עיצוב חפיסת טארוט

עיצוב חפיסת טארוט

אני רוצה לבנות אתר בין-לאומי לפריסות אוטומטיות אבל תוקע אותי העניין של הזכויות על הקלפים של הריידר ווייט, לכן החלטתי לעצב חפיסה משלי שאוכל להשתמש בה בחופשיות. מה גם שאני לומד עיצוב גרפי אז זה נותן לי את הכלים לעשות את זה. זה גם דיי נחמד... הנה עבדתי ועמלתי על אס המטות וזה מה שיצא לי עד כה. אשמח לשמוע הצעות/תגובות
לסדרות אני חושב לשמור את אותן השמות למעט סדרת המטות = סדרת האש, נשמע לי יותר אינטואיטיבי.

רעיון נהדר ובהצלחה !!

חסר לי הענן הכל כך סימלי באס המטות. הרעיון של היד מגיעה מתוך הענן, מתוך משהו שאינו קיים. אהבתי איך המטה כשלעצמו מעוצב עם האש למעלה.

dmmr

New member
אהבתי את רעיון

החפיסה משלך כדי להתגבר על זכות היוצרים של ריידר. פחות אהבתי את הביצוע , אבל אתה לא חייב להוציא קלפים "וואו" גם משהו סימלי ישרת את המטרה שלך.....אתר בנלאומי לפריסות .....בהצלחה!

ותמיד אפשר לעשות שיפורים ושיפוצים

בהמשך
חשבתי להוסיף איזה תינוק משחק במים של אס הגביעים... או איזה מסגרת מעוננת חלומית לשש הגביעים. זה נחמד כשאפשר לשלוט ככה

זה בדיוק מה שמפריע לי באסים ../images/Emo3.gif

תודה
לגבי הקלף לא נראה לי שיש משהו מכלום..... גם התחלות חדשות יש בדרך כלל משהו או מישהו שמדרבן אותן, דווקא אהבתי שמישהו ממש מכניס את המטה לתמונה. הענן נראה לי יותר מדי מיסטי, תמיד אני שואל מאיפה הוא צץ זה?

אני דווקא אוהבת את הרעיון של הענן

של משהו ממשי היוצא ממשהו שנמצא אי שם בשמיים, בלתי מושג. זה רעיון נחמד אבל כמובן שאתה יוצר חפיסה משלך אתה עושה את מה שאתה אוהב ולמה שאתה מתחבר. זה כל היופי :)

בוקר טוב נתנאל ולכולם.

אתחיל ואומר כי הקלפים שלך יפים מאוד אם מותר ברשותך להמליץ לך על שינויים ותוספות אז הנה שלי לשאלה שלך למה ענן? אשיב בשאלה למה יד??? מה מסמל לך ענן? או יד? כשאתה מצייר קלפים עליך לשים לב כי לכל צורה או דמות שאתה מוסיף לקלף כדאי שיהיה לה פירוש מיסטי או מסר מיסטי שיעבור כחוט השני בכל הקלפים שלך, כמו מסר מהתת מודע למודע או מסר חבוי נסתר. כלומר תינוק מסמל לך ולאחרים משהו מסוים כנ"ל גם יונה לבנה לכן אם הם יופיעו בקלפים נוספים כדאי שיהיה להם את אותו מסר. גם לתנועות של הדמויות צריך שיהיה מסר זאת אומרת אם הקלף מסמל שמחה, הדמויות בקלף צריכות להיות עם תנועות גוף שמחות ולא סגורת וחוששות. למשל התינוק בקלף אס הגביעים נראה שמח ולא חושש כלל. (מזכיר את התינוק בקלף שמש ריידר) למספר הטיפות בקלף אס הגביעים חייבת להיות משמעות מיסטית שתופיע שוב ושוב בקלפיך. קלפי האסים מסמלים גם את 4 היסודות אדמה מים אוויר ואש כדאי לתת לכך ביטוי. אני מקווה שתראה בזאת רק המלצה ולא ביקורת חלילה. הרעיון שלך כשלעצמו הוא ממש נפלא.

צהריים טובים

יד כי מישהו צריך להכניס את הנושא לתוך הקלף. זה יכול להיות הבוס שנתן לנו מטלה חדשה ומלהיבה, זה יכול להיות בן/בת זוג חדשים שמחיים את רגשותינו, או אפילו אנחנו עצמינו, אם רעיון שקיבלנו הצית לנו את האש, או שהגענו להחלטה חדה ואמיצה. לגבי הטיפות באס הגביעים חשבתי על זה, ספרתי 26 בקלף של ריידר. האם יש למספר זה משמעות נסתרת? ולגבי העץ, רק בהמשך הבנתי שלסמל הקלטי הזה משמעות יותר עמוקה, כשהוא מסמל את כוחות הריפוי של הטבע. בכלל סדרת המטבעות קשורה לאלמנט שלי כאדם בעל מבנה אסטרולוגי של 5/5 אדמה. הרגשתי שהפנטגרם סמל מיסטי מדי, ורציתי לתת לקלף משמעות יותר ארצית וממשית, לכן החלטתי להטביע במטבעות של הסדרה מסרים שכאלה. העץ באופן כללי סמל מאוד חזק עבור האדמה, והיות והוא מוטבע על המטבע הוא מסמל את יעודו של המטבע, שתילת עצים ופרחים ולהפריח את הגינה הזו. אולי אני יחליף את הסמל במשהו יותר אובייקטיבי, למרות שמאוד אהבתי את העץ הזה. תודה רבה על העיצות
אשים לב ליישומם

אהבה

"לגבי הטיפות באס הגביעים חשבתי על זה, ספרתי 26 בקלף של ריידר. האם יש למספר זה משמעות נסתרת?". ציטוט אהבה בגימטריה = 13 אחד בגימטריה = 13 כך שאהבה לעצמי לאחד זה עקר. אהבה + אהבה = 13+13 = 26 כמו אחד + אחד = 13 + 13 = 26 יהו"ה = בגימטריה 26 מסקנה כשיש אהבה בין שניים אלוהים שוכן בתוכם. זה מוביל ליצירה והתפתחות כמו לידה. בנוסף לכך יש לנו בעברית 22 אותיות + 4 האותיות הסופיות = 26 זה ממש על קצה המזלג חמשת המזרקות בקלף אס הגביעים בריידר מסמלות את 5 החושים אצלך יש שניים המסמלים את הזוגיות. מצא חן בעיני
.

אס החרבות

הלבשתי את היד בשריון, להכין אותה לשאר הקלפים בסדרה הרי בדרך כלל בהחלטות חדות שכאלו אנחנו יודעים שזה לא הולך להיות פשוט שמתי גם מסלול שעולה על ההר, כאילו האדם בדיוק החליט להגיע לפסגת ההר הזה (והרי הטיול בסדרה הזו מסוכן לא פחות מטיפוס על האברסט)

כדי שאחרים יוכלו להגיב בהרחבה

ובלי להתבלבל בקלפים כדאי לך על כל קלף לפתוח הודעה חדשה זה מאוד מעניין

למעלה