עיצוב תיקים

anat2003

New member
עיצוב תיקים

יש לי מקצוע ומקום עבודה, אבל אני לא מרוצה ולא רואה את עצמי עוסקת בזה עד הפנסיה. אני מאד רוצה לעשות ולייצר משהו. לאחרונה התחלתי לחשוב על עיצוב תיקים. המחשבות הפכו לחלום, בו אני מעצבת תיקים יפהפיים, ויש לי חנות אקסקלוסיבית, ועם השנים אני נהיית למעצבת תיקים ידועה ומצליחה. ולענייננו: האם זה המקום בו אפשר לברר איך להגשים את החלום? לא למדתי עיצוב. רציתי לדעת איפה אוכל לקבל הכשרה כל שהיא שתעזור לי לעשות את הצעד הראשון בדרך להגשמת חלומי. אשמח לכל התייחסות. תודה

papricahome

New member
התרגשתי לקרוא את הודעתך...

גם המשרד עיצוב שלי החל כפנטסיה, שאמנם התממשה והפכה לפנטסיה חדשה... אין סיבה שלא תתחילי להעלות רעיונות,תעשי כל מיני סקיצות של תיקים, כדי שלא תשכחי על מה חשבת. אבל,לפני הכל,תשבי עם עצמך ותכתבי בדיוק מה הפנטסיה,איך את רואה את קורה,מה יהי שם,כמה שיותר פרטים.מה זה יגרום לך?לאנשים וכו'?! מעבר לכך,יש המון רקע להיות אדם עצמאי,צריך להיות קצת עו"ד,קצת רואה חשבון,הרבה איש מכירות ושווק,הרבה יזם ועוד כהנה וכהנה דברים. בכל אופן,אולי תעשי איזשהו קורס,שיתן לך אידיקציה לגבי עיצוב ותכנון של דברים מהסוג הזה.למרות שיש כאלה שפשוט עושים את זה. אבל,תמיד יותר בריא להתחיל דברים עם ידע,כי עושים פחות טעויות... בהצלחה,ואל תוותרי על החלום,כי אין כמו להתעורר בוקר אחד ולהבין שעשית את זה!!! יפעת שגב פפריקה

anat2003

New member
תודה על התשובה המהירה ../images/Emo13.gif

איפה אני יכולה לחפש קורסים שיעזרו לי ללמוד משהו בנושא? ענת.

ניסיתי לברר לך קצת..

אבל קורסים רציניים יש רק במוסדות האקדמיים. בכל אופן את יכולה לקחת קורס במכון אבני,או לקחת קורס בתפירה אצל מרים,זו מורה שמתיימרת ללמד אופנה,יש מודעות שלה בעיתונות,משהו בטוח תוכלי ללמוד אצלה,כהתחלה לפחות,שיהיו לך כמה כלים.. גם באסכולה את יכולה להתחיל לימודי ערב בעיצוב. בהצלחה, ולא לוותר על החלום אגב,תסתכלי בנמל ת"א,מול הימה, יש כל סופשבוע רביעי עד שבת מן יריד של כל מיני דברים- אתמול ראיתי שיש שם גם דוכן של תיקים מקוריים,כדאי לך ללכת,לדבר עם המוכרים כדי לדעת איך,כמה ולמה. יפעת

anat2003

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני חיפאית, ועם תינוק בן 4 חודשים לא כל כך מצליחה להגיע לאזור המרכז. בכל אופן התעניינתי בלימודי חוץ בויצו, וצריכים לשלוח לי חוברת שלהם. ושוב תודה על התמיכה והעידוד. ענת.

papricahome

New member
ויצו נחשבים מקצועיים ביותר

וסליחה שכל הנתונים שנתתי לך היו בת"א, כאילו כל העולם פה... תעדכני אותנו על המשך דרכך... יפעת שגב מנהלת פורום עיצוב המוצר

פפיני

New member
תשובה לתיקים

כדאי לך להכנס לאתר של שנקר. הם מלמדים בעיקר עיצוב טקסטיל ועיצוב אופנה וסביר להניח שיהיה להם משהו שיקדם אותך בעניין התיקים. בהצלחה.

in

New member
בבצלאל

בבצלאל במחלקת צורפות ואופנה יש קורסים בעיצוב תיקים , נעליים וכו

למעלה