עיצוב מרכזי שולחן

maybesure

New member
אמנם לא לפסח

אבל עיצובים שהכנתי לראש השנה. אספתי תפוחים ננסיים ממקום שאני שאני מכירה שהם גדלים בשטח ציבורי. אלו תפוחים שנופלים לרצפה כך שלא הזקתי לנוף. התפוחונים הללו נשמרים לפחות חודש בלי להרקב. הם מפיצים ניחוח תפוחים מדהים! פה שמתי נר בקערית ותפוחונים סביבו.

maybesure

New member
באגרטל

אותם תפוחונים באגרטל זכוכית פשוט, ענף עם אשכול תפוחונים תלוי על שפת האגרטל

maybesure

New member
סלסלת רימונים

הרימונים התייבשו עם הזמן (אחרי כשלשה חודשים), ונשארו מיובשים לקישוט.

את מדהימה. את פשוט מדהימה.

יש לך כשרון עיצובי מרהיב. וסליחה שלא הספקתי עדיין לענות על המסר.

איזה יפה זה, פעם נתנו טיפ

להכין סלט פירות ולשים אותו באגרטל על השולחן כקישוט ואז לשים בתלוחיות קטנות ולהגיש.

mevav1

New member
הכל מטריף ומשגע ונותן לי רעיונות

באילו אגרטלים וכיצד לשים את הפרחים..וגם לפי צבע המפה. ושאלה לי אלייך בבקשה.... אלה תמונות שהעלת מהנט או שאת עוסקת בזה? כי אני מבינה שאת עוסקת בתחום אחר ולכן אני שואלת...ואולי בכלל פספסתי משהו בדרך? בכל אופן, הכל משגע ותודה על הרעיונות. אני אחפש אם יש לי כמה תמונות מביתי שלי של פרח בודד באגרטל יפה ועוד כמה סידורים שהנחנו בפינת האוכל כשנחה עלינו רוחנו

maybesure

New member
אם הכוונה אלי

אז תמונות התפוחונים והרימונים הן שלי. אשמח לגלות איפה אני אוספת את התפוחונים ומתי, בתנאי שלא יעשו להם עליהום בקטיף. אני אוספת רק כאלו שנופלים לאדמה. את הרימונים אני קוטפת הם גדלים באותו מקום בר. את הסידורים האלו עשיתי לראש השנה. אירחתי אצלי. מעבר לנוי וליופי כאמור, הם מפיצים ריח תפוחים נהדר. אני לא עוסקת בזה, אני משתעשעת בזה. המקצועי אני מזכירת מכללה
לאחרונה מתעניינת בעיצוב, הסגנון שלי רומנטי וחמים. קשה לי להתחבר לסגנון ההיטק הקריר, אז זה אומר הרבה פרחים, פירות, גוונים חמים. אחרי סדר ונקיון - העיצוב הוא חוויה כייפית.

המון תודה... ../images/Emo140.gif

אני אוסיף עוד תמונות מהבית יותר מאוחר... אני עסקתי בעברי בעיצוב אירועים והפקת אירועים... אז אשמח לעזור לכל מי שצריך עזרה בתחום זה.

למעלה