עיצוב משרד

Hila36

New member
עיצוב משרד

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש לכם/לכן הצעות מיוחדות לעיצוב משרד של גבר? האם תמונות הילדים שלנו מתאימות? האם מספר תמונות נוף במסגרת אחת? איזה עוד פריטים חיוניים (ולא "נשיים") יכולים לתרום להצלחה, יציבות ופריון בעבודה? תודה ויום טוב לכולם.

sidi

New member
היי

לגבי הצעות מיוחדות אני חושב שרק אביה יכולה לתת לך
וגם רצוי שתעלי שרטוט של המשרד. עכשיו אני אתן לך את דעתי ולפי אינטואיציה. ראשית, לא לשבת עם הגב לדלת או לחלון ואם אין ברירה אז עדיף עם הגב לחלון כשעל החלון יש וילון (בכל מקרה לשים וילון). ולא שלא יהיו מדפים מעל הראש. לדעתי תמונות ילדים והאשה מתאימות ואין בזה שום רע ואני חושב שהם צריכות להיות על השולחן ולא על הקיר (פרטיות). תמונות במסגרת אחת? אני הייתי אולי שם תמונה אחת של נוף וזהו. אפשר להניח עציץ פטרוזיליה באיזור המחשב שיספוג את הקרינה שגורמת לכבדות. הייתי תולה על קיר אחד את התעודות של בעל המשרד במידה ויש. כל מה שכתבתי זה על פי האינטואיציה שלי. אז רצוי לשמוע קודם כל את אביבה.

Hila36

New member
תודה+פרטים

תודה על ההתייחסות שלך. בסה"כ מדובר בחדר קטן (3X3) ומרובע. אין חלון (אילוצי מקום...) אבל "קיר" אחד הוא מזכוכית ובו נמצאת גם הדלת. שולחן "העובד" ומושבו מול הדלת. צידו הימני של השולחן צמוד לקיר ומאפשר גישה למושב ויציאה. על הקיר השמאלי - שני מדפי עץ בוק וארונית רחבה סגורה - גם היא מעץ בוק. זהו...מאד מינימליסטי אבל גם כאן יש פוטנציאל ואני רוצה ליצור הרגשה נעימה, רגועה ומאידך - תחושת עשיה פעילה, יציבה ופוריה... פשוט לא?!...
אשמח להצעות נוספות, הילה.

sidi

New member
בבקשה

טוב אז שיישב מול הקיר הלבנים אבל שהדלת לא תהיה ממש מול הפנים שלו אלא שהוא יהיה בצד (מקווה שהבנת את כוונתי). איזה נוף יש בתמונה? חשוב מאוד לדעתי נושא התאורה. מה מצב התאורה שם? במיוחד ואין חלון החוצה.

Hila36

New member
תשובות

היי סידי, אכן מושבו של ה"עובד" אינו ישרות מול הדלת אלא מול קיר/מחיצת הזכוכית. חשבתי למסגר יחד 4 תמונות נוף יפיהפיות מארבע עונות השנה (עצים, הרים ודיונות) במסגרת עץ בהירה עם הפרדת פספרטו בהיר. התאורה הינה של מונרות שקועות בתקרת גבס. מה דעתך? הילה.

sidi

New member
לא ישנים הלילה? ../images/Emo13.gif

לגבי 4 תמונות יחד אני לא יודע כמה זה טוב, אולי כן. בכל אופן תמונה של עצים כן אבל לא יער ולא עצים בשלכת. דווקא הרעיון של מפת עולם נשמע מצויין. לגבי המנורות רצוי שיהיו מכוונים כלפי מעלה אך במקרה שלך אז פשוט לדאוג שלא יסנוורו.

קשכפית

New member
אני מאוד בעד לתלות במשרד מפה

מפת עולם, זה מתאים לאללה למשרד ואני אפילו יודעת איפה יש יפות כאלה...

Hila36

New member
רעיון יפה!

תודה,רעיון יפה שלא חשבתי עליו. איפה אפשר לקנות כאלה? איזה מסגור את ממליצה? (עץ,רק זכוכית או משהו אחר..) הילה

קשכפית

New member
שבת שלום הילה

במקרה אני אישית תמיד אהבתי מפות עולם וגלובוסים ויצא שאני עובדת עכשיו (גרפיקאית) בעסק שיש לו גם חנות מפות וגלובוסים וספרי טיול וכאלה, ומכאן פועל יוצא שיש אצלנו מפות עולם מכל מיני סוגים, הכוונה מפות לילדים, מפות בעברית, באנגלית וגם מפות עתיקות ושמתי לב שנכנסים גם אנשים שמחפשים לקנות מפה למשרד שלהם ואכן זה פשוט יפה! מיסגור זה ממש עניין של טעם אם את שואלת אותי אז אני אוהבת מסגור עץ פשוט וטבעי ובלי זכוכית לטעמי הכי יפה זה לצפות את המפה בלמינציה (חומר דביק שקוף ושומר) ולגשת למקום שעושים מסגרות ולבחור לפי הטעם ואז לא צריך גם זכוכית מה שמוזיל את הסיפור. אם את תל אביבית אז פשוט תקפצי לבקר אצלי ואראה לך דברים... זה נמצא ברח' החשמונאים 88 ת"א * ולמי שמרים אולי גבה וחושב שזו פרסומת אז זה לא! כמו שציינתי אני שכירה וזה לא המקום שלי, ככה שאין לי שום אינטרס כלכלי (במילים פשוטות כלום לא יוצא לי מזה ולבוס שלי אין שמץ של מושג שאני כותבת כאן עכשיו) אז מכל הלב זה לא פירסום רק עצה חברית שגם אני הייתי שמחה לקבל לו הייתי מחפשת משהוא ולא יודעת היכן למצוא. או קי? אז שיהיה לכולם אכלה של שבוע קשכה

תודה קשכפית על העיצה

רק שבפעם הבאה שהעיצה תובא בצורה הזאת, היא תימחק! להבא כשאת רוצה לתת עיצה עם כתובת, תני אותה בלוח הפורום או במסר. לא יעזור שאת אומרת שזה לא! זה כן! אז בפעם הראשונה לא אמרתי לך כלום, עכשיו זו פעם שניה... ולא תהיה פעם שלישית... זהו.

