עיצוב משרד

debyatz

New member
עיצוב משרד

אביבה שלום, התרשמנו מאוד מהרצאתך ,אותה שמענו השבוע, ומאוד היינו רוצים לקבל מספר טיפים לעיצוב משרד במפעלון. מהם העקרונות החשובים עליהם היית ממליצה? חומרים? צבעים? תודה מראש . דורה

בת ימה

New member
מה????

איפה? מאיפה אתם? מתי ההרצאה הבאה?
למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה.....

בת ימה...../images/Emo6.gif מצחיקה

אני כל הזמן מרצה ומלמדת בכל מיני מקומות בארץ... אני "זזה" הרבה... מה את רוצה שיספרו לך בבית הזה?

בת ימה

New member
מה השאלה!!

אני רוצה שיספרו לי: מתי את מרצה?, איפה?, בין אם זה סדרה או חד פעמי, ומה צריך לעשות כדי לזכות בזה?. בכל נושא...
אביבה את פשוט מקפחת!! את חייבת לפרסם את זה!! למה הם היו ואני לא?

חמודה, הם היו כי הם היגיעו למקום

שבו נתתי הרצאה. זה לא שאני הזמנתי אותם. אני אפילו לא יודעת מי הם... לאט לאט לך... ויש עוד הרבה מאוד כמוהם שקוראים כאן בפורום, ולא כותבים. עכשיו, אם את רוצה להיות מעודכנת, שילחי מסר ונמשיך שם כי... אסור לי לפרסם בפורום... מבינה?

../images/Emo20.gifשלום דורה

שמחה שנהניתם בהרצאה שלי. אני ממליצה לכם לא להסתפק ב"טיפים" במידה ואתם רוצים לעשות את הדברים כך שבאמת יקרו ויהיו מועילים. בכל מקרה, חשוב לדעת את הכיוונים של המשרד בעסק, והכיוונים של העסק כולו. מה נמצא מסביב מבחינת השטח ומה קורה במשרד עצמו - ניירת,מדפים, מחשב, טלפון, שולחן/נות, כסא/ות ועוד ועוד ועוד... אם את רוצה משהו "קליל" את מוזמנת להעלות לכאן שרטוט של המשרד ורצוי ביחד עם העסק כולו ואז אוכל לדעת טוב יותר. חומרים, צבעים, צורות וכל מה שיש בפנג שואי אינם מתאימים לכל עסק או לכל אדם בעסק. לאופי העסק יש חשיבות מרובה וגם מה רוצה בעל העסק להקרין לסביבה, כשאנשים מגיעים לעסק. לעסק שקיים שנים מספר היעוץ שונה מעסק חדש או קיים עשרות שנים. הנה את רואה, שאלת שאלה "קטנה" וקיבלת מגילה. זה לא פשוט ובודאי שלא כדאי לבסס את הדברים על "טיפים". אז עכשיו את יכולה לבחור, או להעלות שירטוט או שאם את רוצה יעוץ מקצועי יותר, לפנות אלי במסרים ערב טוב

למעלה