כמובן, יש לי איזה מחשבה....
מה אפשר לעשות, אבל בכל זאת , המידות חשובות מאוד, גם החלונות, אפילו כיוון החלון (צפון, דרום...) דבר ראשון, להפריד בין הפונקציות. לכן חשוב מקום הדלת, לחדר השירותים , מרחק מדלת הכניסה עד המקרר,.... מזעזעה בהינעיי הצמדת הארון, לקיר המקלחת, כי זה סותם את החלל..., צריך לעשות סדר בין הארונות , שולחן ישיבה,... במטבחון מבשלים לפעמים, או רק קפה ועוגות... איפה אוכלים? חוץ מהמדידה, תיספר / י את סדר היום שלך... חלק "הפסיכולוגי" של התכנון... מצטערת, אם נותנת לעבוד, אבל ככה זה, בפרויקט הקטן ביותר. מצאתי צילומים ישנים מאוד, על חדר במעון עולים, ששיפצתי, בגרושים, כי גם גרושים בקושי היו לי... נכון, שקיבלתי פינת ישיבה מהבוס שלי, צבי הקר, אבל חוץ מזה, צבע....וכיסוי מיטה עם כריות קטנות. את החלונות והדלתות צבעתי בגוון הרצפה (ירוק בקבוק), את הקירות בלבן... דקורציה מזדמנת, מכובה השחורה שלי, דרך תכניות, חולצה הונגרי, בגד ערבי...ציורים של צבי, בהשאלה מהמשרד. החדר הזה הייה פינת ישיבה, מקום עבודה (בלילה, עיקר) וחדר השינה שלי . (לידים הייה חדר נוסף) אני היסטרית לפרטיות שלי, לכן, מיד תליתי וילון בין חדר הזה, לבין הכניסה.