עיצוב לוגו

hilaa4

New member
עיצוב לוגו

שלום לכולם!
יש לי עסק להפעלות בימי הולדת בבצק סוכר,
עשיתי לוגו בסיסי ונחמד,
ואני ממש רוצה לשפר אותו שיהיה יצירתי ומעוצב.

אשמח מאוד לרעיונות שכם.

naor131

New member
אני ממליץ בחום על קירה

שלום
רציתי להמליץ על מעצבת שביצעה עבורי
עיצוב לאתר ולכל הניירת שלי,
קוראים לה קרן/קירה
Www.Kirakotler.com
כתובות אינטרנט מצורפות:
מעצבת גרפית

hilaa4

New member
תודה על ההמלצה

אני מחפשת יותר בכיוון של רעיונות,
אני יודעת פוטושופ ומעצבת לפעמים,
לעצמי קצת יותר קשה לי לחשוב על רעיונות,
אשמח לעזרתכם.

הילה

hilaa4

New member
אני יודעת גם וגם...

אשמח לעזרה ברעיונות לעיצוב הלוגו- רעיונות בלבד...
זה מה שאני מבקשת.

אני מפעילה ילדים בבצק סוכר.

hilaa4

New member
לא בוורד... אני מעצבת שנים בפוטושופ!

אין לי מה עוד להגיב אחרי התגובות האלה תאמינו לי ,
אסתדר לבד,
תודה לעונים.............

Schnitzell

New member
מאמינים לך.

הנה כמה רעיונות:

- האם הלוגו מיועד להדפסה או רק לתצוגה על מסך? הרקע של הלוגו שקוף, ויש סביב המילים glow לבן. למה?
- תגדילי או תורידי לגמרי את הכובע. מה גודל הלוגו בס"מ, לדוגמא על נייר מכתבים או כרטיס ביקור? בואי ניקח 5 ס"מ לרוחב. זה אומר שהכובע הוא ברוחב 4 מ"מ. האם יבינו משהו בגודל הזה, בהדפסת halftone סטנדרטית?
- כל הצבעים, במיוחד של הפרחים, הם מחוץ לטווח הצבעים של הדפסת אופסט סטנדרטית. זה אומר שכשתדפיסי את הלוגו הצבעים שלו ישתנו ויהפכו לדהויים וכהים יותר.
אם הלוגו מיועד גם לדפוס את צריכה להתחשב בזה ולהתשמש רק בצבעים שאפשר להדפיס וגם להציג על מסך. דרך פשוטה לעשות את זה היא לעבוד ב-CMYK מראש, ואז להמיר ל-RGB במידת הצורך.
- תשתמשי בפונט אחר. למרות שאני לא מעצב, אני יודע שהפונט "אלכסנדרה" של מאסטרפונט הוא אחד הטחונים ביותר בהיסטוריה, ולדעתי לא מוסיף ללוגו.
- מדוע את עובדת בגודל הספציפי הזה בפיקסלים, וברזולוציה של 120 פיקסל לאינץ'? לוגו מכינים בתוכנה ווקטורית כמו אילוסטרייטור, כדי שיהיה אפשר לשנות לו את הגודל בלי לפגוע באיכות, וגם כדי לאפשר תיקונים ושינויים הרבה יותר בקלות. אם כבר בחרת לעבוד בפוטושופ (ולדעתי זאת טעות), תפתחי מסמך הרבה יותר גדול בס"מ, ברזולוציה גבוהה (נניח 300 פיקסל לאינץ'), כדי שאם תצטרכי להגדיל את הלוגו האיכות שלו לא תיפגע. כרגע, בהדפסה איכותית, הלוגו שלך יהיה בגודל 4x1.6 ס"מ בערך.

וזה. בהצלחה!

hilaa4

New member
תודה רבה!

- נכון לכרגע הGLOW הוא חלק מהעיצוב של הלוגו- כמובן שממש ברגעים אלו אני עובדת על לוגו חדש.
-הלוגו שאני עובדת עליו אמור לשמש אותי גם להדפסות, גם למחשב- להכל!
-הפונט בהחלט הולך להשתנות.
-תודה רבה על כל הטיפים!

אם יש למישהו עוד רעיונות לשידרוג הלוגו יתקבלו בברכה!

אהלן הילה

תראי, כרגע הלוגו נחמד ומתוק, אבל רק מבחינת הצבע והילדותיות הוא משדר מתיקות.
לי חסר הסוכר, הבצק, היצירה, התוצר המתוק שאותו בעצם את מציעה ללקוח.

מה עם ליצור איזה איור חמוד שיראה ויזואלית מה את מציעה? אולי עוגה חמודה בצורה מעוצבת שמבינים שהיא עוגה כי יש לה איזה ביס בצד
או כל משהו אחר, את יודעת יותר טוב מה התוצרים, אבל לא לסמוך רק על הצבע הורוד ועל הטקסט.

ובאופן אישי, אולי הייתי בוחרת גוון אחר, הורוד הזה נורא תעשייתי וזרחני, כזה שפחות מתקשר לדברי מאכל שהורה היה רוצה להאכיל בהם את הילד שלו.

בהצלחה

hilaa4

New member

בכללי צבעי הלבוש שלי בהפעלות הם ורוד זוהר ותכלת.
חשבתי לשלב אותם גם בלוגו עם הפרחים _ הפרחים קיימים על החצאית שלי)

רעיון מעולה להביא את המתוק לאותיות... מנסה ככה לחשוב איך להפוך כל אות לחגיגה צבעונית ומתוקה.

מקבלת את הייעוץ לגבי הצבעים.. יש בזה משהו

alpha69

New member
מתוקונת , אל תתיחסי לכל מני תגובות מרושעות...

שנועדו לגזול מכיסך עוד אי אלו זוזים !העיצוב הנ''ל חביב מאוד , שלחי את כל מחפשי טובתם או את המעקצים למניהם ליבגנימט.

hilaa4

New member
תודה

דווקא מתקדמת יפה מאודד!

בקרוב אעלה את התוצר הסופי

nightjar

New member
להוריד את המילה "מפיקה"

לא מוסיפה מידע אבל מסרבלת את הלוגו

*אני לא מעצב או גרפיקאי..

למעלה