עיצוב חולצה )))&&&******$$$$$$$$$$

FUCKER777

New member
עיצוב חולצה )))&&&******$$$$$$$$$$

יש לי שאלה אבל אני לא בטוח שאני בפורום הנכון:) 1. באיזה סוג צבעים אני יכול להשתמש בכדי לצייר על גופיה -ואחרי כביסה האיכות לא תרד? איפה כדאי לקנות? 2. איך אני יוצר על גופיות אפקט של "כיבוס בצבע" כמו שהמעצבים בsabotage עושים? תודה רבה

יש צבעי בד שניתן לקנות בחנויות סידקית והובי ו

ניתן לצייר עם מכחול להוסיף צבע לשינוי צבע הטקסטיל בכביסה ועוד כל מיני שיטות. פשוט להכנס להתייעץ עם המוכר וליהנות מצבעוניות מטורפת

jhshadi

New member
../images/Emo91.gif + ../images/Emo207.gif

בלינק פה תוכל למצוא מדריך מפורט לגבי צביעה על חולצות ויש גם פירוט לגבי הצבעים בהם הם משתמשים... http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=22697.0 הלינק לקוח מפורום אופנה אלטרנטיבית שם אני ממליץ לבקר גם אם הקשר בין אופנה אליכם הוא מקרי בהחלט. וניצלוש לגבי איך אני משווה לחולצת טי שירט מראה וינט'ג מבחינת הבד? (האם זה מצריך כביסות מרובות? יש אפשרות אחרות להשוות לבד מראה כזה? האם בעזרת אקנומיקה כמו שעושים לג'ינסים?)

jhshadi

New member
מישהוא?

אין מישהוא שיודע איך להקנות מראה ישן/חבוט לבד? כביסות? אקנומיקה?

כביסה מרובה או הוספה של אקונומיקה יצרו מראה

של ישן ומכובס למשעי

jhshadi

New member
ידוע לך איך אני מבצע את זה?

האם אני שם אקנומיקה ישירות על הבגד? האם אני צריך למהול את האקנומיקה בחומר אחר? לכמה זמן אני אמור להשאיר את הבגד שם? או שאת הכביסות אני מבצע בצירוף אקנומיקה? איזה כביסה צריכה לעשות את העבודה? 40 מעלות? יותר? האם לצרף חומר כלשהוא לכביסה? תודה מראש.

למעלה