אסתר, בשבוע האחרון (אולי קצת יותר), הבן שלי התחיל לבחור לו צד להנקה. מה זאת אומרת? בכל הנקה, אם לא מחברים אותו לצד שממנו הוא רוצה לינוק, אז הוא מתחיל לבכות, ולמתוח רגלים, עד שמעבירים אותו לצד השני. אחרי ההעברה הוא מתחיל לינוק בלי שום בעייה. מה הבעייה? הבעייה היא שברוב הפעמים הוא מסרב לינוק מהשד הימני. לפעמים השביתה הזו יכולה להמשך גם יום שלם (24 שעות). ניסיתי לשאוב מהצד המושבת ולתת לו לאכול מתוך בקבוק, אבל גם לזה הוא סירב. ניסיתי גם להניק אותו בתנוחה אחרת (פוטבול) כך שהגוף שלו ירגיש כאילו הוא יונק מצג שמאל, אבל גם זה לא הלך...
מה אפשר לעשות?
האם בעקבות השביתה הכפוייה הזו, השד יתחיל לייצר פחות חלב? (בינתיים אני לא מרגישה גודש), מה ניתן לעשות על מנת שזה לא יקרה?
בעקבות ההנקה המאסיבית מצד שמאל, לפעמים כואבת לי הפטמה. מה ניתן למרוח להקלה? קצת נתונים טכניים: יובל בן חודשיים וחצי, יונק בלבד, מעלה יפה במשקל (נולד 3100, לפני שבועיים שקל 5400), גבוה (אחוזון 90). שאר המדדים (חיתולים רטובים + יציאות) תקינים. תודה מראש על העזרה,

Hi, Viki

Does your baby have a runny nose? Sometimes what you described happens if babies have a stuffed nose, and their ear starts to hurt. Sometimes we just don´t know why they act that way. Putting him in football position was a good idea, and so is pumping from that side to keep the milk supply going. If he really does not want to feed from that side, then you will have to keep pumping, and wait until he is ready to take that side. If he does not feed and you do not pump, the milk will dry up there.​

דיאנה1

New member
תרגום: הי ויקי

האם לתינוק יש נזלת? לפעמים מה שאת מתארת קורה אם לתינוק יש אף גדוש, והאוזן מתחילה לכאוב. לפעמים אנחנו פשוט לא יודעים למה הם מתנהגים בצורה כזו. לשים אותו בתנוחת פוטבול היה רעיון טוב, וכן גם לשאוב מהצד הזה כדי לשמור על אספקת החלב. אם הוא ממש לא רוצה לינוק מאותו צד, תצטרכי להמשיך לשאוב, ולחכות עד שהוא יהיה מוכן לקחת את הצד הזה. אם הוא לא יונק משם ואת לא שואבת, החלב יתייבש שם.

למעלה