עיצוב חדש למחשב
E [eLad] New member 11/6/04 #7 rainlander, rainmeter לשעון ולוח השנה reshack לשינוי אייקונים בתוך DLLים ועוד כמה שאני כבר לא זוכר
א אוריקס New member 11/6/04 #3 ../images/Emo5.gif פינק פלויד../images/Emo5.gif אבל ממש ממש יפה חוצמזה
E [eLad] New member 11/6/04 #5 ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif תנסה לשמוע קצת. אפילו רק את great gig in sky. ותבין.
א אוריקס New member 12/6/04 #10 אני לא מסוגל הלהקות האלה (פינק פלויד, לד זפלין, מטאליקה, ביטלס, נירוונה, גאנז אנד רוזס) מגעילות אותי.
אני לא מסוגל הלהקות האלה (פינק פלויד, לד זפלין, מטאליקה, ביטלס, נירוונה, גאנז אנד רוזס) מגעילות אותי.
א אוריקס New member 12/6/04 #12 ../images/Emo31.gif אפשר לשמוע מוזיקה איכותית שהיא לאו דווקא מוזיקה שסבא שלי בפלמ"ח היה שומע.
E [eLad] New member 12/6/04 #13 ../images/Emo31.gif שמעת את great gig? comfortably numb? high hopes? תנסה
א אוריקס New member 12/6/04 #16 אני שונא רוק. זה כמו שכמה שאני לא אתווכח עם אנשים שמוזיקה אלקטרונית היא יותר יפה, מי שלא אוהב - לא אוהב .
אני שונא רוק. זה כמו שכמה שאני לא אתווכח עם אנשים שמוזיקה אלקטרונית היא יותר יפה, מי שלא אוהב - לא אוהב .
S Salem New member 12/6/04 #18 אמ... ביטלס זה ממש לא רוק. ופינק פלויד יש להם כמה שירים ממש טובים. (כל השאר ברשימה שלך... אני גם לא אוהב)
אמ... ביטלס זה ממש לא רוק. ופינק פלויד יש להם כמה שירים ממש טובים. (כל השאר ברשימה שלך... אני גם לא אוהב)