עיצוב חדש לרחלי.נקודה.נט

0רחלי

New member
עיצוב חדש לרחלי.נקודה.נט

נא לא לקרוע אותו לגזרים על גבי הפורום... אפשר להגיב בבלוג או במייל. תודה :)

ממש יפה - שינוי מרענן !

כל אתר צריך שינוי.. ואת פשוט החלפת לגמרי עיצוב ! מזל טוב! אהבתי אותו - חוץ משילוב הצבעים של הירוק חרדל הזז שלא כל כך הולך ביחד... אבל שינוי לטובה... למרות שגם אהבתי את העיצוב הקודם ! שי !

רחלי אחלה עיצוב

כבר הגבתי באתר אז אין צורך פה.. ודרך אגב בדיוק עדכנתי את הבלוג שלי , אבל יש גם מסר... חוץ מזה אני לא יכתוב פה עוד הודעות על עידכון כי גם ככה אני מעדכן פעם בשלושה ימים. אלא אם כן יהיה משהו חושב

איה@

New member
רחלי - תתחדשי../images/Emo70.gif

אהבתי את העיצוב החדש - רענן ומתוחכם. הדבר היחידי שהפריע לי הוא הפונט של הלוגו שלך - שימי לב לאות דלת היא לא כל כך ברורה. בהצלחה
איה.

or001

New member
יפהפה - הדבר היחיד שלא אהבתי זה

הסידור של הלינקים. נגיד "על רחלי" או "יצירת קשר" יורדים לשורה הבאה במקום שיהיה בשורה אחת. זה לא ממש טוב, וגם קשה להבנה.
אור

0רחלי

New member
מה קשה להבנה?

ולמה שיהיו בשורה אחת?! ניסית להסתכל על האתר ברזולוציה של 800x600? אם היית עושה את זה היית מבין את התמיהה שלי.

or001

New member
האמת היא שזה בגלל המועדפים

אני בד"כ גולש עם רשימת המועדפים בצד ולכן ראיתי את הלינקים בשורה אחת. רחלי, תסתכלי על הקובץ המצורף.

עיצוב די נחמד ../images/Emo127.gif

רחלי כל הכבוד על העיצוב החדש הוא די נחמד רק שהרקע האפור קצת מפריע ואני אישית אהבתי יותר את העיצוב הקודם אבל עזבי כל אחד והטעם (המוזר) שלו בכל אופן תתחדשי ודרך אגב גם האתר שלי עבר עידכון קטנטן בה ביי ניר

למעלה