קשכפית

New member
אביבה מבקשת סליחה

באמת שלא הייתה לי כוונה רעה, ישנם דברים שאנשים לא יודעים היכן למצוא. באותה מידה אם אראה הודעה שמישהוא מחפש לאמץ בעל חיי אפנה אותו למקום מתאים או לצורך העניין בכל נושא שיהיה לי טיפ או מידע. למשל בפורום בעלי חיים ישנם הרבה מקרים שגולשים מתיעצים היכן ניתן לקנות/להשיג דבר כזה או אחר ומי שיודע כותב היכן. אבל אם זה לא מקובל עליך זה בסדר, לא תראי את זה יותר. אל תכעסי, הכל היה מכוונה טובה. לילה טוב.

Hila36

New member
קצת רחוקה מישראל...

היי קשכפית, מצטערת ש"חטפת" על הראש בגללי... בכל זאת תודה על ההצעה. אני לא גרה בארץ כך שזה קצת יקשה עלי אבל אולי אשלח משהו מבני משפחתי או שאקפוץ בזמן ביקור. תודה ויום טוב.

niya

New member
שלום hila36

קודם כל - ברוכה הבאה! גם אני מאמצת את עצותיו של sidi יקירנו, ושאלה לי אלייך(?): מה זה משרד "נשי" לעומת "גברי"?

Hila36

New member
"מיגדר"...

היי niya, תודה על ברכת ההצטרפות. כוונתי במילה "נשי" היתה שבמשרדי נשים יותר "מקובל" או לא "ירימו" גבה אם יוצבו נרות ריחניים, אביזרי שולחן פירחוניים (מהפופולריים היום), מראה וכו'... בפנייתי התכוונתי לקבל רעיונות הנתמכים מתורת הפאנג שואי אך יחד עם זאת - אין סיכוי שהוא יוכל לשים במשרדו מפל מים או פעמוני רוח... אם יש לך רעיונות (תמונות, מסגרות, אקווריום.. וכו') - אשמח לשמוע. תודה, הילה.

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל, אני מאחלת לו המון הצלחה במשרד החדש. שנית, מה לעשות, תחום ההתמחות שלי הוא מיגדר... אז כשתמשתמשים במילה "נשי" או "גברי" במקומות מסויימים, הפיוז קופץ... אולי הוא דווקא יסכים שלים מפלי מים. כבר היו כאן דברים מעולם (דפדפי כמה עמודים לאחור בפורום, יש דןגמא אחת נהדרת עם חנות חדשה שנפתחה, ו"הוא" פתאום נדלק על ה"פנג שואי הזה" או משהו בסגנון. שתפי אותנו במה קורה, ונשתדל לעזור גם בהמשך. כפי שכבר צוין, יש לחכות לתשובתה של אביבה.

../images/Emo39.gifשלום הילה

מה אופי העבודה שנעשית במשרד? עסקים? יצור? יצירה? כסף? האם יש עוד אנשים שישבו במשרד? תמונות של המשפחה רצויות במשרד, נדבר על זה בהמשך. בינתיים, מאוד יעזור אם תעלי שרטוט כלשהו, אפילו פשוט...

Hila36

New member
שרטוט

היי אביבה, תודה על ההתיחסות. מדובר באדם העוסק בתפקיד שיווקי בכיר בתחום ההיטק. הוא יושב לבדו בחדר. חצי מהזמן אינו נמצא שם פיזית משום הניידות הכרוכה בתפקיד. מן הסתם התפקיד כרוך בהרבה כסף שמדובר בו במהלך שיחות ופגישות, אסטטגיות שיווק, מתן פתרונות שיווקיים, יצירתיות, מקוריות, הרבה מאד יחסי אנוש ותקשורת בינלאומית. צירפתי שרטוט מאד פרוביזורי. לעצותייך אודה, הילה.

או קיי

האביזרים שישיו על השולחן - ממתכת, או זהב או כסף. אני מתכוונת למעמד העפרונות, כרטיסי ביקור וכו'. תמונה של המפחה כולה ביחד בצד הימני של השולחן כשהוא יושב בו על דלת המשרד שלט מתכתי עם אותיות אדומות של שמו המלא והתואר (אם יש) בקיר מאחוריו לתלות תעודות הוקרה, גביעים, תעודות הסמכה וכל מה שיכול להעיד על ההצלחה שלו. ממליצה על ריהוט בהיר, עם קווים ישרים וריפוד רך ממש ליד הארונית אקווריום קטן. ליד קיר הזכוכית להציב עציץ שהשולחן יהיה תמיד תמיד נקי ומסודר - מבריק! וכך גם כל מה שנמצא עליו מצאי משהוא קטן, תמונה או חפץ שיש בהם צבע סגלגל ותלי על הקיר מאחוריו מקווה שעזרתי יום נעים

למעלה