עיצוב חדר

אלעדק

New member
עיצוב חדר

אני גר בקיבוץ ויש לי חדר בגודל 15 מ"ר שמשמש אותי כבית.העניין הוא שאני רוצה לעצב אותו שיהיה משהו סטייליסטי אבל פשוט וכיפי.איך אני עושה את זה בלי להיכנס להוצאות גדולות (עד 2000 ש"ח)?

Rשף ! אין לי בעיה לכתוב ב: WORD

הבעיה להעתיק למקום הודעה... בטוחה, שזה לא סיפור גדול, מי שיודעה, לי זה לא הצליח שוב... אז, בקשה נרגשת, תפרטי את הפעולה של העברה. מודה מראש: אווה

ככה

1) בתוך מסמך ה word ללחוץ ctrl+a זה יסמן את כל ההודעה 2) ללחוץ ctrl+c זה יעתיק את ההודעה לתוך הזיכרון של המחשב 3) בתוך ההודעה בתפוז ללחוץ על ctrl+v זה יעתיק את ההודעה מהזכרון של המחשב להודעה של תפוז

אל מונית - תודה רבה, רבה, רבה...

אינפורמציה הראשונית = צבע אם, יש לך כמה חפצים, שחשובים לך, כדאי לקחת אותם, כמרכז הקומפוזיציה של הגוונים בחדר. קצה חוט השיני, הנתונים הקיימים של החדר, שאתה לא יכול לשנות. איפה המטבחון, כניסה למקלחת... אז, מצד אחד > סדר פונקציונאלי מצד שיני > קומפוזיציה של צבעים. בשביל זה לא צריך הרבה כסף, אבל כן צריך לחשוב... בשמחה, עוזרת לך, אם תמדוד את החדר, בצורה מדויקת, ותעשה רשימה של הדברים, שאתה רוצה לסדר בתוך החדר. אם קשה לך המדידה, תצלם מכמה כיוונים את החדר. על בסיס זה, אני יכולה לסרטט את החדר, וכך יותר קל למדוד, מה שצריך. חדר של 15 מ"ר יכול להיות מקום נוח ויפה לבן אדם אחד. בשבילי, זאת דרך, להסביר את חשיבות התכנון, בדיוק במצבים כאלה.

תכנית מדידה

שיור ראשון: תכנית מדידה אולי ניראה לך סתם, אבל דבר הראשון, להשתמש בסרטוט, שנותן את האינפורמציה הנדרשת, כדי לתכנן. אשתדל "לתרגם" את הסרטוט שלך.... אבקש לסרטט את החלון או חלונות. לתת מידית למקומות שסימנתי....

כמובן, יש לי איזה מחשבה....

מה אפשר לעשות, אבל בכל זאת , המידות חשובות מאוד, גם החלונות, אפילו כיוון החלון (צפון, דרום...) דבר ראשון, להפריד בין הפונקציות. לכן חשוב מקום הדלת, לחדר השירותים , מרחק מדלת הכניסה עד המקרר,.... מזעזעה בהינעיי הצמדת הארון, לקיר המקלחת, כי זה סותם את החלל..., צריך לעשות סדר בין הארונות , שולחן ישיבה,... במטבחון מבשלים לפעמים, או רק קפה ועוגות... איפה אוכלים? חוץ מהמדידה, תיספר / י את סדר היום שלך... חלק "הפסיכולוגי" של התכנון... מצטערת, אם נותנת לעבוד, אבל ככה זה, בפרויקט הקטן ביותר. מצאתי צילומים ישנים מאוד, על חדר במעון עולים, ששיפצתי, בגרושים, כי גם גרושים בקושי היו לי... נכון, שקיבלתי פינת ישיבה מהבוס שלי, צבי הקר, אבל חוץ מזה, צבע....וכיסוי מיטה עם כריות קטנות. את החלונות והדלתות צבעתי בגוון הרצפה (ירוק בקבוק), את הקירות בלבן... דקורציה מזדמנת, מכובה השחורה שלי, דרך תכניות, חולצה הונגרי, בגד ערבי...ציורים של צבי, בהשאלה מהמשרד. החדר הזה הייה פינת ישיבה, מקום עבודה (בלילה, עיקר) וחדר השינה שלי . (לידים הייה חדר נוסף) אני היסטרית לפרטיות שלי, לכן, מיד תליתי וילון בין חדר הזה, לבין הכניסה.

Laszlo

New member
רצפה בגווני חום בהיר

מכיוון שגם אני גר בחדר דומה לשלו(ומנסה לעצב אותו), ההודעות שלך מאוד מעניינות אותי. הרצפה בחדרי מצופה בpvc בגווני חום בהיר-קרם באיזה צבע ממולץ לצבוע את המשקופים? קירות? ובמידה והרצפה היא עם מרצפות צהבהבות (ישנות) באיזה צבע כדאי לצבוע את דלת הכניסה/דלת האמבטיה? בתודה.

חברים, בשמחה עוזרת לכם, עבל על

פי הספר...ביקשתי למדוד את החדר, לציין מקומם של חלונות... על שאילה, שתלויה באוויר, סתם, על תצפו ממני תשובה. בבקשה, לתת את אינפורמציה הנדרשת, שיהייה אפשרות להמשיך את המחשבה.

למעלה