עיצוב חדר

עיצוב חדר

לפני כמה חודשים עברתי לבית ויש לי חדר משלי.. הבעיה היא שאין בו ממש דברים..רק מיטה,כוננית מעל המיטה,שולחן קטן ליד המיטה,ארון וכורסה קטנה.. מה אתם חושבים אני יכולה לעשות כדי להפוך את החדר לחדר מדהים..?

מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Stripperella

New member
אממממ...אז ככה

את יכולה לצבוע את החדר באיזה צבע שאת רוצה!! את יכולה להוסיף פסלים יפים או נרות צבעוניים אולי פוסטר..... אפשר שטיח זה קצת יהיה יקר....יש מנורות כאלה יפות לחדר...(לי למשל יש מנורת לבה אני חולה על המנורה הזאת!) אפשר אוליי כריות לשים על המיטה ליופי מוביילים יפים.... את יכולה (אם יש מקום) לתלות מראה בחדר (אני בלי מראה לא יכולה לשרוד!) יש המוןןןן אפשרויות

אני כבר התחלתי לתכנן..

למשל לשים בובות כאלו (מחרסינה וכל זה) ולצבוע את השולחן הקטן ולתלות תמונות שלי..אבל אני צריכה הצעות לדברים שלא יעלו לי כ"כ הרבה כסף...

Stripperella

New member
קחי בחשבון....../images/Emo11.gif

האם את ממש רוצה לעצב יפה ת'חדר אז את תצטרכי לבזבז שקלים פה ולצערנו הכל היום עולה כסף

את יכולה גם-

לשים תמונות יפות, או פוסטרים! לי יש תמונות בכל פינה פנויה וזה מוסיף המון לחדר... את יכולה לשים מדפים ועליהם כל מיני בובות ופסלונים. כדאי לך גם לקנות פוף, זה ממש מגניב!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif הרבה רעיונות זה מה שהייתי

עושה לחדר שלי וילון חרוזים לדלת מפלסטיק אדום כזה עם לבבות (ראיתי כזה זה ממש מדהים) שעון עם דמות כזאת כמו שיש באינטרנט לא יודעת להסביר.... לצבוע אותו בסגול בהיר כזה..... ליד הכורסא כדי שתמישי פוף וכמה כריות שטיח ורוד דובדבן... אולי קצת קיטשי.... עדיף שטיח סגול או אדום..... מראה תלויה פוסטרים או תמונות ציבעוניות זה הרעיונות שיש לי בנתיים........

SwisaGirl

New member
יאהה יש לי רעיונות

אז ככה בשביל חדר מגגניב את צריכה נושא שאת אוהבת נושא כן?! אני עיצבתי את שלי כמו הים עשיתי עם קיר אחד שפכטל מעורבב בכחול ומוטבע בזה מלא צדפים זה מדהים יצא לי 2 קירות כחולים ים וקיר אחד ירוק ים וים ציור קיר ענק של ים בשקיעה.. צבעתי את כל הרהיטים במין כחול וירוק ושמתי מובאלים של דולפינים יש לי חדר אלוף את תבחרי נושא שאת אוהבת ולפע זה תעצבי ת'חדר שלך ולא יותר מדי בובות קרועות מסכנות כי זה עלוב ותצבעי ת'חדר הכי חשוב פןף... נרות וילון שקשור לצבעים אם יש לך כסף תביאי מעצב פנים הכי טוב ביי

babygrl

New member
מייי!

יש לי כמה רעיונות: (אני עוד מעט עוברת דירה וזה התכנונים שלי...) *לצבוע את החדר מחדש.. *להוסיף שטיח חדש ויפה בצורה של טויטי (או כל דמות שאת אוהבת) *לקנות כל מיני נרות ולפזר בחדר *למסגר את השחקן והשחקנית האהובים עליך ולתלות על הקיר לקנות מובייל בצורה של פרחים מזכוכית צבעונית שקופה כזאת ולתלות ליד הוילונות *לקחת צבעי זכוכית ולצייר משו ממש יפה על החלון או לקרוא לחברים שלך שכל אחד ירשום הקדשה.. *ללכת לת"א ולנות מין משו מוזר מעץ ענתיקה כזה עם ציורים מוזרים משו קלאסי ולתלות על הקיר. *לשים טול על המיטה. *אוקיי זה הכי יפה: ללכת לחנות צעצועים לקנות פאזל 100מם רצוי של טירה ואז להדביק על הארון. לצייר על המסגרת של המראה בצבעי פנדה ולמרוח אותם. לקנות (במידה והמחשב יהיה בחדר שלך) כמו דובי שעוטף את המסך. *ובכלל תקני כל מיני דברים פשוטים שתוקעים בכל מקום...

babygrl

New member
אהה ו..

קחי את כל התמונות של חבירם שלך ושל האנשים האהובים עלייך בכלל ותדביקי בצד הפנימי של הדלת... ותעשי לך מין פינת תמונות כזאת ושתמיד תראי תחברים שלך... לא רק שאת פותחת אלבומים.. גם כל בוקר זה עושה מצברוח נעים כזה שאת מסתכלת במראה ורואה אותם.. וגם שאת נזכרת בדברים טובים המצברוח עולה וז כל יום מתחיל על רגל ימין...

babygrl

New member
אההה ונכון יש תשולחן כתיבה..

אז תקחי נייר נצמד דבק כזה.. ותקחי שטר של מאתיים ושל מאה ושל חמישים ושל עשרים ומטבע של עשר וחמש ושקל וחצי ועשר אגורות וחמש אגורות ותשימי הכל על השולחן ותשימי מעל נייר נצמד.. זה יוצא מזה 100מם ומעל שמים תקופת חסכון.. אבל רק אם את רוצה..

p r u d e n s

New member
טוב אההמ../images/Emo176.gif

החדר שלי ממש מעפן. הקירות שלי ממש קטנים אז לא יכולתי לקנות פוסטר נוף כמו שתמיד רציתי ולא יכולתי לצבוע את הקירות. אבל הלכתי על פשטות
. קניתי המון שטויות ונרות מעוצבים וסידרתי אותם על וטרינות וספריות. חוץ מזה יש מנורות מעוצבות כאלה במלא צורות והן לא עולות הרבה ולא מבזבזות הרבה חשמל כמו מנורות לבה. חוץ מזה, לדעתי חומרי טיפוח מוסיפים הרבה נשיות לחדר
. קחי כל מיני לקים וקרמים לשיער ותסדרי אותם איכשהו, זה עושה פלאים.

למעלה