עיצוב חדר בסגנון יפני...

TheSegal

New member
עיצוב חדר בסגנון יפני...

אני שוקלת לעצב את החדר שלי מחדש ורוצה להכניס בו אלמנטים יפניים (לא לגמרי a little touch here and there) מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות תמונות/ציורים/רהיטים וכדומה ? תודה !

Tenguy

New member
זה לא פשוט בארץ. תתלי קליגרפיה ../images/Emo13.gif

אני יכול לכתוב לך קליגרפיה ביפנית (רק תגידי באיזה גודל את צריכה...) לגבי ציור, את צריכה להיות יותר ספציפית - כי יש כמה סוגי ציור יפניים (הדפסי עץ צבעוניים, ציורי דיו, ועוד...) - ואולי אפשר לתלות פוסטר יפני .... ולגבי רהיטים מקוריים יפניים - זה בלתי אפשרי בארץ.... אבל (ואני מתנצל מראש, אם אני מעצבן מישהו כאן על הפרופגנדה שאני הולך לעשות פה ל-IKEA) - ריהוטי העץ הבהיר (ליבנה, אורן) של איקאה יכולים בהחלט להיות תחליף. העיקרון בריהוט יפני שהוא דיי מינימליסטי, פשוט, עשוי מעץ טבעי ובפרופיל מאד נמוך (כמו שולחן כתיבה בגובה 35 ס"מ). הישיבה היא על כריות שטוחות על הרצפה. אם יש טלויזיה, מערכת סאונד, ספרייה - כולם להנמיך לגובה 30 ס"מ מהרצפה. רצוי לפחות קיר אחד בחדר שיהיה ריק. לתלות תמונה/קליגרפיה בצד (ולא באמצע) של הקיר הריק. הרצפה היא מחצלת במבוק עבה ובהירה (ראיתי באיקאה מחצלת בהירה ונחמדה עשויה מיוטה). תאורה כמעט תמיד של מנורות נייר (כמו הלבנות והפשוטות בצורת כדור, או המלבניות האלה שעל רגל מתכת מ-IKEA). מוטות במבוק טבעי פה ושם (ו*לא* את ריהוט הבמבוק הזול, שתפרנים קונים לדירה המושכרת הראשונה שלהם!) - יכול בהחלט לעזור. בקיץ נהוג לתלות בחלון (כמו במרפסת של הסבא של היקארו...) פעמון/פעמוני רוח מזכוכית או חרס (כמו אחד שיש לי כאן ליד המחשב במרפסת
)

tals56

New member
אוי איקאה...

נדבר עוד שנה שתמצאי את היציאה משם =\

TheSegal

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

לגבי ציורים אני צריכה לראות... אני מקבלת השראה תוך כדי הקניה עצמה
אני כנראה אלך גם לכנס

TheSegal

New member
אהה ועוד משהו, אולי אני עוד

אנצל את כישוריך לקליגרפיה... שבוע הבא אני מתחילה לתכנן את החדר... (לצערי בהתאם למצבי הכלכלי
)

Tenguy

New member
שכחתי לגמרי, תקני גם בכנס אנימהוליק

זה עוד יומיים - אפשר לקנות שם פוסטרים, כריות וערכות למיטה מסדרות אנימה ואולי תקבלי עוד רעיונות לחדר שלך.

למעלה