עיצוב משבח

ציונה26

New member
עיצוב משבח

ברצוני להחליף את המטבח במטבח בסגנון פרובנס בעידון ללא כל המוטיבים של העמודים אלא בעיקר סגנון הדלתות, שאלתי היא האם מבחינה עיצובית ניתן להכניס קלפות למטבח או לחילופין לשבץ דלתות עם זכוכית חלבית?

זכוכית תמיד אפשר!

השאלה רק איך. מצרפת תמונה רק לדוגמא, יכולים להיות עוד המון המון רעיונות יצירתיים!

כן וכן

מרי פופ

New member
המוטיבים של העמודים...

לא חייבים להיות כבדים ולחלק כל יחידה, אבל הסגירה בסוף הארון הרבה יותר יפה ומשובחת מאשר צד של ארון שניצב על צוקל. אני מתכננת במטבחי פרובנס עמודים דקים ועדינים של 5 ס"מ רוחב, במפגשים בין הצלעות ובסופים של היחידות בלבד. לגבי קלאפות, לדעתי לא מתאים... אבל זו כמובן דעתי בלבד. ולגבי זכוכית, יש כל מיני אופציות טובות מאשר הזכוכית החלבית שפחות מתאימה בקונטקסט, כמו זכוכיות מעוטרות, סגנון סבתא... מצרפת דוגמא לזכוכית ואם תרצי אוכל לצרף גם לעמודונים עדינים.

rans778

New member
האם אבן מצפה

מתאימה לדקורציה בקיר שאינו רטוב? לדוגמא, יש לי קיר בפינת האוכל שרוחבו 2 מטר ואני רוצה לחפות חלק ממנו באבנים שכאלה (חיפוי רק ברוחב מטר - במרכז הקיר)

מרי פופ

New member
מתאימה מאוד, אם את אוהבת את המראה

אפשר לקנות בכל מיני גדלים. למעשה האבן צריכה סילר, כך שהיא לא מיועדת ל"מקומות רטובים", אלא הותאמה. מה שיפה באבן הזאת זה שהיא מורכבת מכל מיני גוונים: לבנים, צהבהבים ואפורים.

מרי פופ

New member
עמודונים במטבח פחות לייט...

שימי לב שהעמודונים ישנם בשני הצדדים, גם בארון המזווה וגם בארונות שלצד המקרר.

dido45

New member
מרי פופ - שאלה לגבי מתקן בקבוקי היין

הי מרי פופ, ראיתי בתמונה את מתקן בקבוקי היין שעיצבת מעל המקרר. אנחנו בדיוק מנסים למצוא מקום לבקבוקי היין שלא יהיה נגיש לידיים קטנטנות... האם זה לא בעייתי מעל המקרר? חום, תנודות... מעבר לכך - המטבח מקסים!

מרי פופ

New member
זה לא מקום אידיאלי ליין

ועוד יותר כך כשמדובר במקררים חצי תעשייתיים (כו הליבהר בתמונה) שפולטים חום... אבל בעלי הבית לא בדיוק מהזן שמחזיק יינות במקרר ייעודי... והם מאוד רצו את הכוורת הזו ומרוצים ממנה. נראה לי שלשימוש של רוב האנשים זה מיקום מספיק טוב. בדיוק סיימתי לתכנן מטבח שגם בו כוורת יינות מעל המקרר (לבקשת הלקוחות, דווקא לא רעיון שלי).

למעלה