עיצוב על חרסינה

מילי13

New member
עיצוב על חרסינה

ניתקתי סבוניות ישנות מהקיר מעל השיש במקלחת ונותרו חורים. אפשר לסתום עם רובה, אך בהזדמנות זו אני רוצה לשפץ ולעצב את כל החרסינה סביב הברז. אילו חומרים עמידים לרטיבות, עם מה אני יכולה לעצב בתלת מימד (גבס לא יחזיק- אולי סיליקון?)ו/או לצייר על החרסינה והברז עצמו, שהינו בצבע לבן. תודה

3תיתי

New member
את יכולה לצייר על החרסינה

בצבעי קרמיקה ואפילו בצבעי שמן של קיר. אפשר גם בצבעי זכוכית. הכי פשוט להשתמש במדבקות חלון, אותן ניתן להסיר אם נמאס בלי בעיות. לא בטוחה שהן יחזיקו במקום עם רטיבות כל הזמן. את לא יכולה להדביק גבס או בטון לקרמיקה. זה לא יחזיק. ניתן להשתמש בדבק סיליקון. ככל שהאריחים יותר חלקים, זו בעיה להדביק עליהם.

evich

New member
מרלין אילו ציורים מקסימים האם צריך

למרוח לכה על החרסינה?

שלגיה ו7

New member
לא צריך לשרוף

בתנור?
?

ים כחול

New member
יו מלי איזה מתוקיםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הדולפיניםםםםםםםםםםםםםםםם
והוורדים משגעים - את משהו
אין כמוך

מלי מקסימים הציורים שלך

אפשר כמובן לצייר עם צבעי אנאמל ואז חוסכים את שלב המקשר ואת שלב הלכה....

50מרלין

New member
פייתי, לפני 5 שנים כשבניתי את הבית

וציירתי על האריחים עדיין לא הכרתי את צבעי האנאמל

מלי אם לא היכרת

כנראה שעוד לא היה
ואפרופו חומרים חדשים ראיתי לאחרונה בארטיסט קלאב שקיים צבע שמכיל בתוכו כבר את הקרקל ( כלומר אין צורך בשני שלבים צבע ואחריו קרקל אלא רק בשלב אחד של צבע ומעליו שמים את הצבע השני שמתבקע. נשאלת השאלה האם מדובר על צבע מעורבב בקרקל או על משהו אחר... ושאלה... איזו לכה שמת על האריחים?

50מרלין

New member
הקרקל שאת מדברת עליו

מגיע עם צבע בתוכו
אני שמתי לכה אקרילית כי זה מה שהיה לי באותו זמן

מילי13

New member
תודה

למלי שוב תודה. בינתיים סתמתי את החורים במפיות כי התעצלתי לצייר במאונך. זה מתחת למראה וצריך להתכופף.ובגילי המופלג זה קצת קששה... אני צריכה להמשיך לעצב את זה בצבעים,על המפיות. נראה לי שאעבוד בצבעי שמן ואז אצפה בלכה. לאמבטיה ישנה כמו שלי זה מספיק טוב. אני מתכננת גם לעבוד על תקרת השירותים שלי הצבועה בכחול פטרול. הרעיון הוא מלאכים, כמעט כמו בכנסייה... ועל הפטרול תיפופים של צבע תכלת- לבן ליצירת עננים. בעלי לא ירצה לצאת משם... כשתהיינה תוצאות, אשלח.

למעלה