עיצוב מטבח

oferandi

New member
עיצוב מטבח../images/Emo53.gif

היי אביבה, אנחנו עוברים לבית חדש (כיוונים דרום, מזרח ומערב, הכניסה היא מדרום)ואני די חדשה בתחום והייתי רוצה להתייעץ. המטבח ממוקם בצד הדרום מזרחי של הבית (כיווני המטבח הם דרום ומזרח). היכן יש למקם את הכיריים? הכיור? אילו פרטים חשוב לשים לב בעיצוב המטבח. ת.ל שלי הוא - 5/5/73 ושל בעלי 8/11/74. האם את זקוקה לעוד פרטים? תודה אנדי

בוקר טוב ובשעה טוב

האם אפשר לראות שירטוט של הבית? המטבח הוא מהבית ולא נפרד ממנו. הוא קשר לאש החיים של דיירי הבית לתזונה ולבריאות שלהם. כשאת מבקשת מיקומים (למשל) אני צריכה לראות מה האפשרויות? אם הכניסה היא מדרום והמטבח בדרום מזרח, האם זה אומר שהוא צמוד לכניסה? יש הרבה שאלות שצריך להתיחס אליהן עד לקבלת ההחלטה, כשמתארים תאור מילולי וכדי לחסוך זמן (והרבה מילים) אני מבקשת שירטוט כדי להתחיל להבין במה מדובר.

oferandi

New member
עיצוב מטבח - שרטוט

קודם כל תודה. אני מבינה שאת משכימה קום לנוכח השעה שבה נכתבה התשובה ... אני מצרפת לך שרטוט של הקומה הראשונה של הבית (מדובר בבית דו-קומתי) כפי שזה מופיע בקטלוג של החברה. אם יש לך טיפים לגבי יתר החדרים בקומה את מוזמנת לתת הערות. המון תודה

לפני שאתן את דעתי

האם בדקת את האפשרות לשנות כיוונים במידה ויש צורך? לא כל קבלן מוכן לעשות זאת מאחר ומדובר בהשקעה נוספת מבחינתו בצנרת/חשמל וכו' אני מעדיפה לא לתת העארות על סמך שירטוט. קסימום אתן הארות... אם תהיינה לי. אסתכל על השירטוט לאורך הזמן כדי למצות את האפשרויות

oferandi

New member
השלד כבר גמור ואין אפשרות לשנות

כיוונים? האם כיווני הבית כל כך לא טובים? איך אפשר לתקן?

התיחסתי למטבח

נניח שאומר שכדאי שמיקום הכיור יהיה במקום אחר,נניח, עוד לא אמרתי כלום... שינוי מיקום דורש הערכות מבחינת האנסטלציה, המקרר זה חשמל וכו'... האם בדקת עם הקבלן האם יש אפשרות לעשות זאת? בקיצור, לפני שאומרים "מה" האם יש אפשרות ל"איך"? אם לא, אז על מה אנחנו מדברים בעצם?

למעלה