בהמשך ל-30 שנות ניסיון עם אי, כהגדרתו: "אלמנט שניתן להקיפו ללא מכשולים סביבו"...
1. לעביר ממנו את הגז כי הוא אמור לשמש גם כבפה לכל ארוע שיהיה בבית... אלא אם לא מבשלים במטבח הזה...
;
2. לא לחבר אליו כלום ולא להתחבר אליו כי האי חייב להיות בגובה משטח המטבח (90ס"מ מהרצפה) ושולחן גובהו 75ס"מ ;
3. להרחיק עד כמה שניתן את השולחן* מהאי ולהציב אותו בניצב לאי** ולא כהמשכו ;
* שולחן הוא רהיט שניתן להציב, להגדיל ולסובב כפי שנדרש לארוע.
** אי הוא אלמנט קבוע שמשמש כעזר למשטח של המטבח:
1) בעת שעובדים במטבח ;
2) כעזר לארוח כאשר הוא הופך לבפה (משטח הגשה עצמית) ;
3) משטח להכנות יבשות כמו כריכים לביה"ס ;
4) משטח לשאכילה/שתייה זריזה של כמה דקות ;
5) משטח עזר להסברים של אי-הבנות בשעורי הבית, או כל שיחה מקוצרת אחרת שמעדיפים לבצע בעמידה ;