עיצוב משרד

סייגרוס

New member
עיצוב משרד

שלום לכולם. אני עורך דין הפותח בקרוב משרד בחנות מלבנית, אשר גודלה 4 מטרים על 6 מטרים (מצורף איור וסילחו לי על חוסר יכולתי לצייר בוורד). ההשקעה הראשונית שלי היא מאד נמוכה, ומלבד ציוד הכרחי של שולחן, כסאות, מדפים , עציצים, פינת קפה קטנה וכמה תמונות, איני מתכוון להוסיף בשלב זה. החנות היא מאד גדולה יחסית לכמות הציוד שאני מכניס, וחלק מהמטרות שלי הן שתיווצר אווירת חום ושהמשרד לא יראה ריק ועני. כפי שאפשר ללמוד מהאיור: דלת הכניסה היא בצד ימין (כיוון דרום), החזית של החנות היא כולה ויטרינת זכוכית (4 מטרים כאמור), בקיר של ה-4 מטרים. בעומק החנות בצד שמאל ישנו כיור קטן. בנוסף אשמח לקבת עצות: היכן כדאי למקם את השולחן בו אשב? היכן למקם את שאר הציוד? ברגע שאקנה הציוד ואדע את צבעו, אשמח גם להתייעץ עמכם לגבי הצבעים המתאימים לקירות. תודה

שבת שלום סייגרוס ../images/Emo141.gif

קודם כל הצלחה גדולה לפתיחת העסק! העתק בבקשה השרטוט מהקובץ להודעה רגילה כדי שלא אצטרך לפתוח את הקובץ, מתנצלת... שבוע טוב

סייגרוס

New member
קצת מסתבך לי להעתיק

אז אנסה להמחיש בכתב: החנות היא מלבנית, 6 מטרים על 4 מטרים, ללא חלונות. דלת הכניסה היא בצד דרום, מצד ימין.החזית של החנות היא ויטרינת זכוכית (4 מטרים) כשנכנסים ישר לעומק החנות (6 מטרים), בסופה, ישנו כיור קטן בצד שמאל (מערב) מקווה שזה מובן, אם לא, אנסה שוב להעתיק את התרשים שאלה נוספת אם יורשה לי: בנוגע לחזית (ויטרינת הזכוכית) אני צריך משהו שיסתיר את המשרד מבחוץ כדי שאוכל לשמור על פרטיותי ופרטיות הלקוחות. יש רעיונות מה עשוי להתאים? איזה סוג וילון? תודה על האיחולים ועל העזרה

סייגרוס

New member
שאלה נוספת

הריצפה בחנות היא ממרצפות 20x20 ישנות בהירות כשבכל כמה מטרים יש 4 מרצפות כהות הרבה יותר הצמודות זו לזו ויוצרות ריבוע גדול של 40x40. מבחינת טעם אני לא ממש אוהב את זה, האם יש לזה משמעות גם מבחינת הפנג שוואי? האם מומלץ לשים שטיח במקום?

אתה יודע מה?

אני יושבת וקוראת את מה שאתה כותב,וחושבת לעצמי שאתה עושה "לא נכון" אם אתה מבקש עיצה באינטרנט. אני יכולה להגיד לך מה "כדאי" אבל אני מוכרחה לומר לך משהו חשוב וגם בצורה ישירה! למה לא יעוץ ממש? למה לעשות את זה דרך האינטרנט? אתה מתחיל עכשיו התחלה חדשה, פותח עסק עם כל מה שקשור בזה. הכניסה שלך בכיוון לא משהו, עמדת השליטה בעסק בצפון באזור הכיור פחות או יותר, אינני רואה צינורות, חשמלים, "שפיצים" בקירות, מנורות, טיח, ועוד ועוד... לא ציינת שכנים, באיזה כיוונים, מה מצבם, איך נראית הסביבה בכלל וכן הלאה... במשרד עו"ד לא הייתי מקרינה "חום" אלא עסקים, והרבה. ממליצה לך לדעת את צבע הציוד לפני שאתה קונה אותו... בקיצור, אמרתי מספר דברים שאני חושבת שכדאי לחשוב עליהם... אם אתה רוצה להמשיך כך אמור לי, ואז ארגיש יותר נוח להציע מכיוון שעכשיו אתה יודע שזה לא ממש ממש זה אלא בערך. שבוע טוב טוב

פרקט וילון אנכי שנפתח לכיוון המרכז

משני קצוות הרחוקות לאמצע ואש שם למקם את השולחן כשהלקוח יושב וגבו או צידו לויטרינה פרקט למינציה בצבע דבדבן או אפילו כהה יותר לכיוון הוונגה שטיח אפגני לפני השולחן לקדם את הבאים ספה דו מושבית לבנה ומזמינה זה בקצרה מה שאני מציאה קוראים לי שלומית וזה מה שאני עשיתי במשרה מלאה עד לא מזמן עיצוב ובחירת רהיטים ומילוי חללי עבודה ובית ללקוחות השולחן צריך להיות לוח שלא חושף אתרגליך כלומר סגור משלשת צדדדיו עליו מונחת פלטת זכוכית עבה . אם תרצה עוד תשאל אולי אהיה ואתפנה יום נעים

למעלה