עיצוב לוגו לליגה

blimp

New member
עיצוב לוגו לליגה

שלום לכולם בתור חובב פוטבול קודם כל שמחתי לגלות שיש פורום העוסק בעניין כל שנה בתקופת הליגה אני מחפש אנשים לחלוק איתם את השיגעון בדרך כלל אני מצליח לגרור אחריי כמה מתעניינים אבל רק לפרקי זמן מוגבלים... בן השאר או בעיקר אני מעצב גרפי, זה עתה סיימתי את לימודי ואני מחפש להתנסות ולעשות כמה שיותר דברים בתחום. אם אפשר לשלב את זה באהבה ישנה כמו פוטבול אז למה לא. בימים הקרובים אעלה לכאן מספר אופציות ללוגו ואם יתאפשר אשמח לעצב גם את הלוגואים לקבוצות השונות... תודה ויום טוב

תודה לך

וכל הכבוד על היוזמה המבורכת !

Yo-man

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שמחים לצרף אותך למחלה של כולנו
נשמח לרעיונות נוספים ללוגו. אני מניח שראית את אלו שהוצגו פה בשבוע שעבר, כך שאם יש לך דברים אחרים או נוספים - לך על זה. ואם כבר באת - מי הקבוצה שלך ?

blimp

New member
הראמז

למרות שעדיין קשה לי להבין איך קבוצה מחליפה עיר ועוברת מלוס אנג'לס לסיינט לואיס זה כאילו שמכבי תל אביב תהיה ממחר מכבי עפולה

gadotmi

New member
זה לא כל כך נדיר אצל האמריקאים

עד כדי כך שאפילו שמות הקבוצות קצת מצחיקים בכל הקשום למיקומם הנוכחי: הרי השם של ה-lakers לקוח מהמקום הקודם שהם שכנו בו. כמו כן - הרי סולט לייק סיטי זה לא בדיוק המקום שו מוסיקת ה JAZZ פרחה, והנה יש שם קבוצה בשם הזה (שנדדה ממיקומה הקודם). לפחות קבוצת הפוטבול שנקראת היום TITANS החליפה את השם ממה שהיה לה לאחר שעברה לשם מיוסטון (אין בממפיס כל כך הרבה בארות נפט, אולי רק בארות אלביס...).

או כמו וושינגטון בבייסבול...

שהחליפו ממונטריאול אקספוז לוושינגטון נשיונאלס השנה כדי להתאים את הכינוי לעיר החדשה. בד"כ עוברים לעיר אחרת בגלל מחסור של קהל/התעניינות בעיר הקודמת. אני לא בטוח האמת שזו הסיבה שהראמס עברו לסנט לואיס מלוס אנג'לס, עיר גדולה שלא אמורה להיות בעיה למלאות איצטדיונים...

roei90210

New member
לוגו

הוספתי הצעה ללוגו, בהודעה של שבוע שעבר.. מה דעתכם?

למעלה